4 Aylık kilo verme yarışması

Kömür kömür kömür!
Yetmedi mi yaktığın ocaklar!
Bu kez ciğerimizi yaktın kendin gibi yaktın bizi!
Dayım, yengem Nur içinde yatın!
Allah rızası için bi Fatiha okuyun onlar için
Allah rahmet eylesin canim.Allah sizlere sabir versin

Kömür kömür kömür!
Yetmedi mi yaktığın ocaklar!
Bu kez ciğerimizi yaktın kendin gibi yaktın bizi!
Dayım, yengem Nur içinde yatın!
Allah rızası için bi Fatiha okuyun onlar için
Allah rahmet eylesin canım başın sağolsun

canım benim de kilom hiç oynamıyor 2 haftadır,halbuki 5 gündür de dikkat ediyorum hatta spor bile yapıyorum tık yok,yalnız suyu az içiyorum bu ara ondan mı oluyor acaba?

Su canım arttirmalisin farkı gör bence

Kahvaltı öncesi 1kuru incir
Yarım yumurta
3zeytin
3dilim peynir
1dilim ekmek
1parça helva
1çay kasığı bal
Şekersiz çay

Kizlar pilates topunu esim aldi aksam getirir . Her zaman ilk seviyeyi mi yapsam ne yapsam aktayarda sana sormustum ama yazmadin cvp yazmistimki birakinca tamamenmi eski halimize donuyrz yani surekli mi yapmak lazim

Kizlar pilates topunu esim aldi aksam getirir . Her zaman ilk seviyeyi mi yapsam ne yapsam aktayarda sana sormustum ama yazmadin cvp yazmistimki birakinca tamamenmi eski halimize donuyrz yani surekli mi yapmak lazim
Sorunu görmedim tatlım , plates yapınca harika oluyor , o kadar güzelleşiyor fizigın ve yuzun inan sen bile inanamıyorsun , cevredekıler 2 ay gıbı kısa bır surede farkediyor ama bırakınca maalesef nankör bır spor hemen hızla vücudun eski halıne donuyor tatlım , ama her sporda öyle değilmi kızlar ? bu arada tabiki en kolay seviyeden başla , vücudun alışsın sonra geçersin tatlım . Bence bırakmadan yaparsın tatlım , nasıl olsa günde yarım saat veya 20 dk yetiyor , neye ayırmıyoruzkı , yapamıyorsan hıc degılse haftada 3 gun yaparsın .

Kırmızı balıkçım , iyiki bu topiği açmışsın , ben şimdiye çoktan bırakırdım , burada hırslanıyorum ve süreklilik sağlıyor gerçekten cok etkili . Kac aydır yapıp yapıp bozuyordum , her pazartesı başlayıp aksamına bozuyordum , yada bunu yiiyeyım bir daha yemıyecegım soz verıyorum diyordum kendı kendıme ertesı gun yine aynı . Burada yıyınce sizden bile utanıyorum ,süper oldu .

Kızlar başım çok ağrıyordu
Ince bir dilim kek ve yarım muz yedim şimdi çok pişmanım of off

Aynen canım bende öyleydim teşekkürler kırmızıbalıkkaç ve buradaki motive eden bütün Arkadaşlarım

Kızlar başım çok ağrıyordu
Ince bir dilim kek ve yarım muz yedim şimdi çok pişmanım of off
O kadar olur tatlım :) kendine odul vermıssın , aksam salata yada cok hafif sebze yemegı yersın canım hemen tolere edilir .

Kızlar sık sık misaför geliyor yada ben gidiyorum tatil beni çok zorladı bırakın vermeyi kilo almam bari ne yapmalıyım gelenlerden yakın akrabalar öf ya Tutamıyorum kendimi hergün hergün kaçamak olmazı az olsa Tatiana bakıyorum ama hergün ya psikolojik olarak yoruldumdum valla

Canım bende yeni evlendim Benimde ilk başta çok sıkıntı oluyodu. Ama artık kendimi frenliyorum. Yaparken yemiş kadar oluyorum. Kendimi bu şekilde alıştırıyorum. Çok canım çekerse de bir tane yiyorum.Canım öncelikle hersey Kafamızda başlayıp bitiyor. Yapmamız bizim de yememiz gerektiği anlamına gelmez ki böle düşün ben çok faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…