:))) 4 hafta 4 günlük hamileyim!!

kızlar ben 6+6 yken gıttım.karında bakılan ultrasonla saglıklı dedı ama kalp atısı için alttan baksam görürüm dedi,ama gerek yok dedi.tek gebelik olup olmadıgıda belli degıl dedı.resmini koyuyorum.lütfen kendikinizle karsılastırıp bı yorum yapın..

Son düzenleme:
maşallah baya net gözükmüş ben 4 haftlık gittim ufacık bişey gözüktü senin ilk gidişinmi bide folik asiti günde bi kere alıyosunuz dimi

folık gunde 2 kere ıcıyorum.senin tek bebekmi.benım kesenın ıcınde ıkı vırgul gorunuyor.senınkıde oylemı

benim kesem çok küçüktü bebeği hiç göremedik..ben 5 gün geçti adetim öle gittim erken gitmişim geç yumurtlamış olabilirsin dedi doktor

canım benim sat 13 ocak doktora 5+1 ken gittim keseyi görüp ölçtü 10.4 mm çıktı, buna göre gebelik yaşını 4+1 hafta verdi ultrason sonucunda...o nedenle 1 hafta geri attı tarihim, ultrasonu karından yaptı şimdi 27 sinde çağırdı bakalım inş. kalp atışlarını duyarız

esma 2 tane nokta var gibi :)) benim henüz embriyo görünmedi sadece kesenin fotoğrafı var elimde o nedenle karşılaştıramıyorum ama 2 bebiş var gibi :))

esma ben folbiol kullanıyorum 400 mg sanırım. günde 1 tane, ayrıca feramat adlı demir preparatı kullanıyorum...

valla bendee merak ediyorm.cumartesi günü gidicem.ama ozamana kadar tecrubesı olan arkadaslar bı yorum yapar dıyorum

bende folbiol 5 mg kullanıyorum...benim sat 17 ocak cumartesi gittim çok küçük kesen dedi korkuttu beni biraz ondan dedim bakalım bugün testlerimi yaptırdım cumartesi günü başka bi doktora gidicem inşallah yada bi dahaki cumartesimi gitsem sizce 2 hafta daha bekliyimmi...

mide bulantılarınız başladımı benim hafif hafif başladı bügün yada çok kan verdim ondan halsiz düştüm

bence korkma dediğim gibi sat ile ultrasonun verdiği gebelik yaşı genelde 1 hafta farkediyor, geriye gidiyor...ufak demesinde bişey yok daha erken diye öyle demiştir bence çünkü bende de karından keseyi gördü ama vaginal bakmaya gerek yok deyip 1,5 hafta sonra çağırdı embriyo için.... ama ben de sabırsızlanıyorum, burada daha gelişmiş ultrasonu olan birisi olsa hemen giderim ama maalesf yok....

zatenben bu gebelik hesabından bişey anlamadım yaaa benim sat 17 ama yumurtlaman 2 hafta sonra falan oluyor yaklaşık neden sata göre hesaplanıyor onu anlamadım zaten 1 hafta hastalığın sürüyor neden o haftayıda sayıyolar:)

doktorlar geç döllenme yada erken yumurtlama olabilir diye standart koymak için böyle hesaplıyorlarmış :)) ama ultrason ölçümlerine göre o standartlar da değişebiliyor...

anladım canım Allah hepimize hayırlı hamilelik ve hayırlı evlatlar nasip etsin şimdiden allah yardımcımız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…