tatlım sen neden yemın ettınkı , az bırseylerde olsa ye , sütte kalorili bir besin zaten hıc degılse hafif bir sebze yemegı ye 1 dılım ekmekle , az ama sık yemelısın , ac kalarak rejım seni yıprattığı gıbı olumlu sonuçta vermıyor maalesefAçlıktan geberiyooommmm sabah onca şey yedim karbonhidrat agirlikli sabaha kadar yemeyecgm sabir sabiir sabrin sonu selamet :) süt içeyiimm barii
cnm sağol valla beni motive eden senin azmin aslında diete basladığımda 78 kiloydum 3 ocakta basladım toplamda 2.5 kilo gitti...bu ay mideyi terbiye etmekle gecti...subatta en az 4 kilo vermek istiyorum...sana da masallah cnm..canım 3 haftada -1300 haftaya açığı kapatırsın sıkma canını
Karatay yapiyorum canim o yuzden kahvaltim oyle:)Bana 9 zeytin cok gibi geldi ayrıca cevızlı 3 tanede kayısı ara ogun olurmuş gıbı geldi , tabi sen mutlaka bilinçli bir diyet yapıyorsundur ama bunlar bana normal kahvaltı gunu gıbı , rejimlik gelmedı .. sakın kızma :)
evet baktım öyleymiş tatlım , Karatay diyeti duydum ama detaylarını bilmiyordum , ben yapamam bunu sanırım ben ekmeksiz kahvaltı yapamam maalesefKaratay yapiyorum canim o yuzden kahvaltim oyle:)
kızlar maşallah grup süper herkeste motivasyon tam sayfalar nasıl hızlı ilerliyor takipte zorlanıyorum sizlerle aynı grupta olmak gerçekten süper ben daha da gaza geldim haftaya bakalım neolacak bu arada kırmızıbalıkkaç, sea44'e 1kilo torpil geçmişsin ben de istiyorum banane
Ara ogunKahvalti
1 has yumurta
2 kasik menemen
Yesillik
1 kk peynir
1 dlm ekmek
3 zeytin
Doyurucu bir kahvalti oldu
Biraz erken yedim ama acikmadim hala
Oglen yapmiycam
Ara ogun yaparsam yazarim
disaridaydim kar Elimde portakalli beyaz cayim
Cok sukur daha ne olsun
Sen devam et canım şimdi misafirim var gitsin bende aynısını yapıcam hem çocuklarada güzel vakit geçirmiş oluyoruzHaydi kizlar spora
Ben bir seri olusturdum
Tamamen kafadan atmasyon
Sonuna muzik esliginde kizimla zivanadan cikmayi da ekleyince tam 30 dk ya tamamliyorum
Ve Simdi basliyorummmm
Son 12 kilo kadar karatayla vrrdim canim ekmeksiz doymam saniyosun ama doyuluyo:)evet baktım öyleymiş tatlım , Karatay diyeti duydum ama detaylarını bilmiyordum , ben yapamam bunu sanırım ben ekmeksiz kahvaltı yapamam maalesefgerçekten kahvaltı tabağı sağlıklı ama kılo verdiriyor mu istenilen düzeyde ?
bu arada tebrik ediyorum bir diyet listesine harfiyen uyuyorsun , ben uyamıyorum hıc
çok kıskandım o yüzden kırmızıbalıkkaç düzelttiHanii torpillll nerde
Bol su ve yesilcay canim. Düzenli icmen lazım amasu post: 39126058 .!.:Arkadaslar aranizda kabizlik ceken var mi ya da bununla nasil basa cikiyorsunuz? Form caylari icmek istemiyorum bi sure sonra bagirsak tembelligi yapiyor cunku.
Kuru incir kuru Kayısı kuru erik 2-3sabah aç karnına ye ve 1bardak ılık su iç kahvaltıdan yarım saat önce bende işe yarıyo canım umarım sendede fayda eder canımArkadaslar aranizda kabizlik ceken var mi ya da bununla nasil basa cikiyorsunuz? Form caylari icmek istemiyorum bi sure sonra bagirsak tembelligi yapiyor cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?