Hadi bakalim yarin guzel rakamlarla gorusmek dilegiyle :) İyi geceler yawrularım öpüyorum hepinizi
Not: 80+120 dk borçlarımı tamamladım kanımca
Eksi varmi eksi :)Iyi aksamlar...
Kahvalti - 1 haslanmis yumurta 1 salatalik 3 siyah zeytin
Ara - 1 kase yogurt
Ogle - Yesil mercimek corbasi
Ara 1 kase coban salata
Aksam - yok
Ilaveten
3 litre su
3 bardak yesil cay
3 bardak maydonoz suyu
6 kayisi kurusu
6000 adim
@Yawrukush
Gene ac kalmisin hayir nasil kilo veremiom onu anlamadimMenüm
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Ara
1 kase yoğurt
Akşam
Fırında tavuk
2 dilim çavdar ekmeği
2 lt su
2 fincan çay
2 fincan yeşilçay
2 barda maydanoz çayı
yengem tartimi sakladi vermiyor.Cuma gunu veircekmis.deli oluyordum az kala gidip gelip cikiyordum tartiya en son +400 gordum diye aglamisdim oda sakladi tartiyi sag olsun 3 gundur bilmiyorum kiloomu. ama boyle daha iyi kafam rahat :)Eksi varmi eksi :)
Herkese iyi geceler...
Gene ac kalmisin hayir nasil kilo veremiom onu anlamadim
yengem tartimi sakladi vermiyor.Cuma gunu veircekmis.deli oluyordum az kala gidip gelip cikiyordum tartiya en son +400 gordum diye aglamisdim oda sakladi tartiyi sag olsun 3 gundur bilmiyorum kiloomu. ama boyle daha iyi kafam rahat :)
Sekerim aglancak ne var yaw senin sporunda beslenmende gayt guzl bence eksi goruceksinyengem tartimi sakladi vermiyor.Cuma gunu veircekmis.deli oluyordum az kala gidip gelip cikiyordum tartiya en son +400 gordum diye aglamisdim oda sakladi tartiyi sag olsun 3 gundur bilmiyorum kiloomu. ama boyle daha iyi kafam rahat :)
Keske sabah bi dilim aksam bi dilim yiyeydin canm daha iyi olurduİyi geceler :)
Yok canım aç kalmadım, biraz az yiyeyim dedim bugün.. yine de akşam acıkmıştım 2 dilim ekmek fazla oldu perşembe için
Onun izni yok maalesef canım hepsini birarada yürütmek yorucu neyse ki kızım büyüdü artık çoğu işini kendi hallediyor.Çok iyi yapmışsın canım :)
Keşke anneliğin ev hanımlığının da izni olabilseydi
Banada lazım bi yenge.yengem tartimi sakladi vermiyor.Cuma gunu veircekmis.deli oluyordum az kala gidip gelip cikiyordum tartiya en son +400 gordum diye aglamisdim oda sakladi tartiyi sag olsun 3 gundur bilmiyorum kiloomu. ama boyle daha iyi kafam rahat :)
Bende hergun tartildim ama bugun yasak koydum kendime :) kafaya 3te yemicem die koydum olaki eksi gorseydim bugun tartida yerdim 5 6 gibiÖyle biri bana da lazımmmm
Keske sabah bi dilim aksam bi dilim yiyeydin canm daha iyi olurdu
gonderiyimmi size??? yengemi )))Öyle biri bana da lazımmmm
Vallahi ben bilmem haftaya listede gorucem seni heeehee saçmaladım birazz :))
dün 57-yi görünce nasıl şok geçirdiysem tartı korkudan bugün 1 kilo az gösterdiGerçi regldendi ama en son ne zaman bu kadar şiştim hatırlamıyorum.. gerçi yine sabit çıkarım ben ama olsun, 1 kilo + nedir yaa
evlere servisimiz varOnun izni yok maalesef canım hepsini birarada yürütmek yorucu neyse ki kızım büyüdü artık çoğu işini kendi hallediyor.
Banada lazım bi yenge.
İyi geceler seker :)İyi geceler kızlar:)
Bende hergun tartildim ama bugun yasak koydum kendime :) kafaya 3te yemicem die koydum olaki eksi gorseydim bugun tartida yerdim 5 6 gibi
nirlerim bozuldu sabah sabah ac karnina +400 neya???Sekerim aglancak ne var yaw senin sporunda beslenmende gayt guzl bence eksi goruceksinrahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?