yesil cay icmiyorum bak olabilir. siyah cay hastasiyim ben bide demli sekersiz icerimBol su ve yesilcay canim. Düzenli icmen lazım ama
kayisiyi yaptim ama bir tane yiyordum sabah ac karna ve devamli yapnadim. uc tane falan yiyeyim en iyisi. sagolasin tatlim.Kuru incir kuru Kayısı kuru erik 2-3sabah aç karnına ye ve 1bardak ılık su iç kahvaltıdan yarım saat önce bende işe yarıyo canım umarım sendede fayda eder canım
Duzenli ic ozellikle sabah Kahvaltdan onceyesil cay icmiyorum bak olabilir. siyah cay hastasiyim ben bide demli sekersiz icerim
Tamm canim deneyeyim insaallh faydasi olur cok sagol.Duzenli ic ozellikle sabah Kahvaltdan once
Ideal bence canimAra;
1portakal
1avuç çıtır leblebi
Akşam yemeği bugün Öğlen yemedim kızlar
1kepçe mercimek çorbası
3kaşık tavuklu pilav
3kaşık haşlanmış yoğurtlu karnıbahar
Salata ayran
Çokmu kızlar
Teşekkür ederim tatlımIdeal bence canim
Bu arada 30 dk lik egzersizimin 2. Gunu de tamam
Canim ortaya karisik bir seyler yapmaya calisiyorumcanım egzersiz ne yapıyorsun bende başlıycam da
anladım canım sağ olasınCanim ortaya karisik bir seyler yapmaya calisiyorum
Soyle ki
5 dk hoplama ziplama isinma
100 sag 100 sol bacak ac kapa
30 Sguat
5 dk twester la bel cevirme
30 yan 30 duz mekik
Bel hareketleri
Bir de yerde yapilan bir kaç hareketten ibaret
30 dk tamamliyorum
Kendi kendime takiliyorum öyle maksat hareket olsun
evet canim.cok cesitli videolar var secemedim ondan sordum lesli ye bi bakiyim :)egzersiz ve aerobik için videolar var internette çok yapan var (lesli jullıan ) ben de yapamıyorum yapanlardan duyduklarım ben sadece yürüyorum
Neden devam etmiyorsun canim . Plates bana saka gibi geliyor gercekten etkili mii cok yakin arkadasimda önerdi ben kabul etmemistim bugun bimde indirimde pilates topu var demisti o zaman bende alayim. Bunu uygulamak icin kimi izliyim ayy icime sindi sen guzellestiriyo filan dedinya heveslendimKırmızı balık plates yapsana tatlım , vallahi ben bir donem yapmıştım , fıstık gibi yapıyor , yuzum bile güzelleşmişti .
Hemde senı cok yormaz günde 20 dk yeter
tamam canim pilates yapmaya karar verdim nasil yapildiginida hic bilmiyorum amaCanim platesi tavsiye ederim kolay hareketlerini yaparsin ustunede 30 dk leslie iyi gider hem sklasir hemde yag yakarsin:))
ikisinide tukettim canim bugun. Emzirrknde cok kalsiyum kaybim varyaCanim sut yerine yogurt daha iyi bi secim bence icine tarcin yanina salatalik hiimm
kahvaltida dunyayi yedim sucluluk duydumtatlım sen neden yemın ettınkı , az bırseylerde olsa ye , sütte kalorili bir besin zaten hıc degılse hafif bir sebze yemegı ye 1 dılım ekmekle , az ama sık yemelısın , ac kalarak rejım seni yıprattığı gıbı olumlu sonuçta vermıyor maalesef
HANGISINI YAPIYORDUN CANIM. BAKALIM NE ZAMAN SONUC VERMEYE BASLAYACAKBu arada 30 dk lik egzersizimin 2. Gunu de tamam
kahvaltida dunyayi yedim sucluluk duydumçok haklısin tatlim
bu sabah 3 kurupasta bur tabak mayonezli makarna bir tabak patlican biber dolmasi bir dilim kek.bir kase yogurt bu sabahki yediklerim illa soyletecen demi rezil oldumAy canım ben senin bu kahvaltı larda ne yediğini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?