4 günlük sevgiliyiz, ayrılmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Henüz daha 4 günlük sevgiliyseniz bence hiç durmayın birde evlenip aynı yastığa baş koyacaksınız elbette sizi seven olur neden olmasın

Herkese ne ki sizin ayrıldığınizdan? Neden diye sorana dalga geçer gibi anlatırsınız kötü huylarıni,güler gecersiniz
Bu arada benim de yabancı erkek arkadaşlarım oldu. Hatta en son biraz sizin durumu yaşadım
Gelmesine az zaman kala ilk defa sevgili olduğumuzu belli eden bir resim attim-altina onun dilinde 'geri sayım' yazdım,emojiler falan .
Ama görüştük, anladım ki cidden hiiiic birbirimize uygun değiliz. O ilk zamanların pembe gozluklerini zaten aradan geçen zamanda cikarmistik. O gözlükler olmayinca ne kadar uyumsuz bir çift olduğumuzu farkettim (içten içe gerçekten sevsem de)
Bir süslü, bir kokana, biraz bencil , yeniliklere kapali- bizim kulturden ilginc birşey anlatsam 'ne sacma-ne salakca' deyip duruyor (ki madem başka kültürlere kapalısin burada benimle
ne işin var?)
Öyle öyle ben daha sevgili olduğumu paylaşalı bir ay olmadan ayrıldım. Soran arkadaşlara da hikayelestirerek komik bir şekilde kokana hallerini- ettiğimiz kavgaları falan anlatıp gülüp geçtim.
Çok basit yani:)

Ayrıca bence tahmin ettiğin gibi bir pislik yapmamıştır. Ama aklına boyle şeyler geliyorsa demek ki adama guvenmiyorsundur. Böyle biriyle sevgili kalmaya hiç gerek yok.
Bence ayrıl gitsin. Yalnız kibar ol ve onu üzmemeye çalış ki intikam hissiyle dolmasın.
Bol sans

ben hepsini okumadim hem isi yok diyosun 14 yas buyuk deyip arkadaslarinin sevgilikeriyle kiyasliyosun tavirlari hosuna gitmiyor hepsini gectim 4 gunluk iliskide restoran hediye yuzuklerden bahsediyosun senin burdaki yorumlara değil büyümeye ihtiyacın var yașın kaç

Tüm yazdıklarında adamla ilgili sadece tek bir olumlu kısım var. O da anlayışlı ve çok vefalı demişsin. Sonra da son paragrafta acaba uyurken foto. Çekmişmidir. Tek derdi seni sevmek olan, anlayışlı, vefalı insan niye fotoğrafını çeksin de yayınlasın.

Neresinden tutsan elinde kalır. Zaten tiksinir gibi bahsetmişsin adamdan, sevmediğin belli, işler iyice sarpa sarmadan yavaş, yavaş güzellikle ayrıl. Sırf bu korkuyla kalkıp evlenirim diyorsan bilemem. Ama keşke güvenmediğin biriyle birlikte kalmasaydın canım.

İçim kalktı .Bi değişik tipmiş.Gönder gitsin .

Yok ya olmamış buiş
girme o platforma çıplak fotoğraf yayamaz yayarsa bu bir suç

canım içinde bir kez kuşku düştü mü düşüyo..yapamazsın yani.Çünkü başta soğuksan kendini alıştırıp sevme...Sonra ben keşke bitirseydim diyosun

Pişman olur muyum ki, birisi bu kadar içten sever mi beni bir daha bilmiyorum
Seni rahatsız eden birçok yönü olan bir adamla sırf bu yüzden mi sürdürmeyi düşünüyorsun? Bu adam seni ne kadar severse sevsin, sen ondan bu kadar rahatsız ve iğreniyorken onu sevme ihtimalin yok gibi. Normalde seven, hoşlanan insan ilişkinin ilk başlarında heyecanlı olur, gözü hiçbirşey görmeyecek kadar..
Sevmediğin biriyle sırf onun sevgisini kaybetmemek için görüşürsen, o adama da haksızlık yapmış olur, günahına girersin, kendin de vakit kaybedersin..

Kirli tırnaklar, ellenen çöpler. Boş ver bırak, bırakmasan pişman olacaksın gibi. Bir mayonez için küfür etmiş.. çok negatif şey var!

Bnce ayril gitsin .daha baska seyler yasayip pismn olacagina ayril hayatini yasa. Yoksa surekli kiyaslama icinde olursun mutly olmazsin.

Vanilav canım anlattığın kişiliği ben bile yakıştıramadım yanına be kuzum seni burdan az çok tanıyorum nasıl kaliteli bir insan olduğunu biliyorum tuttuğunu koparan .... ve en önemlisi senden 14 yaş büyük bir insan işi herşeyi yerine oturması gerekiyorken düzen tutturamamış birisi gibi geldi . Muhtemelen sende yanına yakistiramiyorsun ki böyle duygulara kapıldın
Bu arada denetim ben canısı 14.takım

Belki icime siner isinirim diye devam ettirme bence. Icine sinmeyen itici gelen yeteri kadar sey olmus. Cook eskiden benim de hastayim diye basimda aglayan bir sevgilim vardi ama sonunda ne oldugunu anladim aldatmaktan beter yani : / bunlar kıstas degil bence.daha cok yeni,tavirlari da pek normal gelmedi bana.

Hepiniz çok haklısınız
Herkese tek tek cevap vermek istiyorum
Belki veririm de şu mesele hallolunca
İki gündür düşünmekten beynim yandı zaten ve öyle yorgunum ki
Online olsa konuşacağım anlatacağım derdimi sakince

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…