- 6 Şubat 2024
- 70
- 98
- Konu Sahibi misramiray
dayanmaya devam et diyorsun sanırım.zaten çekmişsin çek bak hala diyorsun .inşallah sizin başınıza gelmez.4 sene snra neden aydınlandınız ben onu anlamadım 365x4 gün dayanmıssınız zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dayanmaya devam et diyorsun sanırım.zaten çekmişsin çek bak hala diyorsun .inşallah sizin başınıza gelmez.4 sene snra neden aydınlandınız ben onu anlamadım 365x4 gün dayanmıssınız zaten
o kadar güzel yazmışsınki beni motive ettin .çok haklısın zaten ne çekicek nede dayancak gücüm kalmadı .burdan yazdığım herkese mesajlara cevap verirken inanınki gözlerimden yaşlar akıyor o kadar doldum ki neredeyse onu arayıp hadi şimdi gidelip hemen boşanma davası açalım demek istiyorum.atlatcam inşallah bende .Hayatınız elbet yoluna girer.Bundan kötü olacak değil ya.Kisa çöpü çekip böyle bir eşiniz oldu diye ömür boyu bunu çekmek zorunda değilsiniz.Bosverin elalemi onu bunu böyle erkekle hayat çok zor.Eminim gün kararıp kalmaz.En azından kendinize çocuklarınıza olur faydaniz sizi ruhen aşağıya çekmesine sakın izin vermeyin.Ablamada ne dedi o elalem biliyormusunuz evlilik kötü günde iyi gündeymis boşanmayacakmis sanki kadın iyi gün gördü.Ömrü bitti kötü günle.....İsteyen alsın sevabına baksın dedi ablam şükür artık kendi değerini farketti
ee ne dedi ailenle hayatına devam et diyincesabah para istedi çalış dedim yeter dedim,ben çalışmam dedi,çalışmıcam dedi,o zaman bundan sonra ailenle hayatına devam et dedim.benden bu kadar .sizlerin yazdıklarınızı tek tek okuyorum gerçektende ben salak gibi yedirdim şimdiye kadar belkide bir ev almıştım ona eve bakmakdan.elektirik ,suymuş mutfak masrafıymış,dogal gazmış bitmedi istekleri offf artık hayatımı düzene sokup ev tututup günlerce o yatıp sadece sesizlik sakin bir hayat istiyorum,yataga girip yorganı kafama çeki günlerce çıkmak istemiyorum.çok yorulduğumu anladım güçlü görünmekden yoruldum,polyanacılık oynamakdan yoruldum.sizlerde haklısınız eleştiriyorsunuz neden dayandın.biri yazmış bana kızın için yemezler yani başka ne için dayandım ünüversiteye gitmek istiyordu anne ayrılma lütfen şu sınavı kazanayım ondan sonra dedi sizler olsaydınız ne yapardınız dayandım bu sene kazandı.kazanınca çalışır belki dedim yok çalışmıcam diyor başka birşey demiyor adam.sabah annesine gidiyor akşama kadar annesi babasıyla.offf insanın başına gelmeyince anlayamıyor .bende yaşamasaydım şakamısınız derdim başka gözle .belki çok geç kaldım evet biliyorum.ama yeniden başlıcam hayat sil baştan herşey daha güzel olur inşallah bilemiyorum her halde bundan daha kötüsü olamaz diyorum.
evde kavga niye çıkıyo para göndermediğiniz için mi ? sizin ona karşı bi afedersinizde gebeliğinizmi var niye mecbur tutuyo hiç bile para vermeyin kavga çıksın daha iyi bi an önce boşanırsınız çocuğunuz bi tane anladığım kadarıyla iyi bari başka çocuk olmamış Allah yardımcınız olsun bi an önce bi avukata gidin dilekçenizi verin en doğrusu buEvde kavga çıkmasın diye yolluyorum. Ama artık bitircem .çok teşekkür ediyorum sizlere
çıkmaz o evden zaten bende aynı semtte yaşamak istemiyorum.yeni bir hayat istiyorum.işyerime yakın biryer bulup çıkıcam .zor alanı hemen boşanmam lazım.eşyalarımı toplamam lazım ev tutmam lazım zor bir süreç beni bekliyor
aynen 2 gündür para istedi yollamadım .şimdi whatsap dan yazdım sen kesin çalışmak istemiyorsun ben artık dayanamıyorum.sorunsuz bir şekilde halledelim diye henüz görmedi .evde kavga niye çıkıyo para göndermediğiniz için mi ? sizin ona karşı bi afedersinizde gebeliğinizmi var niye mecbur tutuyo hiç bile para vermeyin kavga çıksın daha iyi bi an önce boşanırsınız çocuğunuz bi tane anladığım kadarıyla iyi bari başka çocuk olmamış Allah yardımcınız olsun bi an önce bi avukata gidin dilekçenizi verin en doğrusu bu
Anlaşmalı açın yoksa bi 4 sene de cekismeli dava sonuclanacak diye beklersinizbende hayal ediyorum gerçektede süper olur.biran önce boşanma davası açmam lazım anlaşmalı açarsak daha çabuk biter herhalde
çok iyi yapmışsın sakın söyleme paranı biriktir. çalışıp oda emekli olsaymış senin adına çok sevindim emekli olmanaGünaydın. Ben eyt dende emekli oldum erken yaşta.çift maaş alıyorum. Eşim emekli olamadı günü yok.ama ona söylemedim emekli olduğumu bilmiyor. Çok mutluydum emekli oldum diye eşimle paylaşmadım.sadece annemler biliyor.annem sakın söylemedefi orada göz koyar diye
ev babasının evi bende aynı mahallede yaşamak istemiyorum.gitmez o evden beni sinir etmek için oturur bir kere kavgada dedim git sakinleşeyim diye babamın evi sen git dediAnnesi ve babasına dönsün siz neden çıkıyorsunuz ki uzaklaştırma alın eve gelmesin, yada taşınırken eşyaların yarısını da alın götürün mesela, nafaka vermemeye çalışın anlaşmalı boşanma olmazsa zor, birde bu asalağa para yedirmeyin boşanırken. Boşanmadan bile ayrılabilirsin evden önce ev vs ayarla sonra boşanma açarsın.
bu sefer karalıyım artık yoksa sinir hastası olucam içime atmakdanHayat zor faydası yoksa zararida olmasın dik durun.Elalemin işi gücü çene.Ablama neler dendi kaynanasi bile seni kim napsin bu yaştan sonra dedi ne polemikler dönsün diye ne laflar ettiler tüm sülalesi ablamı geri dönsün diye baskılama ya çalıştı.Ablam çok kararlı yapacağını yaptı ömrünü yedi.Bakin sizi vazgeçirmek isteyenler iyiliğinizi düşünenler değil.Cevrenizi bilmiyorum.Dön bu kişiye diyenler ya kendinde çekenler ya evlilik aile nedir bilmeyenler yada gerçekten size düşmanlar.Kim ister altın yumurtlayan tavuğu kesmek.Hele kayınvalide hiç istemez yoksa oğluşuna kim bakacak.Ağlamayın zaten dört yıl sabretmissiniz denemissiniz.Simdi boşanma diyen o elalem aradan bı on yıl geçip siz sinir hastası olunca da deli diye konuşur arkanızdan.Bide çekmeseydin bizemi sordun derler.İnsanlarin hepsi iyi niyetli değil.Once siz kendinizi düşünün bu hayatda önce can sonra canan .Bazı insanlar kendini yüksek görmek için etrafındaki insanın kötü durumda olmasından zevk alır.Dolu bu tarz gelişmemiş insan etrafımızda Oyunlara gelmeyin kararlı olun
ev babasının evi bende aynı mahallede yaşamak istemiyorum.gitmez o evden beni sinir etmek için oturur bir kere kavgada dedim git sakinleşeyim diye babamın evi sen git dedi
ev bakıyorum bir bula bilsem herşey daha çabuk olucak .önce ev bulamam lazım.ailemin yanına gitmek istemiyorum ev ev üstüne olmaz.Annesi ve babasına dönsün siz neden çıkıyorsunuz ki uzaklaştırma alın eve gelmesin, yada taşınırken eşyaların yarısını da alın götürün mesela, nafaka vermemeye çalışın anlaşmalı boşanma olmazsa zor, birde bu asalağa para yedirmeyin boşanırken. Boşanmadan bile ayrılabilirsin evden önce ev vs ayarla sonra boşanma açarsın.
ev bakıyorum bir bula bilsem herşey daha çabuk olucak .önce ev bulamam lazım.ailemin yanına gitmek istemiyorum ev ev üstüne olmaz.
Ne kadar gurursuz erkekler varmış ,okudukça inanamıyorum.Böyle kaçıncı konu bu hafta, iyice mi tembel oldu bu erkekler.aynen 2 gündür para istedi yollamadım .şimdi whatsap dan yazdım sen kesin çalışmak istemiyorsun ben artık dayanamıyorum.sorunsuz bir şekilde halledelim diye henüz görmedi .
Hayır tabiki dayanmayın bu kdr zaman nasıl ses cıkarmadnz bu duruma ve smdi noldu?dayanmaya devam et diyorsun sanırım.zaten çekmişsin çek bak hala diyorsun .inşallah sizin başınıza gelmez.