Harikasın tatlım biz bu işi baracağız bu yaz bizim yazımız olacak ben bugün spor yapamadım ama yarın muhakkak yapıcamCanim ortaya karisik bir seyler yapmaya calisiyorum
Soyle ki
5 dk hoplama ziplama isinma
100 sag 100 sol bacak ac kapa
30 Sguat
5 dk twester la bel cevirme
30 yan 30 duz mekik
Bel hareketleri
Bir de yerde yapilan bir kaç hareketten ibaret
30 dk tamamliyorum
Kendi kendime takiliyorum öyle maksat hareket olsun
hiçte rezil olmadın canım hepimizin yaptığı şey ama bu kadar saat bişey yememek doğru değil bi diyetisyen söylemişti yediklerimizin saati değil miktarı önemli diye ben mesela 7-8gibi akşam yemeğimi yiyorum yinede kilo verebiliyorum bu kadar sıkma kendini ssğlığına dikkat et canım önce sağlıkbu sabah 3 kurupasta bur tabak mayonezli makarna bir tabak patlican biber dolmasi bir dilim kek.bir kase yogurt bu sabahki yediklerim illa soyletecen demi rezil oldumnapim 12 den sonra kilo korkusundan yemek istemiyorum
Hadi rahatladın gözün aydınmı diyelim Allah kavuştursunmu neyse canım o minik lokumlardan bişey olmaz takma tabi iki taneciktenMerhaba kızlar misafirlerimi yolcu ettim Oğlumu uyutuyorum sonra temizlik yapıcam
Çok çok çok ama çok yorgunum pert oldum artık
Niç bu kadar yorulacağımı düşünmemiştim
Bi ara yine bi lokum yedim o minik olanlardan 7 gibiydi sanırım
Sağol canım şimdilik ilk şıkkı seçeyimHadi rahatladın gözün aydınmı diyelim Allah kavuştursunmu neyse canım o minik lokumlardan bişey olmaz takma tabi iki tanecikten
bu sabah 3 kurupasta bur tabak mayonezli makarna bir tabak patlican biber dolmasi bir dilim kek.bir kase yogurt bu sabahki yediklerim illa soyletecen demi rezil oldumnapim 12 den sonra kilo korkusundan yemek istemiyorum
Canım ben oğlumu çok küçük kreşe verdim , bu nedenle sorunlar yasadım aksam eve zaten 7 de geliyorum onuda oğluma ayırıyorum , saat 9- 10 gıbı yatıyor ondan sonrada yemek ve ortalık toparlıyorum yanı vaktim olmuyor platese , ben cocugum yokken yapmıştım , bir kere fiziğini süper yapıyor , çok inceliyorsun ama insanın yüzü bile güzelleşiyor gerçekten süper olmuştum o zaman . Şimdi saat 12 den sonra yapmayı deneyebilirim bende bakalım umarım fırsatım olur . Bu arada ben sabahları Ebru Şallı ile yapıyordum , hem masraf yok hemde her sabah duzenlı , o zamanlar sabahları vardı , şimdi varmı bilmiyorum zaten 20 dk harcıyordumn , sonucu süper olmuştuNeden devam etmiyorsun canim . Plates bana saka gibi geliyor gercekten etkili mii cok yakin arkadasimda önerdi ben kabul etmemistim bugun bimde indirimde pilates topu var demisti o zaman bende alayim. Bunu uygulamak icin kimi izliyim ayy icime sindi sen guzellestiriyo filan dedinya heveslendim
Arada bir oluyor böyle kırmızı balıkkac ama bütün gun ac kalma lütfen , o gün bozuldu , ertesi gun kaldığın yerden devam edersin dünyanın sonumu canım hedefimizden 1 ay sonra istediğimiz kılolara ulaşırız ,bu sabah 3 kurupasta bur tabak mayonezli makarna bir tabak patlican biber dolmasi bir dilim kek.bir kase yogurt bu sabahki yediklerim illa soyletecen demi rezil oldumnapim 12 den sonra kilo korkusundan yemek istemiyorum
haklısın , çocuklu olunca misafirler yoruyor duzenıde bozuluyor ınsanı , gozunaydın tatlım , o minik lokumları bende cok seviyorum Allahtan cok mınıklerMerhaba kızlar misafirlerimi yolcu ettim Oğlumu uyutuyorum sonra temizlik yapıcam
Çok çok çok ama çok yorgunum pert oldum artık
Niç bu kadar yorulacağımı düşünmemiştim
Bi ara yine bi lokum yedim o minik olanlardan 7 gibiydi sanırım
bak ne güzel , kıloada farklılık olmasada spor gibisi, yok mutlaka devam tatlımkızlar günaydın!
şimdi yeşil çayımı ve suyumu içicem
kızlar,benim kilom azalacağı yerde artıyor sanki bu spor kas mı yaptı ben de acaba?
30 güne tamamlamayı düşünüyordum ama bu artış canımı sıktı
ama 2 günde bile tipim de bir değişiklik oldu,affedersiniz sanki popom havaya kalktı bunu eşim de farketti,belim de 2 cm inceldi(sıkılaşmış olabilir)
sizce devam etsem mi ama tartı da ağır basıyorum o ayrı
o zaman bende alayım zbtcim , umarım vaktim olur yapmaya .Günaydın hanımlar
Evetsbeden Cuma günü pilates gelecekmiş bime. Bende bulursam almayı düşünüyorum. Herkes çok övüyor pilatesi bende merak ediyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?