4. kez Tüp bebek deneyecek melek anneleri kaç kişiyiz???

meralcim Allah yolunu açık etsin tatlım rabbim bu sefer minik mucizene kavuştursun seni....inşallah en kısa zamanda sağlıcakla ...ve inşallah tedaviye başlamadan kendiliğinden hamile kalır 5.denemeyi yapmazsın....ne güzel olurdu......olmaz diye bişey yok olabilir.....bende çoooooook korkuyom ama korkunun ecele faydası yok......rabbim gönlündeki dualarının cevabını en kısa zamanda versin inşallah.....:nazar::nazar::nazar:

inşallah canım allah razı olsun dileklerin için bu yola çıkmış herkesi allahım boş geri çevirmez inşallah

kızlarr selamm maaleseff bugün 3.negatifimi aldımmmm çok üzügünümm.çok ağladımm....kaba tabirle yüreğime bir öküz oturdu resmen nefes alamıyorummmmmmmmmm..elbette bu bir son değil ama kaliteli olan embriyocuklarım neden bana tutunamıyor anlayamıyorummm...sabır ver ya rabbbb....

kızlarr selamm maaleseff bugün 3.negatifimi aldımmmm çok üzügünümm.çok ağladımm....kaba tabirle yüreğime bir öküz oturdu resmen nefes alamıyorummmmmmmmmm..elbette bu bir son değil ama kaliteli olan embriyocuklarım neden bana tutunamıyor anlayamıyorummm...sabır ver ya rabbbb....

Canım 3. negatifini alan biri olarak seni çooooooooooooook iyi anlıyorum..peki rahim filmi falan çekildi mi?gerekli tahliller yapıldı mı???3 denemenide aynı merkezde mi yaptırdın???merkezini değiştirebilirsin belki............Allah yardımcımız olsun ne desem boş rabbim sabır versin inşallah.....

iki tüp bebek tedavisi oldum.ilkinde 4 embriyo oldu.iki ay arayla ikişerli nakledildi ama pozitif sonuç alamadım.arada bir aşılama oldu ama ... neyse geçen ağustosta da bir tedavi daha oldum 5. güne giden bir embriyo nakledildi.sonuç yine aynı.bu arada yumurta takibiyle tüm bu tüp bebek tedavilerinden önce bir gebeliğim olmuştu.ne yazık ki boş gebelikti.yaşım 40 sanırım yaş faktörü etken.şimdi oluruna bıraktık. bakalım. üçüncü tüp bebekten sonra pozitifi bulanların olması beni çok sevindirdi.Allah kucaklarına almayı nasip etsin ve dualarımızı kabul etsin.en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.sevgiyle kalın ...:40:

merhaba arkadaşlar ben 3. negatifimi aldım.4.denememe ağustosta başlıyacam. başka dr başka bir umut .rabbim dileğen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

iki tüp bebek tedavisi oldum.ilkinde 4 embriyo oldu.iki ay arayla ikişerli nakledildi ama pozitif sonuç alamadım.arada bir aşılama oldu ama ... neyse geçen ağustosta da bir tedavi daha oldum 5. güne giden bir embriyo nakledildi.sonuç yine aynı.bu arada yumurta takibiyle tüm bu tüp bebek tedavilerinden önce bir gebeliğim olmuştu.ne yazık ki boş gebelikti.yaşım 40 sanırım yaş faktörü etken.şimdi oluruna bıraktık. bakalım. üçüncü tüp bebekten sonra pozitifi bulanların olması beni çok sevindirdi.Allah kucaklarına almayı nasip etsin ve dualarımızı kabul etsin.en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.sevgiyle kalın ...:40:

Canım en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun inşallah sağlıcakla.....maalesef yaş önemli bende 39 yaşındayım....Rabbim yardımcımız olsun.....emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah....

merhaba arkadaşlar ben 3. negatifimi aldım.4.denememe ağustosta başlıyacam. başka dr başka bir umut .rabbim dileğen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

pnk80 tedavin hayırlı olsun canım..inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşursun....boooooooooool şanslar...rabbim yar ve yardımcın olsun.....zor bir süreç....:nazar::nazar::nazar:

pnk80 tedavin hayırlı olsun canım..inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşursun....boooooooooool şanslar...rabbim yar ve yardımcın olsun.....zor bir süreç....:nazar::nazar::nazar:

Allah razı olsun canım .gerçekten zor .inan herkes için dua ediyorum rabbim en kısa zaman da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.dr bana artık deneme olursa Allah tan bir mucize dedi.çok üzüldüm ama dr dinlemicem topik te bir çok insan var.benim gibi olan.bi daha deneyecem .hayırlısı.

pnk80 canım rabbim çıktığın bu zorlu yolda yar ve yardımcın olsun tatlımmmm neler neler oluyor rabbim yeterki ol desin..pes etme vazgeçme.....azimle inançla bebişlerine kavuşman dileğiyleeeeee... öptüm tatlımmm bu kaçıncı denemendi????????**...

bu zorlu dönemdeki azminiz sabrınız ve umudunuz için tebrik ediyorum. benim ilk tüp bebek denemem. çok zorlu ve sıkıntılı bir dönem geçirdim. test sonucu 203 çıktı ikiz gebelik olabilrmiş hafta sonu dr gidip keseleri göreceğiz. hala inanamıyorum ve rahat olamıyorum ya bişey olursa diye .içimi rahat tutp güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum . umarım her şey yolunda gider

bu zorlu dönemdeki azminiz sabrınız ve umudunuz için tebrik ediyorum. benim ilk tüp bebek denemem. çok zorlu ve sıkıntılı bir dönem geçirdim. test sonucu 203 çıktı ikiz gebelik olabilrmiş hafta sonu dr gidip keseleri göreceğiz. hala inanamıyorum ve rahat olamıyorum ya bişey olursa diye .içimi rahat tutp güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum . umarım her şey yolunda gider

Rahat ol,yolun sonuna geldin hayırlısıyla bebişlerini alacaksın kucağına...
Daima olumlu düşün..
Bebişlerinin yüzünü hayal et,konuş onlarla,karnını okşa...

Kızlar size bişey soracammm.....bu soracağım soruyu özellikle 3 ve daha fazla deneme yapan arkadaşlardan rica ediyorummmm... kızlar ben ilk denememi 2009da yaptım .2012 ocak 2. deneme.....geçtiğimiz haziranda da 3. denememi yaptım.......ve geçen gün elime ilk denememi yapmadan önce kilomu belimi basenimi kaydettiğim bir not geçti.... o zamanki kilomla şimdiki kilom ve basen ölçüm aynı......ama belim 72cm iken şimdi 78 cm olmuşş...kiloda almadım....ama hep kıyafetlerimden bel kısmımın sıktığını farkediyordum....kızlar bu 6 cm acaba tüpbebek için kullandığım iğnelerden olabilir mi???eğer öyleyse ben bundan nasıl kurtulacam yaaaaaaaaaaa...böyle bir durum yaşayan var mı???bana yardımcı olursanız çooook sevinirim...her denemede biz böyle mi olacaz..ayrıca bu gördüklerim yaaaaaaaa göremediğim zararlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....rabbim korusun bizleri....

Canım inşallah sağlıcakla bebişlerini kucağına laırsın...bol bol dua et ve aynen kanbarın dediği gibi bebişlerini sev ve okşa konuş onlarla...stres yapmaaaa.....bol bol dinlen olumlu düşün...herşey yolunda olsunnnn....hakkında hayırlısı tatlım....önce keselerini sonra kalp atışlarını sonrada sağlıkla 9 ay sonra kucağına almanı rabbimden dilerimm.......Allah'a emanet olunnnnnn.......bizlere de dua et nolur...

Kızlar size bişey soracammm.....bu soracağım soruyu özellikle 3 ve daha fazla deneme yapan arkadaşlardan rica ediyorummmm... kızlar ben ilk denememi 2009da yaptım .2012 ocak 2. deneme.....geçtiğimiz haziranda da 3. denememi yaptım.......ve geçen gün elime ilk denememi yapmadan önce kilomu belimi basenimi kaydettiğim bir not geçti.... o zamanki kilomla şimdiki kilom ve basen ölçüm aynı......ama belim 72cm iken şimdi 78 cm olmuşş...kiloda almadım....ama hep kıyafetlerimden bel kısmımın sıktığını farkediyordum....kızlar bu 6 cm acaba tüpbebek için kullandığım iğnelerden olabilir mi???eğer öyleyse ben bundan nasıl kurtulacam yaaaaaaaaaaa...böyle bir durum yaşayan var mı???bana yardımcı olursanız çooook sevinirim...her denemede biz böyle mi olacaz..ayrıca bu gördüklerim yaaaaaaaa göremediğim zararlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....rabbim korusun bizleri....

Bende de durum aynı canım..
Göbekten vurulan iğneler yapıyor..
Ama hiç düşünme ve kafana takma bunları...
Doğum yapan bütün arkadaşlarım uykusuzluk ve bebişin etrafında koşuşturmaktan iğne ipliğe döndüler.
O yüzden sen dua et ve bebiş sahibi olmaya adapte ol..
Bunları düşünme canım bence...

tedavilerimde çok kilo almadım.belki bir iki kilo.ama hep yaza denk geldi benim tedavilerim.yazın ben mutlaka kilo alırım.burda tüp bebek tedavisi olupta çok kilo alanları duyunca aslında şaşırdım.belkide bu kilo alma bünye ile alakalıdır .:26:

tedavilerimde çok kilo almadım.belki bir iki kilo.ama hep yaza denk geldi benim tedavilerim.yazın ben mutlaka kilo alırım.burda tüp bebek tedavisi olupta çok kilo alanları duyunca aslında şaşırdım.belkide bu kilo alma bünye ile alakalıdır .:26:

canım bende okudum kilo alan kişileri ama benim kilom aynı....tek fark bu....kilo değişse sorun etmeyecem acaba neden bel bölgesi kalınlaştı....kilolu olmayı falan dert etmiyorummm..veremiyorum zatennnn.....artık hayırlısı....

Bende de durum aynı canım..
Göbekten vurulan iğneler yapıyor..
Ama hiç düşünme ve kafana takma bunları...
Doğum yapan bütün arkadaşlarım uykusuzluk ve bebişin etrafında koşuşturmaktan iğne ipliğe döndüler.
O yüzden sen dua et ve bebiş sahibi olmaya adapte ol..
Bunları düşünme canım bence...

kanbarcım sen hamile misinnnnnnnnnnn?????tebrik ederim canımmm....tatlım ben kilolu olmayı dert etmiyorum..tek merak ettiğim kilomun 3 senedir aynı olmasına rağman belimin 6 cm kalınlaşması.....yoksa zaten kilo veremiyorum..havalarda çoook sıcak.....canımmm rabbim bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn..canım senin yaş kaçççç? kaçıncı denemen?benim 3deneme var ve yaş 39 :(((

Back
X