4 Aylık kilo verme yarışması

Harikasın tatlım biz bu işi baracağız bu yaz bizim yazımız olacak ben bugün spor yapamadım ama yarın muhakkak yapıcam

Hiç
bu sabah 3 kurupasta bur tabak mayonezli makarna bir tabak patlican biber dolmasi bir dilim kek.bir kase yogurt bu sabahki yediklerim illa soyletecen demi rezil oldum napim 12 den sonra kilo korkusundan yemek istemiyorum
hiçte rezil olmadın canım hepimizin yaptığı şey ama bu kadar saat bişey yememek doğru değil bi diyetisyen söylemişti yediklerimizin saati değil miktarı önemli diye ben mesela 7-8gibi akşam yemeğimi yiyorum yinede kilo verebiliyorum bu kadar sıkma kendini ssğlığına dikkat et canım önce sağlık

Ay kizlar nasil hizli ilerlemis sayfalar anca uyuttum cocuklari.valla pertim cikti cocuklaardan.hic spor yapamiyorum.keske yapabilsem yuruyus en iyisi bence.

Merhaba kızlar misafirlerimi yolcu ettim Oğlumu uyutuyorum sonra temizlik yapıcam
Çok çok çok ama çok yorgunum pert oldum artık
Niç bu kadar yorulacağımı düşünmemiştim
Bi ara yine bi lokum yedim o minik olanlardan 7 gibiydi sanırım

Hadi rahatladın gözün aydınmı diyelim Allah kavuştursunmu neyse canım o minik lokumlardan bişey olmaz takma tabi iki tanecikten

bu sabah 3 kurupasta bur tabak mayonezli makarna bir tabak patlican biber dolmasi bir dilim kek.bir kase yogurt bu sabahki yediklerim illa soyletecen demi rezil oldum napim 12 den sonra kilo korkusundan yemek istemiyorum

Canım benim de böyle ataklarim oluyor ama hu hafta söz verdim ve bugün iyiyim gibi. Ben aralarda çok atıştırıyordum onları bugün bıraktım kızlar.
Afiyet olsun canim akşam telafi etmişsin sorun yok

Ben bugün kü yorgunluğuma rağmen geçtim bisiklete inatla yapacam diye 5 dk sürdum eşim geldi yanıma oyaladi sonra 10 dk oldu oğlum uyandı. gündüz yapmaya calisacagim.

Iyi geceler çok yorgunum ben yatacam şimdi
1 çay bardağı süt içtim
4 lt oldu günlüksuyum

kızlar günaydın!
şimdi yeşil çayımı ve suyumu içicem
kızlar,benim kilom azalacağı yerde artıyor sanki bu spor kas mı yaptı ben de acaba?
30 güne tamamlamayı düşünüyordum ama bu artış canımı sıktı
ama 2 günde bile tipim de bir değişiklik oldu,affedersiniz sanki popom havaya kalktı bunu eşim de farketti,belim de 2 cm inceldi(sıkılaşmış olabilir)
sizce devam etsem mi ama tartı da ağır basıyorum o ayrı

Günaydın hanımlar
Evet sbeden Cuma günü pilates gelecekmiş bime. Bende bulursam almayı düşünüyorum. Herkes çok övüyor pilatesi bende merak ediyorum açıkçası.

Canım ben oğlumu çok küçük kreşe verdim , bu nedenle sorunlar yasadım aksam eve zaten 7 de geliyorum onuda oğluma ayırıyorum , saat 9- 10 gıbı yatıyor ondan sonrada yemek ve ortalık toparlıyorum yanı vaktim olmuyor platese , ben cocugum yokken yapmıştım , bir kere fiziğini süper yapıyor , çok inceliyorsun ama insanın yüzü bile güzelleşiyor gerçekten süper olmuştum o zaman . Şimdi saat 12 den sonra yapmayı deneyebilirim bende bakalım umarım fırsatım olur . Bu arada ben sabahları Ebru Şallı ile yapıyordum , hem masraf yok hemde her sabah duzenlı , o zamanlar sabahları vardı , şimdi varmı bilmiyorum zaten 20 dk harcıyordumn , sonucu süper olmuştu

Arada bir oluyor böyle kırmızı balıkkac ama bütün gun ac kalma lütfen , o gün bozuldu , ertesi gun kaldığın yerden devam edersin dünyanın sonumu canım hedefimizden 1 ay sonra istediğimiz kılolara ulaşırız ,

haklısın , çocuklu olunca misafirler yoruyor duzenıde bozuluyor ınsanı , gozunaydın tatlım , o minik lokumları bende cok seviyorum Allahtan cok mınıkler

bak ne güzel , kıloada farklılık olmasada spor gibisi, yok mutlaka devam tatlım

Günaydın kızlar
Az önce eşimle beraber
5-6 Kaşık mercimek çorbası içtim
Çocuklarım uyanıncada kahvaltımı yaparım

Hergün tartılıyorum ancak burada çarşamba günü paylaşıyorum çok motive edici oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…