Masslahin var bisi olmaz sana sekerim :) hic yapmafimki kiz sabahtan beri kosturuom smdide yemek yapiom koca gelecek . cocuk bi yandan pacamda hangi ara yapayim yawwww cocuk uyurken leslieyi yaptim zaten ortaligi topluom tak cocuk uyanio . onla bi kosturmaca ayyy anlatirken bile bayilicimmm . aksamda adam yanimda otur der bi yere kacamam ki hareketi yapim . bakalim yapmaya calscam ama cok degil tabican squat yaptimmi ???
o kadar halsizim ki 10 tane yaptim daha
ama aksama da cok var duzelirsem yaparim bir az
tesekkur ederim canim sizede gecmis olsun
O Ollalla tatlım tebriklerrr
özgemm benim bir önerim olacak kendim için sende ne düşünürsün bilemiyorum
Şimdi ben 5 kilo daha vermek istiyorum ancak benim yemeyle ilgili problemim yok dikkat ediyorum sorunum sporu düzenli yapamamam
ben menü paylaşmak yerine sadece spor paylaşsam daha iyi olur mu sence ??
sadece spor paylaşacagımdan daha sorumlu olurum gibi geldi
bu sendende fikir almak istediğim bir konu acıkcası
bende sendenim canım dün işten sonra bir uyumusum bir akşam 9da kalktım bir 12bucukta sonrası sabah 7de =) basım fena catlıyorrr
başın ağrırrr =)))
tatlım sen yanlış yerdesin yahuuu =)))
hoşgeldin canım zeynep ben 26 yasındayım evliyim bebişim yok eski mezunlardanım sıkılaşmak için burdayım ama düzenli spor yapamıyorum insallah el atıcam kendime
ne güzel kızzz cumaya bomba gibi düşşşş
ay sorma canım ayakta kalmak için savasıyorum resmen
ahahah söyleyene bakkkkk sanırsınn kilosu 80
Agri
Agrirsa agrisin beybim yaaaa
Uyumayi ozledim
Birde uyaninca yatakta tembellik etmeyiiii
Kosarak kalkiyorum valla
ben ailemden nezaketi,saygıyı yaşlılara hürmeti cocuk sevgisi kime nasıl davranmam gerektgni çok iyi öğrendm ama bnm patronlarm okadr kotuler ki anlatamam
Herkese merhabalar,
Nasilsiniz guzeller?
Ben bomba gibiyim, gecmis birikmis okuyorum hemen:)
Allahim ben nein icindeim hangi tuzagin kotu yolun icersindeim @CheGuevera biri manti gosterir biri unlu patatesli . allahim koru beni
Kuzum bende bomba gibiyim.Herkese merhabalar,
Nasilsiniz guzeller?
Ben bomba gibiyim, gecmis birikmis okuyorum hemen:)
Bunları nerden buldun canım:)Çok tatlılar ya
Evet evet tarçınlı süt birebir.Tarcinli süt hemen kesiyor lutka
Sagol Demetim:)Gunaydin guzeller, eglenceli salilar
Yawrukush iyi uykular canim. Gorumcene gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.
@E-brulim @Mavibocuk hamdolsun iyiyim canlar. Okul-ev arasi gecip gidiyor gunler:)
edsofi o ne keyifli yemek muhabbeti oyle. Kahvaltida paca yemeye gidecegim
@CheGuevera ne sikmasi canisi, bilakis ozluyoruz seni
dun meyve fazla kacmis guzekim, ama sinavina cok sevindim:)Günaydın dün okuldan eve geldim çok kötü başım ağrıyordu yemek yiyip yattım bir uyandım sabah olmustabi pzar günü sadece 5 saat uyursam olacağı buydu neyse herzamanki gibi berbat menüme geceyim ben
Sabah: muz
Öğlen: ev yapımı müsli ve mezve büresi (mango, muz, portakal) bunlar dışında içinde hiçbirşey yok
İkindi: muzlu krepler(unsuz,şekersiz olanı) içine ama ben 1 yk kdar şeker attım ve 1 tk kadarda reçel ve bir kivi
Akşam: 1-2 avuç çerez buara yine çerezi fazla abarttım cuma gününe kadar yemiyecem
Vallaha bence ben cezayı hakkettim okadar meyve yedim ki bir günde bende kendime şaştım ama okulda meyveden başka yiyecek hiçbirşeyim yok
Spor: dünki hareketden 40 tane ben onu sözde 400-500 yapcaktımda olmadı
Buarada geçmişi oku oku bitiremedim 500 meaj daha 200 ünü okuya bildim ancak
Yawrukush kaptanım buarada dün için çok sağol sınavım iyi geçti çok şükür :)
bende uyumak istiyorum ahh ahhhGunaydinnnn
Uykum varrrr
Enerjimm yokkk
3 gun uyusam ne olurr ki
cok guzel canim sporlarin.Çok güzel bi hareket
gecmiş olsun. görünmez kaza işte
maşallah herkese.
Bende
30Dakika hızlı tempolu yürüyüş yaptım.(Kaç adım attım bilemedimki)
Eki Görüntüle 1821159
25x2 set halinde bundan yaptım
Eki Görüntüle 1821160
50x2 set halinde bundan yaptım
Mekik-15x2 set halinde
Bacak acıp kapatma yan yatıp-50x2 set halinde
Bir kaç hareketim daha vardıda. Resim bulamadım netten. Adınıda cıkaramadım
hosgeldiniz,ne guzel kilonuz yok.selam kızlar.
ben diyet yapmak istemiyorumda, spor yapmak istiyorum. kalçamdan kilo alıyorumne yapabilirim.
yanlış yere mi geldim yoksa @KarKralicesi
canim yukarida da yazdigim gibi spor ile saglikli yasam topiginde, spor yarismalari, egzersiz paylasimlari vs oluyor.ben hiç yemek yemiyorum neredeyse..
zaten hiç iştahım olmaz..
oturarak çalışıyorum.iş ev çok yakın. işten eve evden işe. hareket sıfır..
bu yüzden spor yapmak istedim.
zaten 49 kiloyum
tamam canimm sen hergun menu ve sporunu yazmaya devam et.ahaah bu güzeldi :) ben de bazen spora yorluyorum ya da canım birşey çekiyor nişanlım yok yok bozma sen diyetini diyor nasıl tembihlemişsem
teşekkürler canım
canım telefondan mı bakıyorsun pc de sorun yok da, walla vaktim yok canım seven de var sevmeyen de bilemedim ben de
Teşekkür ederim canım, evde wifi yok hiç evde durmyorum ki sabah işe geliyorum akşam çıkışı biraz dolaşıyorum 8de evdeyim interneti kullanmıyorum diye iptal ettirdik.Sabahları online olabiliyorum , bir de bu ara sınavlara da hazırlanıyorum iş de bir yandan biraz yoğunluk var ama menümü sporumu hep yazmaya çalışıyorum
canım aslında vakit yok uzun uzun yazamıyorum burda ekran görüntüsünü alıp gönderiyorum o yüzden
ahahah gözünün vitaminini yirim
walla vakit kısalıyor diye öyle yazıyorum aslen , bir de mesai başındayken töbee
ohh ohhh suyundan da :))Allahim hergun eksiler goruorummmm
Nese mubarek gunede az kaldi hihihih
sagol canim, evet arada ugra cok mutlu olyoruz:)günaydnlarrrrr
ahaha cok guldum ilahiii seniii
valla sibelum asya biraz fazla dikkate alıo kayınvalidesini ve eşiyle bu sorunları ciddi ciddi konuşup eşini kendi tarafna cekmesi lazım böyle ömür mü geçer bilemedim.
iyiyiz kzuucum sen nasılsn?
geçmiş olsun görümcene hay allah ama genc cabucak toparlar inşallah
ayy saol tişikkirler arada ugrarıma ksamları mutlu oluosanz :)
evet katılıyorum bol bol et suyu.... sanada cok gecmıs olsn smdı ıyısın dımı?
ayy tam sakatatcısın sen ben hiç sevmem
kaynananlara selamlar heheheh refikte gelıoms vay anam
aa bnmde sevgilim trabzonlu sevglm derken kocam yanı sevglm dıe seslenırım ona ahhaahah neresnden trabzonn
ahahha bnde gergedan dıe okudum ilk
ben kv kp her ıkısıylede mesafelıyım sizli bizli konusurum öyle alıstm anne baba demem bazen cok mecbur kalırsam seslenmek ıcın anne bakarmsnz lutfen derım mesela samimiyete gerek yok hahaah
tebrıkler kızlarrrr
teebrıklerrr
he ıkı ogun beslenıosn güzelll
ay yok be sıze bsy demedk
dogru gtmek lazm dimi heheehh
cok guldrdn benı hee vallahi
maşallah enişteye hamarat enişteleri severm
güncellemeyide tebrik ederm heheheeheh
günaydn babyyy
canim insaat hala devam ediyormus, bu kadar yipratma kendini...
özgecim nasılsın canım ?
haftasonum full temizlikle geçti pazar günü atrkadaslarım gelip bir kahveye çıkardılar beni onun dısında temizlikle kafayı bozdum
evimin hemen önünde cami insaatı var ve 3 yıldır kafalarına göre devam ediyorlar evim balkonum hep toz içinde rezillik resmen
evimi resmen çamaşır suyuyla yıkadım ancak kendime geldim ama bende bittim bu arada
ay sonu oldugu için işler yogun gelemiyorumda
tutmuyorum hiccc ohh ohhh :)Alaaaaaaaaaaaaaaah tutmayın beniiiiiiiii
hadi bakalim gule gule, bol ter ata ata kullan cnaim :)Günaydın kızlarcım nasılsınız??
Yawrukush Kaptanım internettekiler round şeklinde değil. Round olduğu zaman iki aylık program veriyor ve o programı takip edip yapınca daha mantıklı sonuçlar alınıyormuş. Aldım bakalım başlıyorum bu gün. Yorumları çok iyi hep .İki ay sonra farkını görürsem bildiririm artık
cok lezizmis kahve :)Sade turk kahvesi, afiyet olsun:)
edsofi eksi gormus Takim bu hafta derece yapar o zaman:)
@belindamm nasilsin esmer guzelim?:) Okuyorum sen yazdikca firsat olmadi alinti yapmaya. Pasan da iyi sukur:) Bu sene hicbir yere gidemiyorum maalesef. Ilk yil izin vermiyorlar. Seneye 20 gun hakkim var...
ahh guzelim ev islerini biraz minimize et cok uzuluyorum hergun senin bu yazilarini gorunceSorma ya
Cocuk uyurken kalktim evi topla mutfagi topla utu yap kahvalti hazirla sunumu toparla
Birazdan aksam yemegimi yiyip cikacagim
11e kadar okulda milyon tane isim 6tane dersim varrr
Pufffffffff
Halim kalirsa gece spor dus
Birgun tak diye cokucem ya
Ev supurme yemegi saymadim bile
canim menulere dikkat ediyorsun ama belki yazmayinca kacamak riski olusabilir.
O Ollalla tatlım tebriklerrr
özgemm benim bir önerim olacak kendim için sende ne düşünürsün bilemiyorum
Şimdi ben 5 kilo daha vermek istiyorum ancak benim yemeyle ilgili problemim yok dikkat ediyorum sorunum sporu düzenli yapamamam
ben menü paylaşmak yerine sadece spor paylaşsam daha iyi olur mu sence ??
sadece spor paylaşacagımdan daha sorumlu olurum gibi geldi
bu sendende fikir almak istediğim bir konu acıkcası
bende sendenim canım dün işten sonra bir uyumusum bir akşam 9da kalktım bir 12bucukta sonrası sabah 7de =) basım fena catlıyorrr
başın ağrırrr =)))
tatlım sen yanlış yerdesin yahuuu =)))
hoşgeldin canım zeynep ben 26 yasındayım evliyim bebişim yok eski mezunlardanım sıkılaşmak için burdayım ama düzenli spor yapamıyorum insallah el atıcam kendime
ne güzel kızzz cumaya bomba gibi düşşşş
ay sorma canım ayakta kalmak için savasıyorum resmen
ahahah söyleyene bakkkkk sanırsınn kilosu 80
gecmis olsun, arpaciga iyi gelen bir krem vardi eczaneden bulursun mutlaka canim..sol gözüm agrıo. it dirsegi derler bizde ondanmı cıkcak ne
onun acısı var cünkü. daha öncede cıkmıştı
yaparsin tabi neden yapamayasin canim :)Yawrukush kaptanım şimdi ben bu body project intermediate yapıyorum ya. Jillian da yapamazmıyım? Yani 1. Haftadan başlasam şöyle kolaylaşsana kadar yapsam sonra 2ye geçsem? Ne dersin?
cok guzelmis :)Edaaaa bak bu da senin gibi tavukcu
harikasiniz :)
hur irademize kalirsak kacamak yapabiliriz kuzum, ya da sporlari aksatabiliriz.Herkesi hür iradesi canım
kğ veremezler.
cumayı ben iple bekliyorum. bu hafta ful spor yaparsa. güzel olucak cumam
canim insallah hersey gonlune gore olur.kızlar spor yapamıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum..sizlerede yazamıyorum..durumumu az çok biliyorsunuz..içimden diyet dışında hiçbirşey yapmak gelmiyor..önce çok fit olmam lazım..sanırım ramazana kadar gidecek kilolar..dgs çalışmayıda rafa kaldırdım..resmen bunalımdayım..şimdi çocuklar uyandı..eşim yine nöbette..bir kelam edecek kimsem yok..şu satırları yazarken bile içerde çocuklar kavga ediyor..sabahtan akşama kuzucuklarlayım.şimdi yemklerini yedireceğim..
kaptanım yavrukush sen çok iyi bir kaptansın..ilgili,anlayışlı,sevecen...
tavuk candir, iyidir hostur..Allahim ben nein icindeim hangi tuzagin kotu yolun icersindeim @CheGuevera biri manti gosterir biri unlu patatesli . allahim koru beni
Ben bugün bol bol ip atladım:)
Canımm yazıyı nasıl kopyalıyorsan bunu da öyle yap, kopyala yapıştırYapamamışım
Ben hazırım
Süpersin canım:) Çok teşekkür ederimhttp://www.gif-paradies.de/smilies/
Burdan canımm :))
Bunlar süper ya:)
ah canim benim..Günaydın kaptanımmmm
Ben refikle uğraşıyorum işte, ne spor var ne yemek, sabahtan 4-5 tane ceviz yedim, istesem bu kadar saat yemeden duramam
oyy kiyamam sana :))Yapamamışım
ohh ohh cumaya gumbur gumbur geliyoruz :)Kuzum bende bomba gibiyim.
Ben bugün bol bol ip atladım:)
ah canim benim..
aksam zorla kendini de ye bir seyler mutlaka.
agri kesici de ic bosa agriyi cekme...
oyy kiyamam sana :))
ohh ohh cumaya gumbur gumbur geliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?