Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yada testereyle biraz biraz dokunsunlar

resmin üstüne tıkla. tekrar kücük bi kutucuk cıkıo. ordan url kısmına tıkla hepsi seciliyo zatenç onları ctrl+c yap. sonra buraya gel ctrl+v yap olur canım

Can'ım ya ıpad le giriyorum ben çıkmıyo url felan

Biz bole tam gaz konusuozda birinci falan insallah diger arkadaslar arkadaslar kacamak yapmakta degiller insallahhhhh :)

Sen de hiç günün sporunu yapıyor gibi görünmüyorsun dostum

Hür irade yok canm burda kurunun yaninda yas ta yaniyor diye bisi var :)

Ben yiyince sen de mi kilo alıyorsun

tamam yemiom yemem yersem ipneyim çok pissin ya yok gozunun yagı yok bılmem ne sakatatcı senı ıykkk

yemıoz baaaaaaaaa

yemıomda ıcmıom da ben barbie lutkası olcam

Can'ım dün de bu saatte acıktım demiştin neden hazırlıklı olmuyorsun yanında biraz çerez bir elma süt ya da ayran bulundurabilirsşn.. Miden kazınınca yersin hemen :) hem metabolizman da çalışır..

önerin için teşekkür ederm evet bu saatler acıkma saatim ama yanmda bsy olsada olmasada ki mutfak var burdda doomates peynr seytn meyve salata her sey var ama bsy yemeye usenıorm ac olsamda yemek ıstemıorm ama kalktm tarcnlı süt aldm mutfaktn o dengeledi suan

tamam tesekkur ederim

ablam saatde 10000 adim atiyom
yok canim bide ev islerini yazsam hic oturmadigimi anlicaksin ))))

kızlar spor yapamıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum..sizlerede yazamıyorum..durumumu az çok biliyorsunuz..içimden diyet dışında hiçbirşey yapmak gelmiyor..önce çok fit olmam lazım..sanırım ramazana kadar gidecek kilolar..dgs çalışmayıda rafa kaldırdım..resmen bunalımdayım..şimdi çocuklar uyandı..eşim yine nöbette..bir kelam edecek kimsem yok..şu satırları yazarken bile içerde çocuklar kavga ediyor..sabahtan akşama kuzucuklarlayım.şimdi yemklerini yedireceğim..
kaptanım yavrukush sen çok iyi bir kaptansın..ilgili,anlayışlı,sevecen...

Allahim ben nein icindeim hangi tuzagin kotu yolun icersindeim @CheGuevera biri manti gosterir biri unlu patatesli . allahim koru beni
can squat yaptimmi ???
o kadar halsizim ki 10 tane yaptim daha
ama aksama da cok var duzelirsem yaparim bir az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…