4 Aylık kilo verme yarışması

anladım canım
Canim tabiki regl oncesi vucut su tutuyor ama regl baslamasi ile birlikte vucut odemi kendliginden atar biraz da desteklersek kilo vermeye devam ederiz demek istemistim:))
anladım canımcım teşekkür ederim anladım da bazıları adet öncesı su toplamıyor bende okudum daha kilo veren oluyor imiş

gecen 10 gun ıcerısınde bıldıgınız abur cubura abanmıstım doyum noktasına kdr fazla fazla yemısım uzgunum 83e fırladıydım sımdı ıse 81,3 sabah
Lorinem üzülme olan olmuş ama bundan sonra yeme tatlım , bende çok üzgün olduğum zaman yemeğe veriyorum kendini , bazıları sevinclıyken dadanıyor , dönem dönem oluyor ama bundan sonra toparlan tatlım , yaz geliyor bak , belkı hepımız zayıf zayıf buluşuruz bir yerde istediğimiz her seyı yer , resım çektiririz incecık hallerimizle :)

kızlar maşallah grup süper herkeste motivasyon tam sayfalar nasıl hızlı ilerliyor takipte zorlanıyorum sizlerle aynı grupta olmak gerçekten süper ben daha da gaza geldim haftaya bakalım neolacak bu arada kırmızıbalıkkaç, sea44'e 1kilo torpil geçmişsin ben de istiyorum banane

Aaa topril mi yanlis mi yazmisim dur kontrol edeyim torpili kendime yaparim yanlis yazmisim duzelttim canim

Hahahaa harikasin canim yaa tatli bi rekabet var desene
Bu arada sende guzel kilo vermissin canim tebrikler

Kizlar bana önerebileceğiniz egzersiz programı var mı yada aerobik. Sadece sıkışlaştıracak çok zorlamayacak

gecen hafta 75.800 gr dı bu hafta 75.600 gr ...giden 200 gr toplam da aylık 1.300 gr....cok kacamak yaptım adet oldum olacam derken gecikme yasadım ödem de oldu anlayacağınız bir sürü bahane:)))hayırlı diyetler...

anladım canım

anladım canımcım teşekkür ederim anladım da bazıları adet öncesı su toplamıyor bende okudum daha kilo veren oluyor imiş
ben de malesef o şanslılardan değilim ayrıca internetten arştırdım normalmiş ödem bitince daha hızlı gider sıkma canını

gecen hafta 75.800 gr dı bu hafta 75.600 gr ...giden 200 gr toplam da aylık 1.300 gr....cok kacamak yaptım adet oldum olacam derken gecikme yasadım ödem de oldu anlayacağınız bir sürü bahane:)))hayırlı diyetler...
canım 3 haftada -1300 haftaya açığı kapatırsın sıkma canını

Kizlar bana önerebileceğiniz egzersiz programı var mı yada aerobik. Sadece sıkışlaştıracak çok zorlamayacak
egzersiz ve aerobik için videolar var internette çok yapan var (lesli jullıan ) ben de yapamıyorum yapanlardan duyduklarım ben sadece yürüyorum

Açlıktan geberiyooommmm sabah onca şey yedim karbonhidrat agirlikli sabaha kadar yemeyecgm sabir sabiir sabrin sonu selamet :) süt içeyiimm barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…