4. kez Tüp bebek deneyecek melek anneleri kaç kişiyiz???

teşekürler senin hikayenide biliyorum sanada çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın
lenfosit aşısını hiç konuşmadık doktorumla embriyolara pgt yapılacak farklı olarak benim bebeklerim düşmedi zaten hep kontrole gittiğimizde
kalpleri durmuş oldu

herkezin hikayesi başka senin durumunda olan bi arkadaşı vardı kan pıhtılaşma sorunu olduğu ortaya çıktı şimdi 2 aylık oğlu var inşallah sende birdahaki denemede kucağına alırsın bebişini.

herkezin hikayesi başka senin durumunda olan bi arkadaşı vardı kan pıhtılaşma sorunu olduğu ortaya çıktı şimdi 2 aylık oğlu var inşallah sende birdahaki denemede kucağına alırsın bebişini.

ewet herkesin hikayesi başka başka allah hepimize nasip etsin inşallah hepimizin son denemesi olsun......

inşallah son denemen olur bebişine kavuşursun cnm.

inşallah canımmmmmmmmmm aminnnnnnnnn....hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallahhhhhh.....Rabbim çektiğimiz bu sıkınlardan sonra bizleri bebişlerle sevindirsin....sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben 5 denememi bursa pembemavi hastanesi nevin hanım gözetiminde yaptım sadece negatif aldığım denemem izmir şifa hastanesi erol tavmergendeydi yumurta ile ilgili sorunum yok her seferinde 9 tane iyi yumurtam oluşuyor şuanda 3 tanesi 1.kalite 1 tanesi 2.kalite toplam 4 dondurulmuş bebişim var 7. denememi ilk kez dondurulmuşlarla ve lenfosit aşı tedavisinden sonra yapılacak aslında 7.denememde herşey ilk olucak farklı olucak umarım sonucuda farklı olur elim boş dönmem artık evime.inş.

mavielle canım bu bilgileri paylaştığın için sağol.bence herkes için hayırlı bir zaman var.inş o hayırlı zaman bu zamandır .bebeğine yada bebeklerine kavuşursun.Allah yar ve yardımcın olsun.

mavielle canım bu bilgileri paylaştığın için sağol.bence herkes için hayırlı bir zaman var.inş o hayırlı zaman bu zamandır .bebeğine yada bebeklerine kavuşursun.Allah yar ve yardımcın olsun.

çok saol canım güzel dileklerin için allah isteyen bu yolda gözyaşı döken her arkadaşımın yardımcısı olsun(aminnnnnnnnnn)

merheba bende 4. yü deneyecek olan bi kader arkadsınız.ama yine olumsuz sonuç almaktan korktugum için 1 sene ara verip kafamı toparlamak istiyorm.

merheba bende 4. yü deneyecek olan bi kader arkadsınız.ama yine olumsuz sonuç almaktan korktugum için 1 sene ara verip kafamı toparlamak istiyorm.

sevtay cım hiç üzülme canım.aramıza hoş geldin bu sefer kesin olacak.bende uzun bi süre ara verdim.senin hikayen ne canım sakıncası yoksa anlatırmısın.

polikistk overliyim.yumoşlar catlamıyorlar.3 defa tüp denedk.2. saymıyorm aslında dr un hatası oldu biraz.15 günde bir adet gördüm ara kanamada yaptı tedaviyi .ben istemedm ama esimde olsun deyince bişey diyemedm.dediğim gibi de oldu ara kanamada olmuş 5 yumurta olustu 4 ü boş 1 i iyi çıktı oda olmadı tabi.3.de cok iyiydi gelişim 3 transfer oldu ama yine olmadı.senin nasıl anlatırmısın hikayeni..nekadar ara verdin nezamn yaptırıcan.

sönmezim cnm nasılsın nerelerdeysen dön artık özletme kendini bak bana sizlerden ayrı kalamıyorum şuan telden mesaj yazıyorum senden bir ses bekliyorum canım kendine iyi bak cnm seni çok öpuyorummmm

Kızlar embriyonun tutunması için bir aşı varmış duyanınız var mı???forumda okumuştum...gerçekten bu aşıyı uygulayan merkezler var mı???bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?????

canım ne aşısı bu bende merak ettim . Bende 2 kez denedim ama ikincisi kimyasal gebelik oldu :((( 3. için ne cesaretim ne de param var :((

canım ne aşısı bu bende merak ettim . Bende 2 kez denedim ama ikincisi kimyasal gebelik oldu :((( 3. için ne cesaretim ne de param var :((

canım iki çeşit aşı var bunlardan

1.gebelik aşısı;
kadından alınan kan serum haline getirilip transferden önce bebek yatağına enjekte edilip temizleniyor daha sonra enbriyolar transfer oluyor.(maliyeti ile ilgili bilgim yok)

2.lenfosit aşı;
erkekten alınan kan serum haline getirilip 3 ay adet döneminde kadına enjekte ediliyor 3.uygulamada transfer yapılıyor ve gebelik oluşursa 7 haftalık olduğunda tekrar bir seferlik uygulanıyor(bunun maliyeti her bir aşı 600 tl, toplamda 4 aşıuygulaması ve 1 tüp uygulaması olucak)

ben 2 hafta sonraki adetimde lenfosit aşıyı deneyeceğim tekrarlayan düşüklerim var bu aşıyla eşimden gelen kromozomlara protein vs... alıştırmış olucaklar bünyemi inşallah sonuçlanır bebeğim bu sefer bırakmaz beni (aminnnnn)

kızlar ne durumdasınız...kadir geceniz mübarek olsun..rabbim en kısa zamanda bebişlerinize kavuştursun dualarınızı kabul etsin inşallah......

seneye yaza yaptırmaya karar verdik... bu arada saraçoğlunun sitesinden bazı nbitkisel destekler alacağım...ovulasyon testleriyle filan ara zamanı değerlendireceğiz bakalım...acıbadem tüp nbebekte yaptıracağız... hakkımızda hayırlısı...

kızlar bende 4.için gürgan klıniğinin yollarını ttutum.vitamin verdi adet olunca gel dedi.sanırım bi histereskopi yapacak sonraki ayda deneme eylül-ekim gib yani olur.bende rezerv sorunu var az ve kalitesi .2 kere dış gebelik geçirdim sonrası laparaskopi.bunlarda rezevrimi düşürdü.kısmet artık bundan sonrası bizler için.

polikistk overliyim.yumoşlar catlamıyorlar.3 defa tüp denedk.2. saymıyorm aslında dr un hatası oldu biraz.15 günde bir adet gördüm ara kanamada yaptı tedaviyi .ben istemedm ama esimde olsun deyince bişey diyemedm.dediğim gibi de oldu ara kanamada olmuş 5 yumurta olustu 4 ü boş 1 i iyi çıktı oda olmadı tabi.3.de cok iyiydi gelişim 3 transfer oldu ama yine olmadı.senin nasıl anlatırmısın hikayeni..nekadar ara verdin nezamn yaptırıcan.

canım bende polikistk overliyim 1yıl önce ameliyat oldum.3 ay sonra tüp bebek tedavisine başladık.3 kez denedik 1.de 3 yumurtam oluştu.ama infertilite oluştu.dölellenmedi anlıyacan.2.de7 yumurta oluştu.2tanesi kaliteliydi.transver edildi tutunmadı.3. kısa protokol denen tedaviyi yaptılar.oda yumoş oluşmadı.4. bakalım artık.belki 1 sene beklerim.

Kızlar hepinize mutlu huzurlu hayırlı bayramlar....bebişsiz geçirdiğimiz son bayramımız olsun.....

kızlar yeni topik açtık "Gelsin bebişler mutlu hamişler" topiğimize beklerizzzz.........thorbank canım hakkında hayırlısı olsun.....

Back
X