- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Şuan bende onu düşünüyorum.Evet spor yapsam 1 kgyi geçerdi belki. Gerçi annemin evde ne spor yapacak yer var ne de Zaman.
Çabuk verdiğin için çabuk alıyorsun Can'ım çünkü vücut en hızlı kasları enerjiye çevirebiliyor malesef.. Eğer amaç kas kaybetmek değilse bence verdiğin kilo ideal :)
Geçmiş olsun canım yastığını biraz yüksek tutsan.. Belki faydasını görürsün
Hurma diyeti benim kesinlikle yapamayacağım birşey zaten ama internete baktım yorumlarda süper.. Acaba dedim benim bilmediğim birşey mi var
Bana da banada siser bi tarafim bak arti cikarim sonra
watsap grubu var canim bende girdim
haziranda antebe gidicem. istersen gödnerebilirim canımmm
ya bide şeee dicem. watsapda konuşuyomusunuz. 4.takım olarak
evet canim watsap grubumuz var acil durumlarda haberlesmek icin, watsapa katilmak isteyenler
ciddi dedim guzelim takimin gunluk yumurta yeme ortalamasi 4-5 adet :))ciddi mi dedin şaka mı anlamadım:)
misal ben takimdan mezun oldum mis gibi, 2 ay sonra hoop hamile kaldim:))Şuan bende onu düşünüyorum.
doğru diyosun canım
bide bunları verince hamile kalırsam kendi kendimi doğrarım.
ama bi dkkya ya canım acırsa
yaz numarani Ebrulim kaptana ozelden canim :)ben niye yokum
ben niye yokum
ay iyi o zaman =)) bugün yemek yapasım yok akşama da yumurta kırar yeriz o haldeciddi dedim guzelim takimin gunluk yumurta yeme ortalamasi 4-5 adet :))
az olmus lutfenn :)
misal ben takimdan mezun oldum mis gibi, 2 ay sonra hoop hamile kaldim:))
verdigimiz cabaalr boşa gitticiddi dedim guzelim takimin gunluk yumurta yeme ortalamasi 4-5 adet :))
az olmus lutfenn :)
misal ben takimdan mezun oldum mis gibi, 2 ay sonra hoop hamile kaldim:))
Canim orda sadce bildirim icin buraya giremezsen die . kilo bildirimi icin sohbet icim degil . valla sonra
soguttunuz watsaptanCanim orda sadce bildirim icin buraya giremezsen die . kilo bildirimi icin sohbet icim degil . valla sonraYawrukush kaptanimiz kizior sohbet olunca orda :) ben yokum watsapta falan gerekte olmadi hic :)
Kargosunu öduceksen olur
kirin yeyin guzelim, afiyet olsun:)ay iyi o zaman =)) bugün yemek yapasım yok akşama da yumurta kırar yeriz o halde
cok deli besleniyorum :)verdigimiz cabaalr boşa gitti
ama yok diyette nasılsam öylede devam edip.
yogurt süt. et. olayını bi tık arttırırım.
sen nasıl besleniyosun
sağol kaptanım =)kirin yeyin guzelim, afiyet olsun:)
cok deli besleniyorum :)
saka bir yana hicbir ogunumu aksatmiyorum.
1-2 ara ogun yapiyorum.
Bol protein , sebze, hic yoksa yakin karbonhidrat(kahvaltida ekmek tuketiyorum, ara sira da bir kac kasik pilav), meyve her gun tuketmiyorum ama tukettigimde 1 adet.
her gun badem, ceviz yemeye ozen gosteriyorum ara ogunlerde.
diyetteykende boyle yiyordum, degistirmedim hic duzenimi :)
işte diyet sonrasıda hamileliktete bunu sürdürmek lazım.kirin yeyin guzelim, afiyet olsun:)
cok deli besleniyorum :)
saka bir yana hicbir ogunumu aksatmiyorum.
1-2 ara ogun yapiyorum.
Bol protein , sebze, hic yoksa yakin karbonhidrat(kahvaltida ekmek tuketiyorum, ara sira da bir kac kasik pilav), meyve her gun tuketmiyorum ama tukettigimde 1 adet.
her gun badem, ceviz yemeye ozen gosteriyorum ara ogunlerde.
diyetteykende boyle yiyordum, degistirmedim hic duzenimi :)
sinifimizn en caliskani Eda, braaaaaavvoooo kuzum :))Canim orda sadce bildirim icin buraya giremezsen die . kilo bildirimi icin sohbet icim degil . valla sonraYawrukush kaptanimiz kizior sohbet olunca orda :) ben yokum watsapta falan gerekte olmadi hic :)
soguturuz, kizarizzz :)soguttunuz watsaptan
kiz sen ne pinti ciktin kizzzz :)Kargosunu öduceksen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?