4. kez Tüp bebek deneyecek melek anneleri kaç kişiyiz???

kanbarcım sen hamile misinnnnnnnnnnn?????tebrik ederim canımmm....tatlım ben kilolu olmayı dert etmiyorum..tek merak ettiğim kilomun 3 senedir aynı olmasına rağman belimin 6 cm kalınlaşması.....yoksa zaten kilo veremiyorum..havalarda çoook sıcak.....canımmm rabbim bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn..canım senin yaş kaçççç? kaçıncı denemen?benim 3deneme var ve yaş 39 :(((

Canım benim yaş 42.2.denemem olacak.
OPum oldu dün.12 yumurta toplandı.
Bugün bahçeci fulya merkezimden aradılar(ilk denemem de orada olmuştu) 8'i işleme alınmış,5'i döllenmiş...
Doktorum çok umutlu , ben de öyle...
İnşallah dondurup ta transfer edecek ki bu şansımı %10-15 artırıyormuş , hamile kalacağım..biz doktorumla hamile kalacağıma inanıyoruz canım...

Bugün bahçeci fulya merkezimden aradılar(ilk denemem de orada olmuştu) 8'i işleme alınmış,5'i döllenmiş...
İnşallah dondurup ta transfer edecek ki bu şansımı %10-15 artırıyormuş , hamile kalacağım..biz doktorumla hamile kalacağıma inanıyoruz canım...

inşallah tatlımmm bende inanıyorummm bebişleri kapıp geliceksinnnnnnnnnnnnn.......olumlu olman çooooooook güzelll.....hayırlısıyla rabbim bebişlerine kavuştursunnnnnnnnnnn..çok öptümmmmm..bol şanslar canımmmmmmmmm.....

inşallah tatlımmm bende inanıyorummm bebişleri kapıp geliceksinnnnnnnnnnnnn.......olumlu olman çooooooook güzelll.....hayırlısıyla rabbim bebişlerine kavuştursunnnnnnnnnnn..çok öptümmmmm..bol şanslar canımmmmmmmmm.....

Canım çok teşekkürler...
Anne olalım inşallah hepimiz...

canım ya hakında hayırlısı işte böyle umut dolu ol inanki olacak pozitif düşündün mü olur buna emin ol inşallah yüzün güler ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar kucağına almayı nasip eder allahım

canım ya hakında hayırlısı işte böyle umut dolu ol inanki olacak pozitif düşündün mü olur buna emin ol inşallah yüzün güler ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar kucağına almayı nasip eder allahım[/QUOT

Umudun olduğu sürece daima olumluyu düşünmek lazım...
Olumsuzdansa daima kaçmak lazım..
Olumlu düşünce,hep olumlu sonucu getirir...
Hepimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bu denememizde...
Amin Ramazan'ın hayrına...

canım ya hakında hayırlısı işte böyle umut dolu ol inanki olacak pozitif düşündün mü olur buna emin ol inşallah yüzün güler ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar kucağına almayı nasip eder allahım[/QUOT

Umudun olduğu sürece daima olumluyu düşünmek lazım...
Olumsuzdansa daima kaçmak lazım..
Olumlu düşünce,hep olumlu sonucu getirir...
Hepimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bu denememizde...
Amin Ramazan'ın hayrına...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pnk80 canım rabbim çıktığın bu zorlu yolda yar ve yardımcın olsun tatlımmmm neler neler oluyor rabbim yeterki ol desin..pes etme vazgeçme.....azimle inançla bebişlerine kavuşman dileğiyleeeeee... öptüm tatlımmm bu kaçıncı denemendi????????**...

canım benim.çok sağol.Allah hepimize nasip etsin.3 denememdi,maalsef olmadı .4 ye artık::16:16:

[

bu zorlu dönemdeki azminiz sabrınız ve umudunuz için tebrik ediyorum. benim ilk tüp bebek denemem. çok zorlu ve sıkıntılı bir dönem geçirdim. test sonucu 203 çıktı ikiz gebelik olabilrmiş hafta sonu dr gidip keseleri göreceğiz. hala inanamıyorum ve rahat olamıyorum ya bişey olursa diye .içimi rahat tutp güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum . umarım her şey yolunda gider

elyesa canım tebrik ederim maşşallah.Allah tamamına erdirsin.:49::49::49:aman nazar değmesin.::nazar::nazar::nazar::

sonmezim cnm açtığın topiğin sana ve bu topiğe katılan butun arkadaşlara şans getirsin inşşş peşpeşe hamiş kalın inşşşşş canım allah hepinizin emeğinizin karşılığı olan bebişlerinizi göndersin inşallah hepiniz dualarımdasınız

sonmezim cnm açtığın topiğin sana ve bu topiğe katılan butun arkadaşlara şans getirsin inşşş peşpeşe hamiş kalın inşşşşş canım allah hepinizin emeğinizin karşılığı olan bebişlerinizi göndersin inşallah hepiniz dualarımdasınız

neşecim ağzından bal damlıyor tatlım..ne yüreği güzel insansın sennnnn.....inşallah canımmmmmmm hepimiz sağlıcakla bebişlerimize kavuşalımmmm.....canımmmm sen ve diğer kızlar hepiniz dualarımdasınız...rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsun inşallahhhh......yarın mı gidiyon yaylaya.....nerde bu yayla....karadeniz yaylası mı???

inşallah canım aminnnnnnnnnnn..4. denememizde evlatlarımıza kavuşuruzzzzzz inşallah......ne zaman düşüyorsun 4.yü.....

canım ağustos sonu gibi ama endometriosiz ilgili bi topik te birisi bişey yazmış kafam a çok yattı .sanırım önce onu deneyeceğim.

canım ağustos sonu gibi ama endometriosiz ilgili bi topik te birisi bişey yazmış kafam a çok yattı .sanırım önce onu deneyeceğim.

canım hakkında hayırlısı olsun rabbim sağlıkla en kısa zamanda hayırlı evlatlarına kavuştursun seni inşallahhhhhhh....booooooooooolllll boooool şanslar sana....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah canım aminnnnnnnnnnn..4. denememizde evlatlarımıza kavuşuruzzzzzz inşallah......ne zaman düşüyorsun 4.yü.....

canım hakkında hayırlısı olsun rabbim sağlıkla en kısa zamanda hayırlı evlatlarına kavuştursun seni inşallahhhhhhh....booooooooooolllll boooool şanslar sana....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah razı olsun canım .aminnn.

hayırlı cumalarrrrrrrrrrr :)meleklerimiz gelsin biran önce inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh..sevgilerrrrrrr

bu topiği açtım ama kimsenin 4. denemeye kalmasını istemem...inşallah kendiliğinden hamiş kalırsınız.....ama olmadı inşallah ilkinde hamile kalırsınızzz..benim gibi 4.denemesini yapacaklar maalesef bekliyorum sizleriiiiiiiiiiii hiç istemsemdeeee....... rabbim 4.denememizde bizlerin yüzünü güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhhhhh........

canım sana yazmakla yazmamak arasında kararsız kaldım moralini bozmak istemem ben 7.denemem için gün sayıyorum önceki denemelerim şöyle;

1.deneme......pozitif...(tek bebek.....7.hafta düşük)
2.deneme.....pozitif...(ikiz bebek.....12.hafta düşük)
3.deneme.....negatif...(başka merkezdeydi çok pişmanım)
4.deneme.....pozitif...(ikiz başlayan gebelik tek devam etti.....21.haftada erken doğum)
5.deneme.....kimyasal gebelik
6.deneme.....pozitif...(ikiz gebelik.....13.haftada.....düşük)

tablom iç karartıcı biliyorum ama aşıyı sorduğun için yazmak istedim 2 çeşit aşı var;
1.aşı.......kadından alınan kanla yapılan serum trasfer öncesi kadın rahmine enjekte ediliyor.
2.aşı.......erkekten alınan kanla elde edilen serum 4 uygulama ile kadına enjekte ediliyor ve bünyesi erkekten gelen hertürlü porotein kromozom vs... herşeye hazırlamak amaçlı

ben bayramdan sonra 2.aşı(lenfosit) başlıycam her ay eşimden alınan kan bana serum olarak verilcek.3.uygulamada ise bebekler transfer edilecek gebelik oluşuncada 4.serum uygulaması yapılacak .

sende istersen doktorunla bu konuyu konuş hiç bir sorun olmadığı halde düşük yapan yahut hiç gebe kalamayan hastalarda uygulanan bir tedavi yöntemiymiş bu

rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Back
X