hadi ordan sen zayiflicaksin inanmiyorumahahahaa 247 gün sonra olsa iyiii, 1 ay sonra geliyor gıcıkk
gıcık diyorum biraz sinirlerimi bozdu daa, o yüzden inat ettim zaten, zayıflamamı istemiyordu inadına inadınaaa zayıflicam.. 1 aya 51-52 kilo olursamm bana yeter
hadi ordan sen zayiflicaksin inanmiyorum
nasilim iyi gaz veriyorum dimi
Takimdan izin almadan onceki kiloda istiyorum haftaya seni canm:). Seni bole sallana sallana gormek istemiorum yakistrmiorum sana swkerimTamam tamam gireyim de ama yarın mümkünn değil kiiiii
Haftaya bak söz sana giremesem bile çok az kalmış olacakkkk inat ettim o kadarr
Bence hayata kustu suan fatimemhadi ordan sen zayiflicaksin inanmiyorum
nasilim iyi gaz veriyorum dimi
Takimdan izin almadan onceki kiloda istiyorum haftaya seni canm:). Seni bole sallana sallana gormek istemiorum yakistrmiorum sana swkerim
Bence hayata kustu suan fatimem
Aynen vallaha yaa bn güldükçe annem ne oldu yine diyor hep nişanlım sanıyor diyorum kızlar
hadi insaAllahİnat ettirmeyin valla keçi inadı var bendeee
ya sabah 100 gram bile eksi görsem 1 haftalık motivasyonum olur benimmm
Ben eşimi adapte ettim, zaten pc yi kucağıma aldığımda anlıyor sizle konuştuğumu geçen baktım almış çayımı tazeliyor anladı ben kalkıp boşları doldurmicam iş başa düştü diye
İyi fikir fazlaliklarini kesarım balım peteğimmm 1 haftaya 2.4 kilo nasıl vereyim bennnn etimi mi keseyimmmm
Yok keçilerimm geldiiii
İyi fikir fazlaliklarini kes1 kilo en az valla gozum sende he
Ben bugün aktif olamadım canlarım. Arkadaşlarla kütüphanede ders çalıştık.Sizle ilgilenemedim kusuruma bakmayın canlarım. Yarın ki dersim iptal oldu. Yarın bol bol konuşuruz...
ben anca gelebildim kuzum.Kizlar nerdewsin yaw
İyiyim sen nasılsın?Nasılsınnn ??? :)
İnşaAllah rabbim nasip eder isteyen herkese = )Hadi gözün aydın canımm :)
Sana da canım :)
İnşaAllah o da olur canım :) dediğin gibi biraz zayıfla sonra Rabbim sana da evlat sevinci yaşatsın
Ben eşimi adapte ettim, zaten pc yi kucağıma aldığımda anlıyor sizle konuştuğumu geçen baktım almış çayımı tazeliyor anladı ben kalkıp boşları doldurmicam iş başa düştü diye
Iyi gecelerr, heyecan yine tavan yapti benimm persembe geceleri bir turku sabah olamiyor bana
Adinin altina sen kg ni yaz canm benmki gibi yapta gorelim birbirimiziTamam tamamm veremezsem sen kes beniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?