4 Aylık kilo verme yarışması

Açlıktan geberiyooommmm sabah onca şey yedim karbonhidrat agirlikli sabaha kadar yemeyecgm sabir sabiir sabrin sonu selamet :) süt içeyiimm barii
tatlım sen neden yemın ettınkı , az bırseylerde olsa ye , sütte kalorili bir besin zaten hıc degılse hafif bir sebze yemegı ye 1 dılım ekmekle , az ama sık yemelısın , ac kalarak rejım seni yıprattığı gıbı olumlu sonuçta vermıyor maalesef

canım 3 haftada -1300 haftaya açığı kapatırsın sıkma canını
cnm sağol valla beni motive eden senin azmin aslında diete basladığımda 78 kiloydum 3 ocakta basladım toplamda 2.5 kilo gitti...bu ay mideyi terbiye etmekle gecti...subatta en az 4 kilo vermek istiyorum...sana da masallah cnm..

Karatay yapiyorum canim o yuzden kahvaltim oyle:)

karatay 1 çay bardağı kuru yemiş
1 ada 2 yumurta
mevsim meyvesi
10-15 zeytin
avuç içi kadar peynir
kahvaltıda önerdiği
hatta roka maydonoz (mevsimine göre)

Karatay yapiyorum canim o yuzden kahvaltim oyle:)
evet baktım öyleymiş tatlım , Karatay diyeti duydum ama detaylarını bilmiyordum , ben yapamam bunu sanırım ben ekmeksiz kahvaltı yapamam maalesef gerçekten kahvaltı tabağı sağlıklı ama kılo verdiriyor mu istenilen düzeyde ?
bu arada tebrik ediyorum bir diyet listesine harfiyen uyuyorsun , ben uyamıyorum hıc

Hanii torpillll nerde

öğlen:3 orta boy patates haşladım güzel bir diyet patates salatası yaptım.[yağ ve tuz çok az)
yarsını öğlen yedim
ara:1 elma 2 ceviz içi

Himm galiba 64 yazmis kirmizibalik
Ayy Tatlim ins haftaya 64 goruruz
Istiyorum istiyorum istiyorum

Ara ogun
2 kasik nar
1 avuc leblebi

Aksam yemegim pisiyor
6 da yiyip bitiricem yemek isini

Haydi kizlar spora
Ben bir seri olusturdum
Tamamen kafadan atmasyon
Sonuna muzik esliginde kizimla zivanadan cikmayi da ekleyince tam 30 dk ya tamamliyorum
Ve Simdi basliyorummmm

Haydi kizlar spora
Ben bir seri olusturdum
Tamamen kafadan atmasyon
Sonuna muzik esliginde kizimla zivanadan cikmayi da ekleyince tam 30 dk ya tamamliyorum
Ve Simdi basliyorummmm
Sen devam et canım şimdi misafirim var gitsin bende aynısını yapıcam hem çocuklarada güzel vakit geçirmiş oluyoruz

Son 12 kilo kadar karatayla vrrdim canim ekmeksiz doymam saniyosun ama doyuluyo:)

Aksamyemegm kizlar yesil mercimek corbasi nohutlu tavuk hepsi haslama

Arkadaslar aranizda kabizlik ceken var mi ya da bununla nasil basa cikiyorsunuz? Form caylari icmek istemiyorum bi sure sonra bagirsak tembelligi yapiyor cunku.

su post: 39126058 .!.:
Arkadaslar aranizda kabizlik ceken var mi ya da bununla nasil basa cikiyorsunuz? Form caylari icmek istemiyorum bi sure sonra bagirsak tembelligi yapiyor cunku.
Bol su ve yesilcay canim. Düzenli icmen lazım ama

Kuru incir kuru Kayısı kuru erik 2-3sabah aç karnına ye ve 1bardak ılık su iç kahvaltıdan yarım saat önce bende işe yarıyo canım umarım sendede fayda eder canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…