Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eksi varmi eksi :)

Eksi varmi eksi :)
yengem tartimi sakladi vermiyor.Cuma gunu veircekmis.deli oluyordum az kala gidip gelip cikiyordum tartiya en son +400 gordum diye aglamisdim oda sakladi tartiyi sag olsun 3 gundur bilmiyorum kiloomu. ama boyle daha iyi kafam rahat :)

yengem tartimi sakladi vermiyor.Cuma gunu veircekmis.deli oluyordum az kala gidip gelip cikiyordum tartiya en son +400 gordum diye aglamisdim oda sakladi tartiyi sag olsun 3 gundur bilmiyorum kiloomu. ama boyle daha iyi kafam rahat :)
Sekerim aglancak ne var yaw senin sporunda beslenmende gayt guzl bence eksi goruceksin rahat ol

Çok iyi yapmışsın canım :)

Keşke anneliğin ev hanımlığının da izni olabilseydi
Onun izni yok maalesef canım hepsini birarada yürütmek yorucu neyse ki kızım büyüdü artık çoğu işini kendi hallediyor.
Banada lazım bi yenge.

Keske sabah bi dilim aksam bi dilim yiyeydin canm daha iyi olurdu

hee saçmaladım birazz :))
dün 57-yi görünce nasıl şok geçirdiysem tartı korkudan bugün 1 kilo az gösterdi Gerçi regldendi ama en son ne zaman bu kadar şiştim hatırlamıyorum.. gerçi yine sabit çıkarım ben ama olsun, 1 kilo + nedir yaa

Vallahi ben bilmem haftaya listede gorucem seni heee

Bende hergun tartildim ama bugun yasak koydum kendime :) kafaya 3te yemicem die koydum olaki eksi gorseydim bugun tartida yerdim 5 6 gibi

Aç kalma meselesi doğru ama, aç yatınca sabah eksi görme ihtimalin daha çok, kendim yaptım kaç kere :)
Ama sen önemsiyorsun diye birşey de diyeyim, akşam yemeden yatmak dinde pek iyi karşılanmıyor maalesef, tıka basa yemek de iyi değil tabi de ufacık da olsam akşam yemeği niyetine yemek lazımmışş.. o ufacıkla biz zaten aç uyuruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…