tamam yemiom yemem yersem ipneyimçok pissin ya yok gozunun yagı yok bılmem ne sakatatcı senı ıykkk
yemıoz baaaaaaaaa
yemıomda ıcmıom da ben barbie lutkası olcam
tatlı krizini meyvelerle aş canımtamam yemiom yemem yersem ipneyimçok pissin ya yok gozunun yagı yok bılmem ne sakatatcı senı ıykkk
yemıoz baaaaaaaaa
Selam söyle gülüm, bende cok uzun zamandir konusamadim, firsatim olmadi. Öpüyorum onu coook ♥Yazışıyoruz ablam ara sıra, kaç gündür benim de haberim yok, merak ettim :)
Öyle yemeden icmeden olmaz amayemıomda ıcmıom da ben barbie lutkası olcam
yada testereyle biraz biraz dokunsunlar
resmin üstüne tıkla. tekrar kücük bi kutucuk cıkıo. ordan url kısmına tıkla hepsi seciliyo zatenç onları ctrl+c yap. sonra buraya gel ctrl+v yap olur canım
Biz bole tam gaz konusuozda birinci falan insallah diger arkadaslar arkadaslar kacamak yapmakta degiller insallahhhhh :)
Hür irade yok canm burda kurunun yaninda yas ta yaniyor diye bisi var :)
tamam yemiom yemem yersem ipneyimçok pissin ya yok gozunun yagı yok bılmem ne sakatatcı senı ıykkk
yemıoz baaaaaaaaa
Selam söyle gülüm, bende cok uzun zamandir konusamadim, firsatim olmadi. Öpüyorum onu coook ♥
Öyle yemeden icmeden olmaz ama
Can'ım ya ıpad le giriyorum ben çıkmıyo url felan
Sen de hiç günün sporunu yapıyor gibi görünmüyorsun dostum
Ben yiyince sen de mi kilo alıyorsun
Can'ım dün de bu saatte acıktım demiştin neden hazırlıklı olmuyorsun yanında biraz çerez bir elma süt ya da ayran bulundurabilirsşn.. Miden kazınınca yersin hemen :) hem metabolizman da çalışır..
Yazda geliyor malum. inşallah düzelir10 dkka sonra cıkıcam genel mudurden ızın aldm 15-20 dkka erken cıkmak ıcın buzdolabı servisçisi gelcek baksnlar dolabıma leş gbi kokmaya basladı offff
tamam tesekkur ederimVay Refik vay neyse 1 tane çok değil.. Eşim her Maraş'a gittiğimizde daha uçaktan inmeden bülbül yuvası sayıklamaya başlarbende hiç yiyemem fıstıklı tatlıları hele bülbül yuvası midem kalkar getirin cevizli burmayı 1 tepsi yerim..
Psikolojik obezsin biliyorsun değil mi
Dosya yükle var cevaplanın yanında..
tabiki yedim kilo almak istiyorsan yiye bilirsinCanim bu bulamac gibi biei sen yedinmi
TAKIM ICI ILK 3..... SINAV EGZERSIZI
1. 200 adet sinav ile O Ollalla
2. 100 adet sinav ile @happy_moon ve @tiffany20
3. 50 adet sinav ile @Mavibocuk
Tebrikler guzellerrr
ablam saatde 9000 adim atiyomBen bu ollalayı döverim kız bu saatte kaç yapıyor acaba
Tozumu attırdı hırs yaptım yarın en az 25 bin yapacam ahanda yazdım
ablam saatde 10000 adim atiyom
yok canim bide ev islerini yazsam hic oturmadigimi anlicaksin ))))ohh miss, sağolsun benim eşim de çok yardımcıdır herşeye
canım öp anlımdan ben demiştim =) deneyimimi hemen paylaşayım canım, bu sabah psikiyatr deydim bilmem anlatabildimmi
süper geçmiş canım günün
gün boyu nefes almamış olmalısın bu kadar spora...
kuzumu da al gel bize papatyam
Allahim ben nein icindeim hangi tuzagin kotu yolun icersindeim @CheGuevera biri manti gosterir biri unlu patatesli . allahim koru benitabiki yedim kilo almak istiyorsan yiye bilirsin
can squat yaptimmi ???Allahim ben nein icindeim hangi tuzagin kotu yolun icersindeim @CheGuevera biri manti gosterir biri unlu patatesli . allahim koru beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?