Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aklımda sen hiç merak etme güzel haberlerinizi bekliyorum

Vay be 2 hafta.. O kadar oldu mu ya Yok yarı yolda bırakmam, mümkün değil çünkü ; beynimde bitirdim ben bu olayı. Listeye almasanız bile ben bi şekilde burdan takip edip kendi çapımda iki haftadır olduğu gibi kendi kendimi olaya dahil ederim ki listeye giriyorsam eğer daha da asılacağım inşallah mezun olana kadar. Çok güzel bir ortam, çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar samimi, pozitif. Geçen akşam masaya oturdum önümde pc, eşim yandan seslendi ne yazıyosun öyle hararetli sırıta sırıta.. Yani o an nasıl bir keyifse neye kimin diyaloğuna gülüp dahil olduysam. Dışarı çıkıp iki arkadaşımla kahve muhabbeti yapar gibi oluyorum.bu ortam ara ara renk katıyor bana iyiki gelmişim. Sana vee tüm ekibe teşekkür ediyorum durmak yok yağ yakmaya devam

Kizlar acba diorumki kilomuzu ideal kilomuzu verilen kiloyu şu ismimizin altina yazdigimiz yazinin yerine yassakmi ordan bakip hatrlariz olmazmi ? ? Herkes herkesinkini hatrlamis olur
Valla mantıklı olur hedef kilomuzu yazıcaz hatta her cuma güncelleyelim şuanki ve hedef diye ????

Aynen vallaha yaa bn güldükçe annem ne oldu yine diyor hep nişanlım sanıyor diyorum kızlar

Gelinn hepinize yediririmm, ben yemem ama solim

Oncelikleee guzel haberrr
Sunumumuz cok iyidiii
Hocamiz ozellikle tebrik ettiii
Herkes cok begendii gurubumuz 9 kisiydi ve takim ruhumuz ve sunumumuz guzeldi
Saat birde kizlarla bulusup ciddi prova yaptikk
Saatlerdir disardayim
Sunudan sonra 4 saat derse girdimmm

Haftaya tatil sinavlara hazirlanacagim bu hafta kismetse
Ama isin yuklu kismini atlattim kus gibi hafifledimmmm
Dualariniz icinnnn tesekkur ederimmmm

Menum
Sabah
Omlet peynir
Domates salatalik maydonoz
Ara
2bardak limonlu maydonoz sapi suyu
Aksam
6minik kofte ayran az tursu
34kalorilik bitter sunum oncesiiii
Az once yogurtt
Kantinde kofte bulabildim
Cok acim doymadim ekmek fln yemedim yinede

Suan mutluyum rahatladim tarti olmasa vallahi yerimmm
Barbunya yapt sabah erkenden asik oldugum yemekkkk
Yiyemedim gelir gelmez bitmismi diye baktimmmmm
Yarinnn insaallahhh
Tarti korkusundannn tadina bile bakmadim
Su 2lt
Spor bugun yok kaptanimmm
Dinlenme yaptim bugun

Gecmise gidiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…