- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.100
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canımm..bızımde oylee..Kac katli evleriniz tatlim ,15 kat burada evler![]()
adana hayatımm..sen??Herkes sicakta yiyemez bir benim istahim etkilenmez cnm ,sen hangi ilde oturuyodun cnm
aslındaa cook cookta yoktu..arkadaşım bıraz bakımlı..aten kendı cook güzel bı kadın maşallahı var..sanırım rahatsız oldu kendını daha ıyı hissetmek ıstedı ve amelıyat oldu.cok basıttı 1 saatte cıktı cook sukurr canımm..gecmis olsun arkadasina tatlim..gozalti torbalarinda problem mi vardi.
canım benn cıssları kestımm verdımm :))Bu arada sen ,sbeden ve daha bir cok kisi guzel kilo vermis happycim ne yaptiniz gecen hafta bende duzgun beslensemde versem su 3 kiloyuda kurtulsam cnm ,haftalardir gitmiyor dogru duzgun,hos yapamiyorum daduzgun ,bu hafta biraz motive olayim sizlerle
ayy canım 9 a gelıyordu bı uyudumm sabah oldu dıye kalktımm:))))yenı uyandım canımm..hastane benı yormuss :)))Hepinizde uyumuşsunuz
![]()
Düz lise ayyy ne güzel bnde edebiyat okumak istiyorum nasıl zor mu?Him hangi bölüm ben edebiyat.
bende bendee bendeeeEvet canim sporunda etkisi büyük. Bu ara biraktim ama.yine baslayacam. Yuruyus acayip toparlayici
oyle mı dıyosunn ..ınıp çıkmam canımm.bakk bakk nasıll ısıme geldı benımde:))sanki merdiven inip cikmak cok iyi gibi gelmiyor bana dizlere yan etki yapmasin
Ay beni nasıl hatırladın çok mutlu oldum canımmAypyangel01, post: 40287518, member: 338827"]rabıa tekrar senı aramızda görmek ne guzell![]()
kolay gelsın beybısıInsan evde olunca evde is bitmez bende bunu anladim bende okuyorum bakalim ne olacak. Sen hem ogrencisin hemde ev isi nasil yani ev mi tuttunuz. Benim mutfak dolaplarini siliyorum suan hemde kafa dağıtıyorum :) bizimkiler uyuyor gündüz kizimdan yapamiyorm
maşallah canım hafızam bırazz ıyıdırr..Ay beni nasıl hatırladın çok mutlu oldum canımm![]()
Oyyy saat 2 oldu[/QUOTE]maşallah canım hafızam bırazz ıyıdırr..![]()
seni senii :))oyle mı dıyosunn ..ınıp çıkmam canımm.bakk bakk nasıll ısıme geldı benımde:))
başla tabi :)bende bendee bendeeebaslıcamm
Sabah oldu diye miiayy canım 9 a gelıyordu bı uyudumm sabah oldu dıye kalktımm:))))yenı uyandım canımm..hastane benı yormuss :)))
seni senii :))oyle mı dıyosunn ..ınıp çıkmam canımm.bakk bakk nasıll ısıme geldı benımde:))
başla tabi :)bende bendee bendeeebaslıcamm
Sabah oldu diye miiayy canım 9 a gelıyordu bı uyudumm sabah oldu dıye kalktımm:))))yenı uyandım canımm..hastane benı yormuss :)))
Sagol canim baya yoruldum Artik gece yapayım mutfak islerinikolay gelsın beybısı![]()
seni senii :))
başla tabi :)
Sabah oldu diye mii![]()
![]()
gunduz ıs yaptığımda gun oluyoo gıbı dusunuyorumm esımız gec geldıgınde ıyıı oluyoo..Sagol canim baya yoruldum Artik gece yapayım mutfak islerini