SPOR EDRKEN MEZDEKE DE SPORDAN SAYILIR MISelam kızlar. Spor yapanlar sakın bırakmayın o artış tamamen geçici bir haftaya kalmaz hem kilonuzda azalma olacak hem de ölçülerinizde azalma.
KARATAY MIBenim de aksami hafif kapatmam lazim
Hep karbonhidrat oldu bugun
sayılırda kondisyon gibi kaslarını çalıştırmaz,ama zayıflarsın,incelirsinSPOR EDRKEN MEZDEKE DE SPORDAN SAYILIR MI
eğer basen ve alt karınında sorun varsa mezdeke etkili bi yöntem.SPOR EDRKEN MEZDEKE DE SPORDAN SAYILIR MI
LESLİE İLE 5 MİLE VÜCUT ALIŞTI ONUN İÇİN MEZDEKEYE DÖNDÜM
teşekkür ederim canımzumba tavsiye ederim canım 16 dk bir video ama Muhteşem faydası var hergün yap ama
zumba class beginners 1 yazınca çıkıyor. Ilk zor olabilir ama alsin ca çok kolay ve eglenceli
tebrikler sana yakamozum , hedefine hemen ulaşırsın umarım , azmin elinden bir sey kurtulmuyor baksana , 50 lili rakamları görmene pek az kaldı .
Teşekkür ederim canım benimbu arada yakamoz senın boyun 1,64 mus , sen su anda bile fıstık gıbı olmuşsundur zaten .
teşekkür ederim canımBende senin gibi hedef koydum canım bidahaki tartı Günü'nde 78 olacam inşallah hadin kızlar yansın yağlar
Bu arada seni tebrik ederim canım azmine kuvvet
Teşekkür ederim canım benim
Hepimiz hedefimize hemencecik ulaşırız inşallah
Bende bölgesel kilo var canım can simiti diyeyim
teşekkür ederim canım
Haftalık kilo belirleyince daha motive oluyor insan
Canım bir tane kuru incir ye çayınla gerçekten tatlı isteği bitiyo banada bi arkadaşım tavsiye etmişti bu arada benimde o can simitlerinden var of ofAkşam yemeğimi yedim şimdi
Bi tabak taze fasülye diyet usulü
Bi kase cacık
Bi bardak kola
Feci tatlı istiyorum ama tutuyorum kendimi
Birazdan beyaz çayımı içerim
6 olmadan da bi muz yerim
Derdimiz ortak deseneCanım bir tane kuru incir ye çayınla gerçekten tatlı isteği bitiyo banada bi arkadaşım tavsiye etmişti bu arada benimde o can simitlerinden var of of
ooo korktum ben zatiflasamda birakinca sarkacak veya cok bozulacaksam yapmiyim .ömür boyumu yapacazBir kere cok inceliyorsun zambakcım , resmen fıstık gibi oluyor fiziğin , gençleşip güzelleşiyorsun , ben yapınca acayip gençleşip güzelleşmiştim , çevremdeki herkes diyordu tek olumsuz tarafı var platesin bırakınca aynı hızla fiziğin eskisine donuyor maalesef , yaptığın sürece iyisin , bırakınca etkisi hemen sönuyor
ben az yapmayi beceremiyorum canim guya az yapiyorum bi bakiyrm bi suru olmus ama artik bu cok dikkat edecegim bir konu olacaknazicik minnacik yapacam cidden yeter yaaa kalmasin kalmasin diye kahvaltilarim aksam sofrasina donduherkes aynı heralde kırmızıbalıkkacım , bende yemek dökülsün istemiyorum , oğlum yemiyor ben yiyordum onun tabagındakılerı ama sonra sonu gelmiyor , dediğin gibi daha az , cok az yemek yapmak lazım , eşim birde yemek seçer , bazen yemek yaparım beğenmez , yemek ıstemez dokulecegıne ben yerim artık cok az yapıyorum senın gıbı , birde az yapmakta bana zor kalabalık ailede yetişmişim az pişiremiyorum ama az yapmak lazım dediğin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?