bir sansini dene canim :)ben de dürtükleyim mi ikbali : D
Ölçtüm 98 olmuş 100 dü kahvede içeyim fotoğraf ta atayımeksik olmayin canim :)
olc ablacim, kahve keyfide yap, fincanin resmini at bize:)
rica ederim Ebrum..
amaan korkulur senden Edam :)
Sağol canım anca bu kadar oldu.Ellerine saglik gonca ablam tebrik ederim :)
canim oksurukten uyuyamadim alerjik midir nedir cozemedim yaa.
her gece oksurmekten boguluyorum..
canim gittik dun doktora sukur bebis iyiymis kuzum.
sen nasilsin,esin dondu mu?
canim hurmayla tek tip besleniyorlar, buradan yola cikarak saglikli bir diyet olmadigi ortada.
diyet bittikten sonra dikkat etmezlersede geri alirlar kilolari.
gunde belirli sayida hurma yiyorlar ve su iciyorlar bildigim kadariyla.
vucuda asiri seker alip, zaman zaman da ac kaliyorlar, var sem dusun...
seninde cezan hayirli olsun gulum:)
kolay gelsin Busem haftaya gelir 61:)
canim benim, takimlarin genel kurallari var, herkese uygulanan, kisisel alma lutfen..
calistigini biliyorum guzelim, ne kadar yoruldugunu da tahmin edebiliyorum..
ama takimla sIk sIk icice olmayinca diyet zorlasabiliyor.
sohbetlere katilmakta ki amacta bu zaten.
daha oncede takima sIk ugramayan uyelerden haber alamadigimiz oldu,bu yuzden temkinli yaklasmamiz.
takimdan ayrilmamani rica ediyorum.
Elinden geldigince ugramaya devam et, menulerini aksatmadan yaz, bizde seni listede gormek istiyoruz canim...
Canim ayrilmada bir gerekce gormuyorum ben. Sadce en kotu menunun yaz gunluk . vaktin oluncada sohbete katilirsim :)
Ellerine saglik kaptanim
Böyle bir sebepten ötürü takimi birakmani dogru bulmuyorum canim... Burada birbirimizi elimizden geldigince destekliyoruz, bir listede isminin yazmasi mi senin kilo vermeni hizlandiracak? Sen bu sekilde bizimle olmaktan mutlu degilmisin? Özgenin de belirttigi gibi bu güne kadar buna benzer durumlarda skinti yasadigimiz icin takimi düsünerek temkinli davranmak zorundayiz. Neyse gidip gitmemek tabi ki sana kalmis, ben senden "benim kilo vermem bir listeye bagli degil" deyip sonuna kadar bizimle olmani beklerdim :) Sadece fikrimi belirtmek istedim :)
antepli olarak bunların alasını alırım ben sana kızzzzz
Aynen var canımçoook sağol. geçen gün tv de gördü. bunların çay bardağı için olanı var. kapaklı falan çok beğendim
fıstıkda istersiniz şimdi siz
kırmızı olur kız o. yanlış hatırlamıyasın.bize 30 40 kilo antep fıstığı geldi. kapuklu. kabukların üstünde yeşil bişi daha vardı ağzı açılmamış. kıracak aldık bizde :d
Olsun tatlım haftaya daha iyi eksi göreceksin o zaman kolay gelsinGh 62.4
Bh 62.3
F 100 gr
Hafta ici 61.7 yi gordum anlamsiz bir sislikle uyandim ve sonuc bu sadece carsamba sabahi yarim simit yedim kesinlikle bozmadim ama spor hic yapamadim bu hafta
Gelecegim masa altindan kacak yaziyorum proje toplantisindayim
Opuldujuz
birgün benimde olacakAynen var canım
afiyet olsun canım
Bu fotoyu çektin mi canım hazır mı çok güzel afiyet olsun bende içiyorum şimdi
Allah kavuştursun canım benimÇok şükür gülümeşim 3 gün sonra dönüyor özledim
Gülüm katilimindan dolayi sadece seni listeye alamiyoruz hepsi bu, o da simdilik, ilerki günlerde/haftalarda bu degisebilirde... Biz senin ayrilmani istemiyoruz kuzucumcanım tabiki kişisel algılamadım takımın genel kuralları varsa yapamadım demek ki , ama 21 günde toplasan 3 kere yazamamışımdır menümü , o da rahatsızdım , her gün muhakkak girip bir iki birşey yazıyorum . menümü yazmam yeterli gelmiyor sanırım o yüzden kural gereği ayrılmam gerek sandım. walla guruptan ayrıldım diye düşünüp canım sıkıldı pide söyledm , o derece buraya yazma düşüncesi beni hep engelliyordu buraya bağlıydım , ama kural gereği mecburen ayrıldım sandım
menümü yazıyorum canım her gün , yeterli olmuyor sanırım arada da sohbete katıliim diyorum ama olmadı galiba
tabiki liste için değil sizinle burada olmak beni daha çok motive ediyor, çok fazla sohbete katılamasam da yazdıklarınızı okumak bile yetiyor, ama menümü çok nadir aksattım ve her gün giriyorum topiğe , sırf burası için kk ya geri döndüm zaten , ama kural gereği ayrılmam gerek diye düşündüm , mecburi sandım yani güzel bir dileYawrukush bana ayrılmam gerektiğinin sinyalini verdi gibi algıladım
Gülüm katilimindan dolayi sadece seni listeye alamiyoruz hepsi bu, o da simdilik, ilerki günlerde/haftalarda bu degisebilirde... Biz senin ayrilmani istemiyoruz kuzucumaksine bizimle kalmani sadece liste konusunda anlayis göstermeni bekliyoruz. Elimizden geldigince kimseye karsi haksizlik etmemek icin cirpiniyoruz.
Bu mesajin sizinleyim mi demek oluyor gülüM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?