- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Rumeysa anne
Bi ben eksiğim. Banada bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 kayni varsa 4 de gorumcesi olsun. Biz simdiden yer tutalim burdaBi ben eksiğim. Banada bak
Nasil olurda anladilarBu arada kayinvalidemin annesi ile konuştum beni çok sever durumu anlattım ben yarın onu ariyim
Valiz hazırladım şimdi ben yarın gidiyorum dedim annemlere biz yarın gidiyoruz dediler şaşırdım anladılar sanırsam rahatsızlığımı hala şoktayım
Biletini aldı saat 2 ye o gidince diğeri de gidiyor çok sukurNedir bu kocaların ailelerinden cektiğimiz bilmiyorum ki. Allahtan anlamıslar umarım giderler tez vakitte
40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Gitsinler canim siz misiniz anneleri sanki yuvanizi onlarin yuzunden yikmayinBiletini aldı saat 2 ye o gidince diğeri de gidiyor çok sukur
Daha yokmuydu onlarıda yollasın kayınvaliden40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Aslında en mantıklısı babanın eşine meydan okuması ve kızması ama o zaman aileler kavga ediyor, bu çok erkek doğuran kaynanalar başta erkek doğurdum diye övünürler ama yetişkin olduktan sonra erkek evlatları ipin ucunu bırakırlar olanda genelde ailedeki bir geline oluyor, eşinle otur konuş
Kabul etmeyeceğini söyle, huzursuzluk. Çıkart halen umursamaz tavırlar sergiliyorsa annenin evine git kardeşlerine o baksın
İ
Evden mi aldıralım bacım nasıl bir yardım bekliyorsun?Siz öyle görüyorsunuz demek ben buraya yarın gidecegimi annemle konuştuğumu söyledim bu hayatta her şeyin kader olduğuna inanmam eleştirmek yerine bi yardımınızın dokunmasını isterdim
Bu arada kayinvalidemin annesi ile konuştum beni çok sever durumu anlattım ben yarın onu ariyim
Valiz hazırladım şimdi ben yarın gidiyorum dedim annemlere biz yarın gidiyoruz dediler şaşırdım anladılar sanırsam rahatsızlığımı hala şoktayım
Misafirler gitti annem kaynanamı arayıp bi sürü laf etmiş ben size kızımı ezdirmem demiş kaynanam gelip evini açacakmış annem bi daha gelirlerse gelip seni alacam dedi babam kocama sen kizimi bas taci etmezsen ben seni ayak bezi yaparim dedi hic kimse gık demedi bunlara rezillik lazımmış çok şükür evim rahatladı bem rahatladım herkese de tesekkur ederimGittilermi ağır misafirler
Gözünüz aydın iyi olmuş haddini bilmeyene arada hatırlatmak lazım demek ki çok iyi olmuşMisafirler gitti annem kaynanamı arayıp bi sürü laf etmiş ben size kızımı ezdirmem demiş kaynanam gelip evini açacakmış annem bi daha gelirlerse gelip seni alacam dedi babam kocama sen kizimi bas taci etmezsen ben seni ayak bezi yaparim dedi hic kimse gık demedi bunlara rezillik lazımmış çok şükür evim rahatladı bem rahatladım herkese de tesekkur ederim
Asalaklar ya ayy çok sinirlendim. Lütfetmişler.Misafirler gitti annem kaynanamı arayıp bi sürü laf etmiş ben size kızımı ezdirmem demiş kaynanam gelip evini açacakmış annem bi daha gelirlerse gelip seni alacam dedi babam kocama sen kizimi bas taci etmezsen ben seni ayak bezi yaparim dedi hic kimse gık demedi bunlara rezillik lazımmış çok şükür evim rahatladı bem rahatladım herkese de tesekkur ederim
Misafirler gitti annem kaynanamı arayıp bi sürü laf etmiş ben size kızımı ezdirmem demiş kaynanam gelip evini açacakmış annem bi daha gelirlerse gelip seni alacam dedi babam kocama sen kizimi bas taci etmezsen ben seni ayak bezi yaparim dedi hic kimse gık demedi bunlara rezillik lazımmış çok şükür evim rahatladı bem rahatladım herkese de tesekkur ederim