4 Aylık kilo verme yarışması

Ara;
1portakal
1avuç çıtır leblebi
Akşam yemeği bugün Öğlen yemedim kızlar
1kepçe mercimek çorbası
3kaşık tavuklu pilav
3kaşık haşlanmış yoğurtlu karnıbahar
Salata ayran
Çokmu kızlar

Kuru incir kuru Kayısı kuru erik 2-3sabah aç karnına ye ve 1bardak ılık su iç kahvaltıdan yarım saat önce bende işe yarıyo canım umarım sendede fayda eder canım
kayisiyi yaptim ama bir tane yiyordum sabah ac karna ve devamli yapnadim. uc tane falan yiyeyim en iyisi. sagolasin tatlim.

Aksam yemegim
4 kasik nohut suyundan yemedim
Yagsiz salata
3 kasık yogurt
2 lahana sarma aklimda kalmasin diye yedim

Simdi De 5 Li cay icicem

Ideal bence canim

öğle
yarım gözleme (yağsız)
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam
domates çorbası 2 kepçe
ayran
kızlar bugün bozcam diye çok korkuttum ama yılmadım tartı sabit olsada devamm
yarından itibaren çok sıkı spora da başlıyorum sporsuz olmuyodur belkide

canım egzersiz ne yapıyorsun bende başlıycam da
Canim ortaya karisik bir seyler yapmaya calisiyorum
Soyle ki
5 dk hoplama ziplama isinma
100 sag 100 sol bacak ac kapa
30 Sguat
5 dk twester la bel cevirme
30 yan 30 duz mekik
Bel hareketleri
Bir de yerde yapilan bir kaç hareketten ibaret
30 dk tamamliyorum
Kendi kendime takiliyorum öyle maksat hareket olsun

Anl
anladım canım sağ olasın

egzersiz ve aerobik için videolar var internette çok yapan var (lesli jullıan ) ben de yapamıyorum yapanlardan duyduklarım ben sadece yürüyorum
evet canim.cok cesitli videolar var secemedim ondan sordum lesli ye bi bakiyim :)

Kırmızı balık plates yapsana tatlım , vallahi ben bir donem yapmıştım , fıstık gibi yapıyor , yuzum bile güzelleşmişti .
Hemde senı cok yormaz günde 20 dk yeter
Neden devam etmiyorsun canim . Plates bana saka gibi geliyor gercekten etkili mii cok yakin arkadasimda önerdi ben kabul etmemistim bugun bimde indirimde pilates topu var demisti o zaman bende alayim. Bunu uygulamak icin kimi izliyim ayy icime sindi sen guzellestiriyo filan dedinya heveslendim
Canim platesi tavsiye ederim kolay hareketlerini yaparsin ustunede 30 dk leslie iyi gider hem sklasir hemde yag yakarsin:))
tamam canim pilates yapmaya karar verdim nasil yapildiginida hic bilmiyorum ama 30 dk lesli ile zayiflarim cidden hem sıkılasinca goruntuden dolayi motivem tavana çarpar
Canim sut yerine yogurt daha iyi bi secim bence icine tarcin yanina salatalik hiimm
ikisinide tukettim canim bugun. Emzirrknde cok kalsiyum kaybim varya

kahvaltida dunyayi yedim sucluluk duydum çok haklısin tatlim

Iyi akşamlar kızlar bugun çok ama çok yoğun bir gündü Sabah 9.da uyandım 1 e kadar temizlik yaptim. Sonra duş aldım ve 2 de kahvaltıya oturdum.
sonra hemen dışarı bebeğimin aşısını yaptırmaya ve alış veriş saat 19 a kadar
19 da akşam yemeği yedim. Bugün bence iyi idim kızlar

sabah 9.30
1 bardak süt

14 kahvaltı
12 zeytin
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
sucuklu yumurta
acı sos
Yeşil soğan

ara yok

Aksam 19 da
yarım lavaş a tavuk dürüm
ayran

ara yok

3 lt su ictim. Maalesef bugün spor yapmayacağım çok hareketli bir gündü. Bacaklarım sızlıyor yani

Ay canım ben senin bu kahvaltı larda ne yediğini merak ediyorum
bu sabah 3 kurupasta bur tabak mayonezli makarna bir tabak patlican biber dolmasi bir dilim kek.bir kase yogurt bu sabahki yediklerim illa soyletecen demi rezil oldum napim 12 den sonra kilo korkusundan yemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…