Ayy evet kız :)) gel gel 25 ağustosta Batman'da:))ay biz senle batmanı konuşacaktıK : ))) halaya gelimmi düğüne ne zamndır canım çekiyordu halayı
Ayy evet kız :)) gel gel 25 ağustosta Batman'da:))ay biz senle batmanı konuşacaktıK : ))) halaya gelimmi düğüne ne zamndır canım çekiyordu halayı
Sen koştur koşturrr seninkini de ben yerimmm
Ay keşke olsa ya eşimi ikna çalışmasına az evvel başladım akrabalırıda görmüş olurduk ne güzel =))Ayy evet kız :)) gel gel 25 ağustosta Batman'da:))
Tavuk senden masum sekerim
Cikolataaaa : )
tatlı beyin hücrelerine zarar veriyormuş ben neredeyse 1 sene boyunca tatlıyla beslendim benim kafa o yüzden çalışmıyo derslerde demek ki
Ay keşke olsa ya eşimi ikna çalışmasına az evvel başladım akrabalırıda görmüş olurduk ne güzel =))
ahahİçimiz dışımız tavuk olduuuişin kötüsü yerine koyabileceğim bir et çeşidi yok, yiyemiyorum şu an hiçbirşey
Kuruvasan yedimhala şoktayım canım nasıl çikolata istemiyor diyeee
Benim kafa da o yüzden yok deseneeeben de diyorum küçükken bir yerlere çarpmışımdır belkiii, tatlıdanmış oysakii
Evetttt Takımı temsilen Handanı gönderiyoruzzz, çeyrekleri hazırlayınnnnn
ahahben o tatlıları yer miyim bi daha hiç geleceğimi mahvedeceklermiş neredeyse : D
koskoca takım çeyrekmi takıcak şimdi hemde batman düğününde : D
Biz en son 195 aldık çeyreği : D ucuz değil ama yani daha büyük takmamız lazım 4. takım olarak 4 ü 1 yerde uygun bence : DYok canımmm, çeyrekleri topluyoruz hepsini satıp daha büyük birşey alırızçeyrek kaç para haberim bile yok konuşuyorummm cidden ucuz birşey miii
Ama bu çiçekler çok güzel : ))Senin şekerliğin o canımm
Biz en son 195 aldık çeyreği : D ucuz değil ama yani daha büyük takmamız lazım 4. takım olarak 4 ü 1 yerde uygun bence : D
Jumpig jack yap hergun mesela 100 tane.
ipsiz ip atlama. ya da oldugun yerde ziplama yap mesela 100 tane.
dizleri karna cekerek oldugun yerde kos mesela 100 tane.
ve mekik yap o da 50 ser adet olabilir.
anlaştık : D İşte ben gidersem takıcam sizin yerinize : )Tamam tamammm 14-ü 1 yerde bile alırızz MervemizeeNasıl vereceksek artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?