Aklımda sen hiç merak etme güzel haberlerinizi bekliyorumcok cok sevindim insallah son testte guzel sonuc cikar canim...
tamam bekliyoruz menuleri :)
ekmek, pogaca ve biskuvi arka arkaya amaniiiiinn:)
porlar goz kamastiriyor fakat:)
canim sana ben bir topik onermistim acaba o mesajimi gordun mu?
sadece spor yapilan, spor yarismalari yapilan topikler var canim, senin tam aradigin sey olabilir:)
bu ay duzensiz oldu gulum, neyse oldugu iyi..
1 hafta icinde herhangi bir gun mu , gun vermiyorlar mi ayol:)
canim mekikleri gormemisim afedersin :)
yeni isinde hayirli olsun insallah canim:)
senin gazami ihtiyacin var ki 3 kg korksun senden :)
canim pazar gunleri aksam firsat bulursan yaz yinede menunu.
odul su demek guzelim, cuma tartidan sonra, cuma ve cumartesi gunleri 1 ya da 2 ogun diledigin bir seyi yiyip kendini odullendirip, yeni hafta icin moral toplayabilirsin.
gecen hafta sen bir kacamak yemistin hatirlamiyorum ne oldugunu bende odul yazdim:)
bende bende :))
canim iyi oldugunu biliyorsun ya demekki hassas bu konuda:)
bizde seni cok seviyoruz Ebrum :)
yaa varya kahvalti masasinda gordugum goruntuye bak, sana ozel bir ceza vermeye karar verdim Eda:)
bu pis icon icin 100 mekik :)
bulgurlu ispanagi nasil yaptin canim??
iyiyiz kuzuss sen nasilsin :)
tesekkur ederiz canim, yarin 2 takimimizda guzel dereceler alir insallah, tek temennimiz bu :)
ne diyor Canan hoca:)
dogru canim, afiyet olsun:)
ohhh afiyet olsun :)
yerim senin eziklerini :)
ohh miss kavunun karpuzun iyisi Deryada gosssuuuuun gidelim yemeye:))
memnun olduk ben de yawrukusssh :))
afiyet guzelim :)
ciz gulum ciz hepsinii :)
o zaman guzel bir eksidesin demekki kuzum??
o pideyi haketmek lazim:)
masalah ne guzel isimleri, isimleriyle yasasinlar insallah...
tamam canim aklinda olsun :)
2 kilo yok 1.200 felan ama bir günde bukadar degismesinin sebebini bende bilmiyorum hani abartili birsey de yemedim2kg fazla ama cnm bol su ic
Bende iyim tatlım :)iyiyiz kuzuss sen nasilsin :)
Ne demedi kine diyor Canan hoca:)
Canim az geliosun hayrdir sorunmu var nasilsin?:)Superrrrrr olmuş çok tesekkurler
Olabilir tatlımKizlar acba diorumki kilomuzu ideal kilomuzu verilen kiloyu şu ismimizin altina yazdigimiz yazinin yerine yassakmi ordan bakip hatrlariz olmazmi ? ? Herkes herkesinkini hatrlamis olur
Hayırlı uğurlu olsun canım Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin tebriklerCanlarim hepinizi opuyorum, biz yavas yavas cikiyoruz evden
Vay be 2 hafta.. O kadar oldu mu yaaaa soylemeyi unutuyordum,happy_moon guzelim, yarin takima geleli 2 haftan doluyor.
eger listenin sorumlulugunu alirim, takimimi yari yolda birakmam diyorsan, tum kaptanlarin ortak karari ile yarin seni listeye dahil etmek istiyoruz canim.
Guzel bir eksiyle cumayi karsilayalim insallah...
Valla mantıklı olur hedef kilomuzu yazıcaz hatta her cuma güncelleyelim şuanki ve hedef diye ????Kizlar acba diorumki kilomuzu ideal kilomuzu verilen kiloyu şu ismimizin altina yazdigimiz yazinin yerine yassakmi ordan bakip hatrlariz olmazmi ? ? Herkes herkesinkini hatrlamis olur
Aynen vallaha yaa bn güldükçe annem ne oldu yine diyor hep nişanlım sanıyor diyorum kızlarVay be 2 hafta.. O kadar oldu mu yaYok yarı yolda bırakmam, mümkün değil çünkü ; beynimde bitirdim ben bu olayı. Listeye almasanız bile ben bi şekilde burdan takip edip kendi çapımda iki haftadır olduğu gibi kendi kendimi olaya dahil ederim ki listeye giriyorsam eğer daha da asılacağım inşallah mezun olana kadar. Çok güzel bir ortam, çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar samimi, pozitif. Geçen akşam masaya oturdum önümde pc, eşim yandan seslendi ne yazıyosun öyle hararetli sırıta sırıta.. Yani o an nasıl bir keyifse neye kimin diyaloğuna gülüp dahil olduysam. Dışarı çıkıp iki arkadaşımla kahve muhabbeti yapar gibi oluyorum.bu ortam ara ara renk katıyor bana iyiki gelmişim. Sana vee tüm ekibe teşekkür ediyorum durmak yok yağ yakmaya devam
Gelinn hepinize yediririmm, ben yemem ama solimcok cok sevindim insallah son testte guzel sonuc cikar canim...
tamam bekliyoruz menuleri :)
ekmek, pogaca ve biskuvi arka arkaya amaniiiiinn:)
porlar goz kamastiriyor fakat:)
canim sana ben bir topik onermistim acaba o mesajimi gordun mu?
sadece spor yapilan, spor yarismalari yapilan topikler var canim, senin tam aradigin sey olabilir:)
bu ay duzensiz oldu gulum, neyse oldugu iyi..
1 hafta icinde herhangi bir gun mu , gun vermiyorlar mi ayol:)
canim mekikleri gormemisim afedersin :)
yeni isinde hayirli olsun insallah canim:)
senin gazami ihtiyacin var ki 3 kg korksun senden :)
canim pazar gunleri aksam firsat bulursan yaz yinede menunu.
odul su demek guzelim, cuma tartidan sonra, cuma ve cumartesi gunleri 1 ya da 2 ogun diledigin bir seyi yiyip kendini odullendirip, yeni hafta icin moral toplayabilirsin.
gecen hafta sen bir kacamak yemistin hatirlamiyorum ne oldugunu bende odul yazdim:)
bende bende :))
canim iyi oldugunu biliyorsun ya demekki hassas bu konuda:)
bizde seni cok seviyoruz Ebrum :)
yaa varya kahvalti masasinda gordugum goruntuye bak, sana ozel bir ceza vermeye karar verdim Eda:)
bu pis icon icin 100 mekik :)
bulgurlu ispanagi nasil yaptin canim??
iyiyiz kuzuss sen nasilsin :)
tesekkur ederiz canim, yarin 2 takimimizda guzel dereceler alir insallah, tek temennimiz bu :)
ne diyor Canan hoca:)
dogru canim, afiyet olsun:)
ohhh afiyet olsun :)
yerim senin eziklerini :)
ohh miss kavunun karpuzun iyisi Deryada gosssuuuuun gidelim yemeye:))
memnun olduk ben de yawrukusssh :))
afiyet guzelim :)
ciz gulum ciz hepsinii :)
o zaman guzel bir eksidesin demekki kuzum??
o pideyi haketmek lazim:)
masalah ne guzel isimleri, isimleriyle yasasinlar insallah...
tamam canim aklinda olsun :)
Bencede cok mantikli hatta dur sabah yapcam hemenKizlar acba diorumki kilomuzu ideal kilomuzu verilen kiloyu şu ismimizin altina yazdigimiz yazinin yerine yassakmi ordan bakip hatrlariz olmazmi ? ? Herkes herkesinkini hatrlamis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?