4 kaynıma ben bakiyorum

Bu arada kayinvalidemin annesi ile konuştum beni çok sever durumu anlattım ben yarın onu ariyim

Valiz hazırladım şimdi ben yarın gidiyorum dedim annemlere biz yarın gidiyoruz dediler şaşırdım anladılar sanırsam rahatsızlığımı hala şoktayım
Nasil olurda anladilar 🤣🤣sonundaa

40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum

Bismillah, şaka mı bu konu? Neden yapıyorsunuz böyle bir şeyi? Kabile gibi yaşanır mı bir evde?

Şoktan soru üstüne soru soruyorum. Artık daha fazla şaşıramam dedikçe Kadınlar Kulübü "bir saniye al bakalım sana" diyor bana.

Sürekli yeni üye saçma sapan konular. okullar açılsa da rahatlasak

Aslında en mantıklısı babanın eşine meydan okuması ve kızması ama o zaman aileler kavga ediyor, bu çok erkek doğuran kaynanalar başta erkek doğurdum diye övünürler ama yetişkin olduktan sonra erkek evlatları ipin ucunu bırakırlar olanda genelde ailedeki bir geline oluyor, eşinle otur konuş
Kabul etmeyeceğini söyle, huzursuzluk. Çıkart halen umursamaz tavırlar sergiliyorsa annenin evine git kardeşlerine o baksın:KK20:
İ

Gerçekten niye böyleler acaba? Benim de bir yakınım evlendi ve kadın ilk günden kaynı ile yaşamaya başladı. Balayına bile gitmediler. Adama resmen hizmetçilik yaptı. Bir de yemek beğenmezdi ya çok sinir olurdum gördükçe. 5 sene olacak hala aynılar evlensin de gitsin diye bekliyor.

Siz öyle görüyorsunuz demek ben buraya yarın gidecegimi annemle konuştuğumu söyledim bu hayatta her şeyin kader olduğuna inanmam eleştirmek yerine bi yardımınızın dokunmasını isterdim
Evden mi aldıralım bacım nasıl bir yardım bekliyorsun?
Hic sanmıyorm valla cıkacagınızı o evden
Cıkacak olan buraya konu acıp ne yapayım demez?
Alır cantasını cıkar.
Hayırlısı hakkınızda..

Konuyu okudum ve anladığım kadarıyla sen evden gitmekle bu işi çözemezsin.. Çünkü eşin abilerine evden gidin diyemeyecek ve kaynanan içinde yeni bir ev olmuş olacak, yokluğunda senin eve gelip kalmaya bile başlar aile böyle rahatlar çünkü.. Sende bir zaman sonra yuvam yıkılmasın diye geri döneceksin..
Bence yapman gereken evden gitmek değil sağlam bir cinnet geçirmek eşin kayınların varken ve annen baban artık sözü geçecek her kimse kaynananla konuşsun. Bu iş böyle olmaz doğurduğun çocuklarına bak! Benim kızım hizmetçi değil! diyecek.

Sen niye gideceksin yahu ?

Bir anlık sinirle ağzına geleni sayacaksın, hizmetçiniz miyim lan(!) ben sizin diyeceksin,elini de hicbir işe sürmeyip kendini odaya kilitleyeceksin,odadayken bağırıp çağırıp eşyaları duvarlara çarpacaksın sinir krizi bâbında....

Ertesi gün ortalık süt liman,mis

Gittilermi ağır misafirler
Misafirler gitti annem kaynanamı arayıp bi sürü laf etmiş ben size kızımı ezdirmem demiş kaynanam gelip evini açacakmış annem bi daha gelirlerse gelip seni alacam dedi babam kocama sen kizimi bas taci etmezsen ben seni ayak bezi yaparim dedi hic kimse gık demedi bunlara rezillik lazımmış çok şükür evim rahatladı bem rahatladım herkese de tesekkur ederim

Misafirler gitti annem kaynanamı arayıp bi sürü laf etmiş ben size kızımı ezdirmem demiş kaynanam gelip evini açacakmış annem bi daha gelirlerse gelip seni alacam dedi babam kocama sen kizimi bas taci etmezsen ben seni ayak bezi yaparim dedi hic kimse gık demedi bunlara rezillik lazımmış çok şükür evim rahatladı bem rahatladım herkese de tesekkur ederim
Gözünüz aydın iyi olmuş haddini bilmeyene arada hatırlatmak lazım demek ki çok iyi olmuş

Asalaklar ya ayy çok sinirlendim. Lütfetmişler.
Bir daha hiçbiri ile görüşme arama sorma. Evine de bayram dahil gelmesinler bence. Açık açık söyleyin artık.

Anneyede babayada tebrikler,senin adına çok sevindim evladım.
Herşey gönlünce olsun artık..

Kafan nasıl senin iyimi ? Herkes onermi vermiş ama hala sende tık yok ...olayın icindesin idrak edemiyorsun sonra ahh gerizekalı kafam dersin ...bosyere kırışık yaşlanıyorsun 1 kuruş değmez öküzler için..

Madem kocan pisirik biri o halde bu durumu avantaja cevir.

1) watsapa durum paylaş laf sokmalisindan misal; Allah'ım bu mübarek günde asalak insanlardan bizi korusun gibi ...
2) sana bir daha çamaşır verirlerse en 90 dercesinden yıka hatta içine eritici şeyler at sonra parçalanmis vaziyette ver onlara hay Allah de sonrada
3) sana yemeğe geliyoruz dediklerinde asla yemek hazırlama musiat değilim deyip kovala eğer gelirlerse eşinle bağıra çağıra kavga et bıktım asalak abilerinden diye
4) o koca asalaklarin eşlerine mesaj at sizin herifler sizden bıkmış öyle diyorlar de

Back
X