- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Kızlar hiiiiç iştahım yok şuan bir muz yedim
Akşam yemeği olarak[/QUOTE
Ardından 5 hurma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hiiiiç iştahım yok şuan bir muz yedim
Akşam yemeği olarak[/QUOTE
Ardından 5 hurma
ne güzelll.Kızlar hiiiiç iştahım yok şuan bir muz yedim
Akşam yemeği olarak![]()
Canim kilo bilgilerini hatrliyrsan en bastan yaz pazartesi listeye tekrar ekliyim bariSelamlar, hafta basindan beri annemin misafirleri, yarinda benim misafirlerim icin temizlikti hazirlikti derken dun kilo paylasimi yapmayi unutmusum, bu hafta pastalar borekler eskisi kadar abartmasamda kilomda cok oynama olmadi...
75,5 bu hafta
Herkese hafiflemis gunler diliyorum![]()
Galiba tarçınlı su yapıyor bu iştahsızlığı canım bi müddet kullandıktan sonra tabine güzelll.
spor olmadan olmuyo ah şu gezmelerde ikram olmasa ne güzel olur .bende bugun hemen kısırı yedim tabagı mutfaga koydum ne yapıyım bi saat spor boşa gidiyo arkadaşAra 1elma
Öğlen arakadaşa oturmaya gittim veeee malesef yine istediğim gibi bigün olmadı
Yaprak sarma patates salatası 2küçük karnıbahar kızartması yarım poğaça acıkalı bu kadar çokda değil galiba ama akşama bi spor Şart oldu
bende katılabilirmiyimCanim kilo bilgilerini hatrliyrsan en bastan yaz pazartesi listeye tekrar ekliyim bari
Aslinda.dun profiline girdim dun giris.yapip bildirimyapmadigini gorunce vazgectin sandim
Ayy sorma tatlım bir an önce silkelenip kendime gelmeliyim çok şaşırdım ben....bu arada tebrik ederim seni kısır konusundaspor olmadan olmuyo ah şu gezmelerde ikram olmasa ne güzel olur .bende bugun hemen kısırı yedim tabagı mutfaga koydum ne yapıyım bi saat spor boşa gidiyo arkadaş
Bende ya çok pişmanım ama olan olmuştur Önümüze bakalım biz daha iyi olacak yarın demi arkadaşım kim tutar bizi bahara çıtır olacazben bugun cozuttum sandviçler kolalar tatlılaryarın daha iyi olur inşallah
katilabilirsin normalde bitti alim ama bildirim yapmayanlar var onlari silip seni yazarim listeye ama pazartesi. Kilo bildirimi carsamba yapiyoruz Bu gunku kilonu hedef kilonu gecen haftaki kilonu ve boyunu yaz canimbende katılabilirmiyim
Ayy bende yapayım su tarcinli suyuGaliba tarçınlı su yapıyor bu iştahsızlığı canım bi müddet kullandıktan sonra tabi
2 yıl önceki diyetimdede aynısı olmuştu çünkü
katilabilirsin normalde bitti alim ama bildirim yapmayanlar var onlari silip seni yazarim listeye ama pazartesi. Kilo bildirimi carsamba yapiyoruz Bu gunku kilonu hedef kilonu gecen haftaki kilonu ve boyunu yaz canimbiraz karmn corman oldu sinava girecm uykszum basim agriyod
a
![]()
allah zihin acıklıgı versin inşallah güzel gecerkatilabilirsin normalde bitti alim ama bildirim yapmayanlar var onlari silip seni yazarim listeye ama pazartesi. Kilo bildirimi carsamba yapiyoruz Bu gunku kilonu hedef kilonu gecen haftaki kilonu ve boyunu yaz canimbiraz karmn corman oldu sinava girecm uykszum basim agriyod
a
![]()