canım sana yazmakla yazmamak arasında kararsız kaldım moralini bozmak istemem ben 7.denemem için gün sayıyorum önceki denemelerim şöyle;
1.deneme......pozitif...(tek bebek.....7.hafta düşük)
2.deneme.....pozitif...(ikiz bebek.....12.hafta düşük)
3.deneme.....negatif...(başka merkezdeydi çok pişmanım)
4.deneme.....pozitif...(ikiz başlayan gebelik tek devam etti.....21.haftada erken doğum)
5.deneme.....kimyasal gebelik
6.deneme.....pozitif...(ikiz gebelik.....13.haftada.....düşük)
tablom iç karartıcı biliyorum ama aşıyı sorduğun için yazmak istedim 2 çeşit aşı var;
1.aşı.......kadından alınan kanla yapılan serum trasfer öncesi kadın rahmine enjekte ediliyor.
2.aşı.......erkekten alınan kanla elde edilen serum 4 uygulama ile kadına enjekte ediliyor ve bünyesi erkekten gelen hertürlü porotein kromozom vs... herşeye hazırlamak amaçlı
ben bayramdan sonra 2.aşı(lenfosit) başlıycam her ay eşimden alınan kan bana serum olarak verilcek.3.uygulamada ise bebekler transfer edilecek gebelik oluşuncada 4.serum uygulaması yapılacak .
sende istersen doktorunla bu konuyu konuş hiç bir sorun olmadığı halde düşük yapan yahut hiç gebe kalamayan hastalarda uygulanan bir tedavi yöntemiymiş bu
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
canım şimdi nerde tedavi oluyosun .merak ettim.bide yumurta rezervinde sorun yok galiba her seferinde hamile kalıp kaybetmişsin.Allah yardımcın olsun.