Şimdi maden suyumu içip yatarım kızlar iyi geceler
Kızlar günaydın
Kahvaltı
3 tane kivi
2 tane portakal
Az öncede zumba yaptım 50 dakikalık bi videoydu 20 dakika yapabildim ama dehşet terledim her gün beşer dakika arttırmayı düşünüyorum
Tamam canım çok sağ ol hafif bi açlık vardı biraz sonra ara öğün yapcam orda yiyeyimMeyvenin yanında 1 bardak süt ya da yoğurt ye ki şekerin de düzenli bir artış olsun. Yoksa aniden yükseliş aniden düşer ve cok acıkirsin
ödeminin gitmesi için bisey yaptım mi canım kendiliğinden mi gittiGünaydın kızlar
bugun kü kilom 87.1 çok ama çok mutluyum
anca ödemim gitti.
Eğer 86.1 yani başlangıç kilom a dönen kadar günlük kilo paylaşacam sonra verebilirsem tabi çarşambaya kadar süpriz olsun
ödeminin gitmesi için bisey yaptım mi canım kendiliğinden mi gitti
günaydın canlar ciğerler
Kömür kömür kömür!
Yetmedi mi yaktığın ocaklar!
Bu kez ciğerimizi yaktın kendin gibi yaktın bizi!
Dayım, yengem Nur içinde yatın!
Allah rızası için bi Fatiha okuyun onlar için
Malesef banyo sobasına kömür atmışlarAllah rahmet etsin canım. Ne oldu soba zehirlenmesi mi
Başınız sağolsun,Allah rahmet etsin canımKömür kömür kömür!
Yetmedi mi yaktığın ocaklar!
Bu kez ciğerimizi yaktın kendin gibi yaktın bizi!
Dayım, yengem Nur içinde yatın!
Allah rızası için bi Fatiha okuyun onlar için
canım benim de kilom hiç oynamıyor 2 haftadır,halbuki 5 gündür de dikkat ediyorum hatta spor bile yapıyorum tık yok,yalnız suyu az içiyorum bu ara ondan mı oluyor acaba?Hiç birşey yapmadım ama bildiğim en iyi ödem sökücü bol bol su içmek 4 lt su iciyorum neredeyse canım. 3.5 a kesin tamamliyorum
Belki iyi gelir her gün paylasan seni takip eden cok kisi var bende öyle sevinirim bi 84 lere insen bizde rahatlayacazGünaydın kızlar
bugun kü kilom 87.1 çok ama çok mutluyum
anca ödemim gitti.
Eğer 86.1 yani başlangıç kilom a dönen kadar günlük kilo paylaşacam sonra verebilirsem tabi çarşambaya kadar süpriz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?