4 Aylık kilo verme yarışması

Ne güzel bir gece bugün en son saat 3 gibi bir küçük kase kuru fasulye yemistim. Ondan sonra 2 bardak sütlü kahve çay su yarin en az -300 gorecegime eminim. Dansöz gibi kiviran bir smiley olsaydi kk da simdi.bu alintinin sonuna ondan Bolca koyardim o derece yanii
:KK45::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK55::KK55::nazar:En Büyük TÜRKİYE

Kızlar unutmayın yeni ölçüleri yazın. Bundan Sonra 15 günde bir ölçü alalım yaz yaklaştı motive amaçlı böyle olsun

gecmis olsun arkadasina tatlim..gozalti torbalarinda problem mi vardi.
aslındaa cook cookta yoktu..arkadaşım bıraz bakımlı..aten kendı cook güzel bı kadın maşallahı var..sanırım rahatsız oldu kendını daha ıyı hissetmek ıstedı ve amelıyat oldu.cok basıttı 1 saatte cıktı cook sukurr canımm..

Bu arada sen ,sbeden ve daha bir cok kisi guzel kilo vermis happycim ne yaptiniz gecen hafta bende duzgun beslensemde versem su 3 kiloyuda kurtulsam cnm ,haftalardir gitmiyor dogru duzgun,hos yapamiyorum daduzgun ,bu hafta biraz motive olayim sizlerle
canım benn cıssları kestımm verdımm :))

Insan evde olunca evde is bitmez bende bunu anladim bende okuyorum bakalim ne olacak. Sen hem ogrencisin hemde ev isi nasil yani ev mi tuttunuz. Benim mutfak dolaplarini siliyorum suan hemde kafa dağıtıyorum :) bizimkiler uyuyor gündüz kizimdan yapamiyorm
kolay gelsın beybısı:cool::cool:

Back
X