Haydi bir harf daha ekliyim sen bul Fatimem Han... :))
evet daha rahatım derslerde kendime güvenimde geldi =)cok iyi bilirim :))
kolaylamissin sinavlari..
Handan kiz handan :))Hanife miii ??
cok sevindim canim :)evet daha rahatım derslerde kendime güvenimde geldi =)
guzelim kuru uzum ve diger tum kuru meyveler cok sekerliler o yuzden onlari fazla tuketmemeye calis.Dün 66 yi görmüsken bugün 68 cik gelde delirme
Bahanede bulamiyorum artik neden cikiyor böyle anlamis degilimbugün 2 bardak yeşil çayımıda içtim inşallah işe yarar
Bugünün menüsü:
Sabah: yok
Ara: ev yapımı müsli
Öğlen: döner ve salata
Ara: muzun 1/3 az yogurt mangonun 2/8, portakalin 1/3 birde bi meyve daha vardi bunlardan ypailmis smothiee türkçesini bilmiyorumve 1 avuç kadar çerez çerezin yarısından fazlası kuru üzümdü 1 ceviz 3-4 tane badem, fındık fln vardı sadece
Spor: 40-50 dakika kadar yürüyüş ama tempolu bir yürüyüş değildi
Zaten fazla tükmem kıru üzümüde bugün bir canım çekti meyveyide saat 3-4 de felan yedim yani içtimguzelim kuru uzum ve diger tum kuru meyveler cok sekerliler o yuzden onlari fazla tuketmemeye calis.
birde fistigim meyvelerini sabah ya da oglen yiyip bitirmis ol, aksama kalmasin...
2kg fazla ama cnm bol su icDün 66 yi görmüsken bugün 68 cik gelde delirme
Bahanede bulamiyorum artik neden cikiyor böyle anlamis degilimbugün 2 bardak yeşil çayımıda içtim inşallah işe yarar
Bugünün menüsü:
Sabah: yok
Ara: ev yapımı müsli
Öğlen: döner ve salata
Ara: muzun 1/3 az yogurt mangonun 2/8, portakalin 1/3 birde bi meyve daha vardi bunlardan ypailmis smothiee türkçesini bilmiyorumve 1 avuç kadar çerez çerezin yarısından fazlası kuru üzümdü 1 ceviz 3-4 tane badem, fındık fln vardı sadece
Spor: 40-50 dakika kadar yürüyüş ama tempolu bir yürüyüş değildi
canim tatli istegin mi var yoksa cok mu yemek istiyorsun??Kızlar regli me 1 hafta kala yemek konusunda deliriyorum tutamıyorum kendimi kriz şeklinde geliyor ne yapmalıyımyedikten sonra spor yapasım bile gelmiyor önerisi olan var mı, bu sabah da ne güzel eksi görmüştüm :/
Her ikisi de , ama tatlıyı dondurmayla geçiştiriyorum daha çok yemek istiyorumcanim tatli istegin mi var yoksa cok mu yemek istiyorsun??
Kaç hftalık gebesin canım? Hayırlı uğurlu olsun Güzel güzel izleyin bebişiGuzeller 1 saat icinde maaile evden cikip, doktora gidecegiz
Oglumun deyimiyle kardesi kameradan gormeye gidecegiz
Hastaneden donunce uyumamis olursaniz cok fena sohbete dahil olurum
Ama sayet uyumus olursaniz, bugunluk beni affedin, heyecanla kilo bildirimlerinizi bekleyecegim
Yarin tarti hepimizin yuzunu guldursun guzeller
cok cok sevindim insallah son testte guzel sonuc cikar canim...Herkese hayırlı sabahlar
Kaptanım oğlum iyi çok şükür . Hematoloji den sonuçlar iyi çıktı . Bir testin sonucu kaldı . Menüyü her gün yazmaya çalışıyorum fakat bazen fırsat bulamıyorum. Dikkat edeceğim bundan sonra
ekmek, pogaca ve biskuvi arka arkaya amaniiiiinn:)27/04/2016 menüm
Sabah
Biraz omlet
1-2 kücük dilim peynir
domstes,salata,maydonoz,dereotu
1dilim çavdar ekmeği
ara ögün
şekersiz nescafe
Öğle
4-5 yemek kaşığı az yağlı-az tuzlu bulgurlu ıspanak yemeği
1kase kadar salata(az tuzlu yine)
ara ögün
kücük bir kase kadar yogurt
akşam
2dilim çavdar ekmek arası 2dilim sucuk ve az peynirli tost
1tane pogaca(7tahıllı unundan yaptıgım nefis pogacam)
ara öğün
3tane biskivü
Yawrukush
Sporum
30dkk koşu bandı
25x2 yan yatıp bacak acıp kapama
15x2 mekik
25x2 oturma pozisyonu
25x2 günün egzersizi
15x2 dört ayak üstü durup bacağı arkadaya ittirme :) :)
canim sana ben bir topik onermistim acaba o mesajimi gordun mu?Eki Görüntüle 1822303 bunla mekik çekiyorum.
bende yazayım. 200 adet merdiven
100 adet mekik
bacak hareketleri 20 er tane(kanepeye yaslayıp ileri geri gidip geldim)
bu ay duzensiz oldu gulum, neyse oldugu iyi..Kızlar reglim geri başladı
1 hafta icinde herhangi bir gun mu , gun vermiyorlar mi ayol:)kahvemi aldm ve geldim
annemde garıbım 2 gunde bır yogurt mayalıo bı kova bıze yapıo bnm eşim hazır yogurt yemıo mecbur kalamdkca eyluldee cok yogurt yerdı smdı yemıo malesef bıktı sanırım ayran olark verıorz yada corbaya koyuorz süt sevio ama allahtan sende de ne guzel hep ev yogurdu bulunuo masallah snaho cok haamratsn... bu arada babaeneme sordum zeynayı anımsayamadıda yıne murıclerden 30 tane isim saydı smayo bılmem ne bnde amannn oakdr ısmı aklımda tutamam bosver biko dedimbana ısımlerı sayıo sana sorcakmısım kafam şişti butun besyuzevlerı saydı yeminle
spor yok valla bugun yapcam yuruyus dun u telafı etmez ama olsn bugunu bos gecrmım
ilahi özge cok alemsn yemınle
banada öğretinnnn
bnmde kafam kaısnıo bıtlı gbı el sureklı kafamda sen hangı sampuanı kullanıosn
1 hafta ıcınde herhangi bir gün gelecek birtanem bakalım
günaydın prensesin güzel annesi
ahahaha
canim mekikleri gormemisim afedersin :)Günaydın canım iyi gidiyor çok şükür , bu ara iş değiştiriyorum onun telaşesi var biraz
sen nasılsın napıyorsun bebişe deöpücükler
kaptanım karın egzersizlerim de vardıbenim için asıl önemli olan o
canım çok güzel olmuş çok beğendim teşekkür ederim
Takımına ne kadar hakimsin harikasın
dün yakınıyordum 100 gr veriyorum sadece diye spora asıldım yemeye daha da dikkat ettim eksiler vermişim bugün de aynı şekilde devam ediim bakalım güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
senin gazami ihtiyacin var ki 3 kg korksun senden :)Ben bu gazla veririm
canim pazar gunleri aksam firsat bulursan yaz yinede menunu.Yawrukush bi maruzatım var...
Ben pazar günleri tatil yapsam
malum fink fink geziyorum.
hatta o gün adımdan gidiym ben
Bu arada tabloda bende ödül yazıo. onun anlamı ne oluyor. kaçtır sorcam unutuyorum
bende bende :))Alabilirim ama veremem
canim iyi oldugunu biliyorsun ya demekki hassas bu konuda:)Aminn ..
Beyefendi asker oldu, numarasını kaybetti acemi birlikten taşındığı zaman, başkasının telefonundan da beni aramaz gıcıkkne güzel her gün haber veriyordu şimdi bekliyoruz abisi numara göndersin..
bizde seni cok seviyoruz Ebrum :)Amin insallah duan yerini bulsun gülüm
Burada her seyimizi paylasiyoruz o yüzden essiz bir ortam bana göre... Ömrüm boyunca fikirlerine ihtiyac duyacagim arkadaslar edindim. Tesekkürler KK, tesekkürler 4. takim... hepinizi seviyorum
yaa varya kahvalti masasinda gordugum goruntuye bak, sana ozel bir ceza vermeye karar verdim Eda:)
bulgurlu ispanagi nasil yaptin canim??Aynen valla. cok zengin mutfagımız.
gecen eşimin tatlı canı istedi evde keklik tatlılık bişi yoktu.
zerde deriz biz. pirinçli bi tatlı hemen ondan yapıştırdım
ne yicen
ben yine dünkü yemegimden yedim. bulgurlu ıspanak
nefistoo yemegimmmmm
iyiyiz kuzuss sen nasilsin :)Tatlışlar nasılsınız:)
tesekkur ederiz canim, yarin 2 takimimizda guzel dereceler alir insallah, tek temennimiz bu :)merhaba kardeş takımmmm.. yarına hazır mısınızzz..kaybeden olmayacak hepimiz kazanacağız.
size güzel bir yeşil çay ikram edeyimmEki Görüntüle 1822571
ne diyor Canan hoca:)Sabah 9dan 12ye kadar canan karatayı dinledim azcık diyetten soğudum tekrar canlanım diye :))evdeyim bugün arada kalkıp hopluyorum sonra pc başına halim çok komik tatlış yaa:)
dogru canim, afiyet olsun:)3-4 dal maydonozu atıyorum kupaya. üstüne sıcak su. ve birazda limon damlatıyorum.
doğru yapıyorum dimi kızlar
ohhh afiyet olsun :)Selam kızlar hiç geçmiş yapamadım birkaç alıntım vardı onları da kaybettim. Yine koşturmacadayım ben selamı var
Yawrukush kaptanım yedim jelapenoları hepsi senin için
O senin güzelliğin tatlım. Telefondan yaparken url ile resim yükleme yerine yapıştırınca oluyor hani yukarıdaki minik resim olan yer.
Hava güzel güneş sıcak pozitif olmaya çabalamanın hiç bir sakıncası yok kanımca
yerim senin eziklerini :)Bende bu ezikler var sadece
ohh miss kavunun karpuzun iyisi Deryada gosssuuuuun gidelim yemeye:))Bizde tatsiz cikamazz, kocam ihracini yapiyor meyve sebzelerin eve bi tatsizini getirsin bak onu naparim
memnun olduk ben de yawrukusssh :))Tanistirayim fluffy chu
afiyet guzelim :)limon su içiorum serefe
ciz gulum ciz hepsinii :)
o zaman guzel bir eksidesin demekki kuzum??Ben yumurtali pide yicem
masalah ne guzel isimleri, isimleriyle yasasinlar insallah...canım büyük oğlum Hamza bebişimde Hasan
tamam canim aklinda olsun :)Zaten fazla tükmem kıru üzümüde bugün bir canım çekti meyveyide saat 3-4 de felan yedim yani içtim
canim dondurma da hic masum degil...Her ikisi de , ama tatlıyı dondurmayla geçiştiriyorum daha çok yemek istiyorum
canim bu ilk randevum bakalim doktor soyleyecek net haftayi ama internete gore 7hafta+3 gunluk :)Kaç hftalık gebesin canım? Hayırlı uğurlu olsun Güzel güzel izleyin bebişi
Canlarim hepinizi opuyorum, biz yavas yavas cikiyoruz evden
Superrrrrr olmuş çok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?