sabah para istedi çalış dedim yeter dedim,ben çalışmam dedi,çalışmıcam dedi,o zaman bundan sonra ailenle hayatına devam et dedim.benden bu kadar .sizlerin yazdıklarınızı tek tek okuyorum gerçektende ben salak gibi yedirdim şimdiye kadar belkide bir ev almıştım ona eve bakmakdan.elektirik ,suymuş mutfak masrafıymış,dogal gazmış bitmedi istekleri offf artık hayatımı düzene sokup ev tututup günlerce o yatıp sadece sesizlik sakin bir hayat istiyorum,yataga girip yorganı kafama çeki günlerce çıkmak istemiyorum.çok yorulduğumu anladım güçlü görünmekden yoruldum,polyanacılık oynamakdan yoruldum.sizlerde haklısınız eleştiriyorsunuz neden dayandın.biri yazmış bana kızın için yemezler yani başka ne için dayandım ünüversiteye gitmek istiyordu anne ayrılma lütfen şu sınavı kazanayım ondan sonra dedi sizler olsaydınız ne yapardınız dayandım bu sene kazandı.kazanınca çalışır belki dedim yok çalışmıcam diyor başka birşey demiyor adam.sabah annesine gidiyor akşama kadar annesi babasıyla.offf insanın başına gelmeyince anlayamıyor .bende yaşamasaydım şakamısınız derdim başka gözle .belki çok geç kaldım evet biliyorum.ama yeniden başlıcam hayat sil baştan herşey daha güzel olur inşallah bilemiyorum her halde bundan daha kötüsü olamaz diyorum.