yada testereyle biraz biraz dokunsunlarYag cöze yatirsinlar bizi hic bir sey kalmaz
resmin üstüne tıkla. tekrar kücük bi kutucuk cıkıo. ordan url kısmına tıkla hepsi seciliyo zatenç onları ctrl+c yap. sonra buraya gel ctrl+v yap olur canımBeceremedim yaw
Bu nasil ip kac kisi var tam bizlik
Korksunlar bizden hahahahahahahhaha
Yok tatlim hepsi derken esimin akrabalari benim tanidiklarmhepsi imanın da demeyelim çünkü tanıdıklarımın hiç biri dil
ne güzel dimiBu nasil ip kac kisi var tam bizlik
4. takımı görsünlerKorksunlar bizden hahahahahahahhaha
Ayyyy tam sevdigim oryantalll oohhhhCalkala calkalaaaa
Biz bole tam gaz konusuozda birinci falan insallah diger arkadaslar arkadaslar kacamak yapmakta degiller insallahhhhh :)ne güzel dimi
sıraya gecin hanımlar bu ip hepimize yeter
4. takımı görsünler
Herkesi hür iradesi canımBiz bole tam gaz konusuozda birinci falan insallah diger arkadaslar arkadaslar kacamak yapmakta degiller insallahhhhh :)
Hayirrrr nena nayiiirrrrrr sakin tarcinli sut tarcinlu sut tekrarla tarcinli sut sakin xanm aman diyim ayrica 1ci takimla yarioz yapma gozunun yaginin icinin hucrelerini yiyim lutfeeennnn :)
Hür irade yok canm burda kurunun yaninda yas ta yaniyor diye bisi var :)Herkesi hür iradesi canım
kğ veremezler.
cumayı ben iple bekliyorum. bu hafta ful spor yaparsa. güzel olucak cumam
Kaptanimiz 1 kare kriz tuttugun bir kare bitter yiyebiliomussun canm
bak bu aklımdan cıkmıştı.Hür irade yok canm burda kurunun yaninda yas ta yaniyor diye bisi var :)
Tarcinli süt hemen kesiyor lutka
edsofi gidince resmen sayfa ilerlemesi durmuş ben de böylece size yetişebildim
Ay bugün sabah spordan önce kahvaltıda yumurta yemedim sporda esneme sırasında bir başım dönmüşyeminlen bayılsam sandım.. Bu gaza gelmek banahiç yaramıyor
Senin sağın solun belli olmaz anacım elimizi verip kolumuzu kaptırmayalım sonra
Döver!
Sağol!
Güzelim bu kadar spor yapıyorsun senin enerjinin artmış olması gerekiyordu
Squat, lunges, revers lunges, mountain climber, half bridge bunlar güzel kaptanım mutlaka bişeyler ekleyecektir..
Pilates de güzel fikri..
Hem de tok karnınaaaaaa
Sen bizim motivasyonumuzu düşürmek için 1. Takım tarafından gönderildin değil mi doğruyu söyle
Boncuk buldum şekerimeksi eksi nolcek
Katılıyorum
Şimdi sizin derinizi yüzsek şöyle şuraya sersek ölçsek biçsek aha o kadar metre kare çıkar
Hayirrrr nena nayiiirrrrrr sakin tarcinli sut tarcinlu sut tekrarla tarcinli sut sakin xanm aman diyim ayrica 1ci takimla yarioz yapma gozunun yaginin icinin hucrelerini yiyim lutfeeennnn :)
bak bu aklımdan cıkmıştı.
kaçamak yapanın agsını yüsünü kırarım heeeee
helede bu hafta
yemıomda ıcmıom da ben barbie lutkası olcamTarcinli süt hemen kesiyor lutka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?