4 Aylık kilo verme yarışması

Selamlar, hafta basindan beri annemin misafirleri, yarinda benim misafirlerim icin temizlikti hazirlikti derken dun kilo paylasimi yapmayi unutmusum, bu hafta pastalar borekler eskisi kadar abartmasamda kilomda cok oynama olmadi...
75,5 bu hafta :KK66:

Herkese hafiflemis gunler diliyorum :KK66:
Canim kilo bilgilerini hatrliyrsan en bastan yaz pazartesi listeye tekrar ekliyim bari
Aslinda.dun profiline girdim dun giris.yapip bildirimyapmadigini gorunce vazgectin sandim

Ara 1elma
Öğlen arakadaşa oturmaya gittim veeee malesef yine istediğim gibi bigün olmadı
Yaprak sarma patates salatası 2küçük karnıbahar kızartması yarım poğaça acıkalı bu kadar çokda değil galiba ama akşama bi spor Şart oldu
spor olmadan olmuyo ah şu gezmelerde ikram olmasa ne güzel olur .bende bugun hemen kısırı yedim tabagı mutfaga koydum ne yapıyım bi saat spor boşa gidiyo arkadaş

ben bugun cozuttum sandviçler kolalar tatlılar :( yarın daha iyi olur inşallah

spor olmadan olmuyo ah şu gezmelerde ikram olmasa ne güzel olur .bende bugun hemen kısırı yedim tabagı mutfaga koydum ne yapıyım bi saat spor boşa gidiyo arkadaş
Ayy sorma tatlım bir an önce silkelenip kendime gelmeliyim çok şaşırdım ben....bu arada tebrik ederim seni kısır konusunda

Gunaydin
Dun disaridaydim sabah ve Ogleni yazmistim
Aksam gelemedim
Dun aksam
1 tabak kuru fasulye
4 kasik yogurt

Bu sabah kahvalti
Gec kalkinca
1 simit
Kahve

Bugun son is gunum
tatilimiz basliyor
diyetimde daha istikrarli olacak ins
Ve egzersizlerime Pazartesi start vericem

katilabilirsin normalde bitti alim ama bildirim yapmayanlar var onlari silip seni yazarim listeye ama pazartesi. Kilo bildirimi carsamba yapiyoruz Bu gunku kilonu hedef kilonu gecen haftaki kilonu ve boyunu yaz canim:KK14: biraz karmn corman oldu sinava girecm uykszum basim agriyod:KK54:a :KK48:

Canim bitir sinavlarini da gel ins.
Azimle hirsla devam edelim
Yoklugun belli oluyor

katilabilirsin normalde bitti alim ama bildirim yapmayanlar var onlari silip seni yazarim listeye ama pazartesi. Kilo bildirimi carsamba yapiyoruz Bu gunku kilonu hedef kilonu gecen haftaki kilonu ve boyunu yaz canim:KK14: biraz karmn corman oldu sinava girecm uykszum basim agriyod:KK54:a :KK48:
allah zihin acıklıgı versin inşallah güzel gecer

Günaydın kızlar
Kahvaltı
Bi normal tost ekmeğinden Sucuklu tost
Bi domates, Salatalık
Bi bardak Çay
2 minik lokma omlet

:KK42:Kızlar moralim çok bozuk dün Okadar yedimki bugün 82yi gördüm :KK42:
Nerede o azimli ben kızın bana hakettim anneme gittim geldim bi toparlayamadım kendimi of offf

kızlar ben uzun sure gıremıycem sanırım kılomu bıldırmeye dahı gıremedım zaten yuzumde tutmadı kılo almısım hemde fena :(

benı lısteden sılın ıstersenız sınav sonrası gelırım ancak hepınıze basarılar dılıyorummmmmmm

Back
X