- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Kırmızı balıkçım , iyiki bu topiği açmışsın , ben şimdiye çoktan bırakırdım , burada hırslanıyorum ve süreklilik sağlıyor gerçekten cok etkili . Kac aydır yapıp yapıp bozuyordum , her pazartesı başlayıp aksamına bozuyordum , yada bunu yiiyeyım bir daha yemıyecegım soz verıyorum diyordum kendı kendıme ertesı gun yine aynı . Burada yıyınce sizden bile utanıyorum ,süper oldu .
Kızlar sık sık misaför geliyor yada ben gidiyorum tatil beni çok zorladı bırakın vermeyi kilo almam bari ne yapmalıyım gelenlerden yakın akrabalar öf ya Tutamıyorum kendimi hergün hergün kaçamak olmazı az olsa Tatiana bakıyorum ama hergün ya psikolojik olarak yoruldumdum valla
Kızlar başım çok ağrıyordu
Ince bir dilim kek ve yarım muz yedim şimdi çok pişmanım of off
Canim basin sagolsunKömür kömür kömür!
Yetmedi mi yaktığın ocaklar!
Bu kez ciğerimizi yaktın kendin gibi yaktın bizi!
Dayım, yengem Nur içinde yatın!
Allah rızası için bi Fatiha okuyun onlar için
Aynen canim bende buraya karsi sorumluluk hissediyorumKırmızı balıkçım , iyiki bu topiği açmışsın , ben şimdiye çoktan bırakırdım , burada hırslanıyorum ve süreklilik sağlıyor gerçekten cok etkili . Kac aydır yapıp yapıp bozuyordum , her pazartesı başlayıp aksamına bozuyordum , yada bunu yiiyeyım bir daha yemıyecegım soz verıyorum diyordum kendı kendıme ertesı gun yine aynı . Burada yıyınce sizden bile utanıyorum ,süper oldu .
Kızlar başım çok ağrıyordu
Ince bir dilim kek ve yarım muz yedim şimdi çok pişmanım of off
seacım o mkuru sebze kavurmasına bayılırım , bizde biber , patlıcan + fasulye hepsı olur , üzerine sarımsaklı yoğurt dokup yerız , allahım cok güzel :)Oglen
1 has yumurta
3 kasik kuru sebze Kavurmasi
1 dlm ekmek
tatlıtambak bende senın 84 lerı gormenı hatta 70 lere inmeni cok istiyorum , çok sempatik bir halin tavrın var yazılarında tatlım . Basaracagına inanıyorum senın .
seacım o mkuru sebze kavurmasına bayılırım , bizde biber , patlıcan + fasulye hepsı olur , üzerine sarımsaklı yoğurt dokup yerız , allahım cok güzel :)
Bende bayiliyorum canimseacım o mkuru sebze kavurmasına bayılırım , bizde biber , patlıcan + fasulye hepsı olur , üzerine sarımsaklı yoğurt dokup yerız , allahım cok güzel :)
başınız sağolsun nur içinde yatsınlarKömür kömür kömür!
Yetmedi mi yaktığın ocaklar!
Bu kez ciğerimizi yaktın kendin gibi yaktın bizi!
Dayım, yengem Nur içinde yatın!
Allah rızası için bi Fatiha okuyun onlar için
Paylas Tatlim paylasKızlar biliyorsunuz benim motivasyon a ihtiyacım var. O yüzden hergün kilomu paylas Sam sakıncasıolmaz iİnşallah bu beni engelliyor . Ve motivasyonum artıyor. Yarın da kilo gidecek mi diye....
akşam yemeğini daha yemedim mm
ama acıktım mm
geçmiş olsun seacım,Allah acil şifalar versinAksam yemegim
4 kasik turlu
3 kasık yogurt
Yarim avuc leblebi
Yaaa hastayim agzim burnum akiyor
Belki ugrayamam iyi aksamlar canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?