Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende iyim tatlım :)

Ne demedi ki birsürü şey dedi vallaha :) diyo şeker yeme pastırma yee dedim dilini seveyim
hakli kadincagiz :)

Kizlar acba diorumki kilomuzu ideal kilomuzu verilen kiloyu şu ismimizin altina yazdigimiz yazinin yerine yassakmi ordan bakip hatrlariz olmazmi ? ? Herkes herkesinkini hatrlamis olur
isteyen yazsin guzel fikir kuzum :)

Hayırlı uğurlu olsun canım Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin tebrikler
sagolasin canim:)

ozaman listen hayirli olsun canim :)

Gelinn hepinize yediririmm, ben yemem ama solim
hamileler yesin :)

Cinsine gore degisirmis, yurt disinda su an da sari yuvarlak olanlarda tat olur dedi, bir de tam mevsiminde de kalin kabuklu ve cizgili kavun tatli olurmus alt kismininda biraz yumusak olmasi gerekirmis @E-brulim
nurda okadar cesitli kavun var ki oyy Allahim...

afiyet olsun canim:)

cook sevindim canim hayirli olsun, gozun aydin:))

sabaha barbunya partisi seni bekler:)

bende bebiş istiyom ama zayıf hamiş olmam lazım zayıflamadan olmazzz : )
insallah Allah gonlunuze gore versin...

iyi tatiller ablacim:)

Ben burdayım da ruhum nerde onu bilmiyorumm
ruhun askerde:))

Buarada bugünün adimi 9.000
harika:)

İyi geceler yawrularım öpüyorum hepinizi

Not: 80+120 dk borçlarımı tamamladım kanımca
gozunaydin darisi yeni cezalara:)

afiyet olsun:)

Ben bugün aktif olamadım canlarım. Arkadaşlarla kütüphanede ders çalıştık.Sizle ilgilenemedim kusuruma bakmayın canlarım. Yarın ki dersim iptal oldu. Yarın bol bol konuşuruz...
yarin gorusmek uzere canim :)

ohooo sen bir de beni bilsemmm 1 senemi doldurdum sanırım burdaa seviyom burayııı gitmiyorum bir yere mezun olursam pek gelmem diye kilo vermiyorumm başka birşeyden değil yaniiii
sen mezun ol da birakmayiz biz seni, ta ki mezun ol:))

Ayy ne tatlııı Çok severim bu rengi varyaa ellerine sağlık tatlışkocum
nerelerdesin canim, duzenli menu goremiyorum senden uzuluyorum....

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy50DK ODUL 100DK
CheGuevera ODUL ??
-
melinda23 50DK
50IA
-
abesle_istigal ODUL 50IA
[
DINLENME/TD]

sevimlicadi0ODUL 100M
mart09-------
keping-------
edsofiODUL DINLENME -
ddanes-------
KarKralicesiODUL --50IA 50JJ
-
AKovserODUL 100IA 100M
100JJ
DINLENME
zey zey---- --
mugehatun------50IA
kitabi--50IA 50M -
aypdr-------
AsyacaODUL ODUL 100M
tiffany20ODUL DINLENME
Ollalla ODUL
gogo2405ODUL 25M
bnnu-- 50IA
--
MavibocukODUL 100IA
haeshin 100DK ?? 100M 100DK--
[TD]

[/td][/td][/td][/td]

CUMA GUNU EGZERSIZLERIMIZ

Canlarim cuma gece 23'e kadar attiginiz ADIMLARINIZI ve MOUNTAIN CLIMBER egzersizimizin adedini beni etiketleyerek yaziniz lutfen.

Mountain climber egzersizimiz karin kaslarimiz icin guzel bir egzersizdir.Her bir bacaginizi 1 adet olarak sayiniz, kolay gelsin, bol ter atmalar...

Canlarim gunaydin, hepinize mutlu, saglikli, bol eksili ve hayirli cumalar.
Kilo bildirimlerinizi heyecanla bekliyorum, tum hafta verdiginiz emeklerden oturu hepinizi tebrik ediyorum.
Bugun veya yarin odul ogunlerinizi yiyip bitirin, lutfen pazar gununden itibaren kacamak olmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…