4 Aylık kilo verme yarışması

Selam kızlar. Spor yapanlar sakın bırakmayın o artış tamamen geçici bir haftaya kalmaz hem kilonuzda azalma olacak hem de ölçülerinizde azalma.

LESLİE İLE 5 MİLE VÜCUT ALIŞTI ONUN İÇİN MEZDEKEYE DÖNDÜM

zumba tavsiye ederim canım 16 dk bir video ama Muhteşem faydası var hergün yap ama
zumba class beginners 1 yazınca çıkıyor. Ilk zor olabilir ama alsin ca çok kolay ve eglenceli

tebrikler sana yakamozum , hedefine hemen ulaşırsın umarım , azmin elinden bir sey kurtulmuyor baksana , 50 lili rakamları görmene pek az kaldı .
bu arada yakamoz senın boyun 1,64 mus , sen su anda bile fıstık gıbı olmuşsundur zaten .
Teşekkür ederim canım benim
Hepimiz hedefimize hemencecik ulaşırız inşallah
Bende bölgesel kilo var canım can simiti diyeyim
Bende senin gibi hedef koydum canım bidahaki tartı Günü'nde 78 olacam inşallah hadin kızlar yansın yağlar
Bu arada seni tebrik ederim canım azmine kuvvet
teşekkür ederim canım
Haftalık kilo belirleyince daha motive oluyor insan

Teşekkür ederim canım benim
Hepimiz hedefimize hemencecik ulaşırız inşallah
Bende bölgesel kilo var canım can simiti diyeyim

teşekkür ederim canım
Haftalık kilo belirleyince daha motive oluyor insan

Ay o zaman bende haftalık hedef 86.1 yani yarışa başlangıç kilom

Akşam yemeğimi yedim şimdi
Bi tabak taze fasülye diyet usulü
Bi kase cacık
Bi bardak kola
Feci tatlı istiyorum ama tutuyorum kendimi
Birazdan beyaz çayımı içerim
6 olmadan da bi muz yerim

Akşam yemeğimi yedim şimdi
Bi tabak taze fasülye diyet usulü
Bi kase cacık
Bi bardak kola
Feci tatlı istiyorum ama tutuyorum kendimi
Birazdan beyaz çayımı içerim
6 olmadan da bi muz yerim
Canım bir tane kuru incir ye çayınla gerçekten tatlı isteği bitiyo banada bi arkadaşım tavsiye etmişti bu arada benimde o can simitlerinden var of of

Canım bir tane kuru incir ye çayınla gerçekten tatlı isteği bitiyo banada bi arkadaşım tavsiye etmişti bu arada benimde o can simitlerinden var of of
Derdimiz ortak desene
60 ın altına düşünce simitimde küçülüyor
Spor yapmam Lazım aslında
Pilates topum var ana oğlum oynuyor beceremiyorum ki
Evime çok yakın pilates salonu var hemde ayda 150 tl gibi bi rakama haftanın üç günü birer saat
Ama ama ama oğluşumu bırakacak kimse yok

ooo korktum ben zatiflasamda birakinca sarkacak veya cok bozulacaksam yapmiyim .ömür boyumu yapacaz

ben az yapmayi beceremiyorum canim guya az yapiyorum bi bakiyrm bi suru olmus ama artik bu cok dikkat edecegim bir konu olacaknazicik minnacik yapacam cidden yeter yaaa kalmasin kalmasin diye kahvaltilarim aksam sofrasina dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…