Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

28/04/2016 Menüm
sabah
2-3 kaşık lor
domates,salata,dereotu

Öğle
3-4 yemek kaşıgı yine bulgurlu ıspanak
(ıspanak cıkcak içimden biliyorum ama nabım cok yaptım atamamda öyle )
1kase yoğurt

akşam
misafirim vardı. çaya geldiler. tabi koşturuyodum evin içinde
2 kaşık kadar ıspaak yedim.

yarımcıcık kek 1kücük tuzlu kurabiye.
1-2 çatal tatlı

Yawrukush
Spor
Yarım saat yürüdüm
Maydonozlu limonlu suyumu içtim 1kupa.
3-4lt yada daha fazla suyumu içtim.

cezam geliyomu yine

Gecen hafta 94.2
Bu hafta 92.3
Fark -1.9
yüzde 2,01

benim başlarken hedefim kızımın doğumgününe yani 8 mayısa kadar 91 olup kreşteki partisinde kırmızı elbisemi giyebilmektiii
hedefime çok yaklaştım çok şükür
veee kırmızı elbise bana şuanda çok bol geldiği için maalesef giyemeyeceğimmmm

ben 12 yıldır 91 in altını hiç görmedim
üniversiteye başladığım yıl 73 kg idim ve 4 yılda 40 kilodan fazla aldım verdim aldım hep ama 91in altına hiç düşemedimmmm
şimdi daha sıkı sarılacağım sporuma diyetimeeeee
beni güzel motive ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum

bu arada bebişin kaç aylık canım

Canlarim eve geldik, cok sukur bebisimizi ve kalp atislarini gorduk:)
Oglan bize firsat vermedi, ultrasonun monitorunu de begenmedi hani bebek hani bebek deyip durdu:)
Cocukcagiz hemen bugun bebegi bize verecekler saniyormus:)
Uyudunuz mu bakalim:)
Ayyyy cok sevindim canm minnaktir o aimdi :) allah kucagina almayi nasip etain saglikli bi seklde insallah :)

Öncelikle Günaydın ve hayırlı cumalar...

Sözde gecen hafta regldim diye kilo verememiştim şimdi reglimde bitti bitecek ve ben sabitim vallaha ben kendimi tam motive ediyorum diyorum her hafta kilo versem başarırım diyorum sonra tartıyı görüyorum sil baştan artık kendimi yeniden motive edecek gücümde kalmadı. Her hafta aynı şey bide hani yesem içim yanmayacak yemiyorumda gün içerisinde önüme gelen herşeyden vazgeçiyorum ama yine olmuyor git gidi kilo vereceğime alıyorum resmen

Canim sen o guzle canini s;kma bazen dura biliyor
birseyler soyliyim dedim ama ne soylicemide bilemiyorum

yaaa canim benim cok tesekkur ederim

kilo almakta bazi insanlar icin malesef cok zor hatta ve hatta imkansiz bile denebilir.
sahsen sahid oldugum kuzenim bildm bileli 45 kilo ne doktorlar ilaclar diyetler ama malesef alamadı sonra evlendi hamile kaldi belki simdi alir dedik ama malesef almadi dogumdan sonra dahada zayifladi.demek oki bizler bi sekilde zayiflayabiliyoruz ama onlar kilo alamiyor hatta bazilari bu nedenden dolayi kendini kadin gibi bile hissedemiyorlar

bi cok erkegin seysi bu sanirim benimkide beni baskasindan aramaz. kafasindaki dönen seyler bi acaip

Ayyyy supersin ya massllh harikasin bayiliorum sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…