- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
CUMA GUNU EGZERSIZLERIMIZ
Canlarim cuma gece 23'e kadar attiginiz ADIMLARINIZI ve MOUNTAIN CLIMBER egzersizimizin adedini beni etiketleyerek yaziniz lutfen.
Mountain climber egzersizimiz karin kaslarimiz icin guzel bir egzersizdir.Her bir bacaginizi 1 adet olarak sayiniz, kolay gelsin, bol ter atmalar...
Canlarim gunaydin, hepinize mutlu, saglikli, bol eksili ve hayirli cumalar.
Kilo bildirimlerinizi heyecanla bekliyorum, tum hafta verdiginiz emeklerden oturu hepinizi tebrik ediyorum.
Bugun veya yarin odul ogunlerinizi yiyip bitirin, lutfen pazar gununden itibaren kacamak olmasin..
Ayyyy cok sevindim canm minnaktir o aimdi :) allah kucagina almayi nasip etain saglikli bi seklde insallah :)Canlarim eve geldik, cok sukur bebisimizi ve kalp atislarini gorduk:)
Oglan bize firsat vermedi, ultrasonun monitorunu de begenmedi hani bebek hani bebek deyip durdu:)
Cocukcagiz hemen bugun bebegi bize verecekler saniyormus:)
Uyudunuz mu bakalim:)
Canim sen o guzle canini s;kma bazen dura biliyorÖncelikle Günaydın ve hayırlı cumalar...
Sözde gecen hafta regldim diye kilo verememiştim şimdi reglimde bitti bitecek ve ben sabitim vallaha ben kendimi tam motive ediyorum diyorum her hafta kilo versem başarırım diyorum sonra tartıyı görüyorum sil baştan artık kendimi yeniden motive edecek gücümde kalmadı. Her hafta aynı şey bide hani yesem içim yanmayacak yemiyorumda gün içerisinde önüme gelen herşeyden vazgeçiyorum ama yine olmuyor git gidi kilo vereceğime alıyorum resmen
Gerçekten yemek yiyen birisi, yani şunu yemem bunu yemem diyenlerden değil, halam zaten hamurla uğraşmayı sever sık-sık tatlı, tuzlu birşey pişer evde, eşi desen boğazına düşkündür, meyve suları, dönerler bilmem neler alır, kısaca evden kilo aldıran yiyecekler hiiçç eksik olmaz ki kendisi de yer :)) ben onun yerinde olsam 100 civarı birşey olurdum kesinn
Aminn ..
Beyefendi asker oldu, numarasını kaybetti acemi birlikten taşındığı zaman, başkasının telefonundan da beni aramaz gıcıkkne güzel her gün haber veriyordu şimdi bekliyoruz abisi numara göndersin..
Ayyyy supersin ya massllh harikasin bayiliorum sana :)Gecen hafta 94.2
Bu hafta 92.3
Fark -1.9
yüzde 2,01
Eki Görüntüle 1823026
benim başlarken hedefim kızımın doğumgününe yani 8 mayısa kadar 91 olup kreşteki partisinde kırmızı elbisemi giyebilmektiii
hedefime çok yaklaştım çok şükür
veee kırmızı elbise bana şuanda çok bol geldiği için maalesef giyemeyeceğimmmm
ben 12 yıldır 91 in altını hiç görmedim
üniversiteye başladığım yıl 73 kg idim ve 4 yılda 40 kilodan fazla aldım verdim aldım hep ama 91in altına hiç düşemedimmmm
şimdi daha sıkı sarılacağım sporuma diyetimeeeee
beni güzel motive ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum
Ama bak ole deme canm tavuk icin o grubumuzun gurur yemegiYahu kizlar bi gecmise doneyim dedim masallah 500 küsür mesaj hadi sayiyi gectimde amma tavuktan bahsetmissiniz yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?