4 kaynıma ben bakiyorum

Kafan nasıl senin iyimi ? Herkes onermi vermiş ama hala sende tık yok ...olayın icindesin idrak edemiyorsun sonra ahh gerizekalı kafam dersin ...bosyere kırışık yaşlanıyorsun 1 kuruş değmez öküzler için..

Madem kocan pisirik biri o halde bu durumu avantaja cevir.

1) watsapa durum paylaş laf sokmalisindan misal; Allah'ım bu mübarek günde asalak insanlardan bizi korusun gibi ...
2) sana bir daha çamaşır verirlerse en 90 dercesinden yıka hatta içine eritici şeyler at sonra parçalanmis vaziyette ver onlara hay Allah de sonrada
3) sana yemeğe geliyoruz dediklerinde asla yemek hazırlama musiat değilim deyip kovala eğer gelirlerse eşinle bağıra çağıra kavga et bıktım asalak abilerinden diye
4) o koca asalaklarin eşlerine mesaj at sizin herifler sizden bıkmış öyle diyorlar de

Dur dur celellenme hemen gittiler sonunda:))

Kafan nasıl senin iyimi ? Herkes onermi vermiş ama hala sende tık yok ...olayın icindesin idrak edemiyorsun sonra ahh gerizekalı kafam dersin ...bosyere kırışık yaşlanıyorsun 1 kuruş değmez öküzler için..

Madem kocan pisirik biri o halde bu durumu avantaja cevir.

1) watsapa durum paylaş laf sokmalisindan misal; Allah'ım bu mübarek günde asalak insanlardan bizi korusun gibi ...
2) sana bir daha çamaşır verirlerse en 90 dercesinden yıka hatta içine eritici şeyler at sonra parçalanmis vaziyette ver onlara hay Allah de sonrada
3) sana yemeğe geliyoruz dediklerinde asla yemek hazırlama musiat değilim deyip kovala eğer gelirlerse eşinle bağıra çağıra kavga et bıktım asalak abilerinden diye
4) o koca asalaklarin eşlerine mesaj at sizin herifler sizden bıkmış öyle diyorlar de
çok akıllıca aslında bunlardan 2 tane yaptım makinem bozuk deyip çamaşır yıkamadım eslerinede yenge kocan senden kaçıyor dedim akıl akıldan üstündür sağolun

Hepinize teşekkür ederim gerçekten haklısınız insanlara allah rızası için bile olsa iyilik yapmicaksin diş gostericeksin yoksa eziyorlar kocan dahil olsa bundan sonra bayramda bile görüşmem kocam da ister beni dinler ister kardeşleriyle sığınma evine gider :stop:sizleri tanımıyorum ama Allah hepinizden razı olsun:KK200:

Misafirler gitti annem kaynanamı arayıp bi sürü laf etmiş ben size kızımı ezdirmem demiş kaynanam gelip evini açacakmış annem bi daha gelirlerse gelip seni alacam dedi babam kocama sen kizimi bas taci etmezsen ben seni ayak bezi yaparim dedi hic kimse gık demedi bunlara rezillik lazımmış çok şükür evim rahatladı bem rahatladım herkese de tesekkur ederim

hadi gözün aydın. eşin akıllanmıştır inşallah.

Merhaba kk inşallah sıkıntımı size anlatabilirim ben 3 yıllık evliyim 2 yasin da bi oğlum var eşim 6 erkek kardeşler kaynanam evini kapattı ve sürekli oğullarının evine kalmaya gidiyor en son bana geldiğinde bi sürü beddua etti ve ben kesinlikle konuşmuyorum kendi gelmiyor ama 4 oğluna ben bakıyorum 10 gündür 2 kaynım bende kalıyor eşim izinli diye 2 kaynım bende kalmıyor evleri var ama onlarında çamaşırı yemeği bende hiç rahat edemiyorum tabi kaynanam bakan eşek var diye arayıp çocuklarını bile sormuyor kaynım geçen gün oglumu markete götürüyorum diye çıkarttı evden yalın ayak kapının önüne koymuş küçükken onlar öyle büyüyormuş nerdeyse oğluma araba çarpacaktı (Allah korudu) Ben lafımı ettim ama beni hiç takmıyorlar eşim pasifinde pasifi hiç laf etmiyor durumdan rahatsız ama ağzını açmıyor anneme anlattım al çocuğunu gel diyor eşim bu hafta gidecekler diyip diyip duruyor napacağimi hiç bilmiyorum sabahtan akşama yanimda oturuyorlar size anlatmak istedim
Yahu bekar çocuğu olanlar evini nasıl kapatıp böyle kapı kapı dolaşıyor anlamıyorum. Hoş bekar çocuğu olmasa bile eli ayağı düzgün olan niye evini kapatıyor ne saçmalık böyle.
Bence kovun. Eşinizin yapamadığını yapın ve baktınız gitmiyorlarsa çocuğunuzu alın annenize gidin. Kaynın çamaşırını yıkamak ne demek ya oha yani.
Eşim beni kayınlarımla aynı evde asla bırakmaz böyle kepazelik olmaz.

Back
X