ama sadece plates yapınca çok zayıflayamıyorsun çok olumlu katkıları oluyor vücudu şekillendiriyor,sıkılaştırıyor,enerji veriyor.ben o zamanlar komşumla yapıyordum ikimizde yapıyorduk yapıyorduk bir türlü zayıflayamıyorduk tartıda ama olumlu etkilerini görüyorduk sonra buna 1 saatte yürüyüş ekledik ondan sonra zayıflayabilmiştik.gerçekten arkadaşlar plates süper bişey,ben şuan jillian micheals yapıyorum ama 1 ay yapmayı düşünüyorum ondan sonra plates.bende bir ara yapıyordum acayip enerji yüklemesi oluyordu yerimde bir türlü duramıyordum hatta havalara zıplayıp uçasım geliyordu sonra daha ağır bir plates yaptım ve göbek fıtığı oldum ondan sonra bıraktım 3 senedir yapmıyorum, topum lastiğim dvd'lerim hala duruyor,başlarsam eğer ilk dvd sini yaparım o çok zorlamıyor yani ideal.
Bir kere cok inceliyorsun zambakcım , resmen fıstık gibi oluyor fiziğin , gençleşip güzelleşiyorsun , ben yapınca acayip gençleşip güzelleşmiştim , çevremdeki herkes diyordu tek olumsuz tarafı var platesin bırakınca aynı hızla fiziğin eskisine donuyor maalesef , yaptığın sürece iyisin , bırakınca etkisi hemen sönuyorama sadece plates yapınca çok zayıflayamıyorsun çok olumlu katkıları oluyor vücudu şekillendiriyor,sıkılaştırıyor,enerji veriyor.ben o zamanlar komşumla yapıyordum ikimizde yapıyorduk yapıyorduk bir türlü zayıflayamıyorduk tartıda ama olumlu etkilerini görüyorduk sonra buna 1 saatte yürüyüş ekledik ondan sonra zayıflayabilmiştik.
Canim harika bu da motivasyon olur sanaKızlar çok şükür 87.8 olmuşum ama hala ellerim çok ama çok şiş. 1 haftaya şu ödemi atıp tekrar 86 kiloya ineseydim çok güzel olurdu
Aynen canimHarikasın tatlım biz bu işi baracağız bu yaz bizim yazımız olacak ben bugün spor yapamadım ama yarın muhakkak yapıcam
Hadi Gecmis olsun canimMerhaba kızlar misafirlerimi yolcu ettim Oğlumu uyutuyorum sonra temizlik yapıcam
Çok çok çok ama çok yorgunum pert oldum artık
Niç bu kadar yorulacağımı düşünmemiştim
Bi ara yine bi lokum yedim o minik olanlardan 7 gibiydi sanırım
bende şu an robot gibi yürüyorum zatenGünaydın kızlar birazdan tartılıp kilomu yazacam belki motive olurum dün çünkü 89 kilo çıkmıştım bakalım farkı olacak mı 1 günün.
Zambak86 sakin bırakma canım devam et bence süper bir egzersiz. Ben de bir ara başlamıştım ama bacaklarım dan 1 hafta zor yürüyor dum
süpersın , cok sevindim senın adına .. bence 86 degıl 1-2 aysonra 7 lı rakamlarıda gorursun . Sabrın sonu selametKızlar çok şükür 87.8 olmuşum ama hala ellerim çok ama çok şiş. 1 haftaya şu ödemi atıp tekrar 86 kiloya ineseydim çok güzel olurdu
bende 59 lu rakamm görmek istıyıorummmmm
Senin adına sevindim canım zaten biz emzirdiğimiz için daha hızlı veriyoruz hadi sen böyle giderse 3hafta sonra 80 olursun aaayyyy beni yakalıcan ayy benimde kendimi biraz daha tutmam gerek sonuçta rakibimsinKızlar çok şükür 87.8 olmuşum ama hala ellerim çok ama çok şiş. 1 haftaya şu ödemi atıp tekrar 86 kiloya ineseydim çok güzel olurdu
Senin adına sevindim canım zaten biz emzirdiğimiz için daha hızlı veriyoruz hadi sen böyle giderse 3hafta sonra 80 olursun aaayyyy beni yakalıcan ayy benimde kendimi biraz daha tutmam gerek sonuçta rakibimsin
Kahvaltım;
5dilim sucuk
1yumurta 1dilim peynir
1dilim ekmek
1tatlı kaşığı bal
Şekersiz çay
süpersın , cok sevindim senın adına .. bence 86 degıl 1-2 aysonra 7 lı rakamlarıda gorursun . Sabrın sonu selamet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?