Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tartıda - yi göremeyince birde okuldaki stress ve problemler yüzünden bugün moralim çok bozuldu saçmaladım bugün çok kötü geçti yemek konusunda zorda olsa kendimi toparladım. Bu sefer yarından itibaren çok daha dikkatli olacam. Ama fitnessimin süreside bitti ve hiç bir faydasını göremedim buyüzden yazılmaktandada vazgeçtim Yawrukush ablacım vaktin olduğunda bana spor önerisinde bulunurmusum günlük yapabileceğim hareketler felan. Spor programı hazırlamak istiyorum kendime. Herşeyin üzerine bir çizgi çektim yarın herşeye 0 dan başlıyorum. Buarada kaptanım bu hafta biraz daha az yiyeceğim göz yumarsın değil mi ama detoks felan yapmıyorum sadece daha az yemeye karar verdim. Bol bol çay felan içeçem bide yoğurt kürüne başlayacağım bakalım. Bu seferde başaramazsam ne yaparım bilmiyorum artık

Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim :)
Ah özgem yaa her hafta 100gram gram versem Tamam ama gitmiyor spor hocasıda dedi 6 ayda duraklama yaşayabilirsin normal dedi hayırlısı diyorum :)

İyi verdin bu zamana kadar, şimdi de gidecek hiç merak etme :))
Şaşırtıcı birşeyler yapsan mesela, menünü değiş, ne bileyim değişik bir bitki çayı falann, maydanoz da tüket canım bu hafta :) ben de taktım maydanoza ama napim kaç gündür tartılıyordum hep sabit, regl yüzünden 1 kilo da artıdaydım, 2 gün önce 57.4 gördüm, dün 56.4 ki bu benim haftalardır gördüğüm sabit kilom, bugün de 55.4 :))beklemiyordum hem de hiçç :)) düzenli yeşilçay ve maydanoz canmış da haberim yokmuşşgüzel bir menüm bile yok benim, içtiklerimi artırdım sadece :))
Bak tavuktan da olabilirr, kaç gündür tavuk yiyorum, bir Edaya danışmak lazım bu konuyu, tavuk uzmanı ne de olsa

yan yatalım haydin bir kii bir kiiii
derin nefes alıp veriyoruz.
fuuu üffffff fuu üfffff :ebru şanlı nefes verme şekli :
:) bacağımızı kaldırıp indiriyoruz derin derin nefes al ver
Ayy vallaha şu aralar hiç birşey yiyip içmek istemiyor tatlım yaaa maydonoz çok tüketiyorum salatalarda felan ama bu hafta biraz daha menümü değiştirim :)) ah inşallah gider bitanem yaaa

Gider giderrr gitmeyip napacakkk

Kaptan daha iyi bilir ama canim sporla daha oncede kilo verdim
Leslie yuruyusss devaminda bolgesel
Bunlarla super forma kavusursun
Hergun yaparsan ciddi fark gorursun vucudundaaa
Nacizane tavsiyemm

22 ağustosta Nevşehir'de 25 ağustosta Batman'da canım :)) biz sevgili ikende aileler biliyordu yaaa ama daha rahatlık oluyor
Ne güzel gülüm iki defa düğün güzel olur bence her iki yöre de farklı ohh rabbim utandırmasın kuzum ♥

Ayyy maşallah Can'ım sana benim iki hamileliğim de iğrenç geçti et hiç yiyemedim.. Anca tost çubuk kraker vs.. Resmen midem yönetti sonuç 15-20 kilo..

ben burada yalnizim canim, bana iki canlisin ye diyen kimse yok

Sen iki canlısın kaptanım yi yi

kolay gelsin canim :)

bizim evde de suan o halde camasirlar :)
hayali yardimcimiz Ikbale sesleniyorum ama yok hala toplanip , utulenmediler :)

İkbaaaaaaaal bize de uğra kız

Ay benimki 82.5 olacaktı kaptanım

Ben dondurma yedim

Ayyy ben de yedim galiba çok güzeldi

Daha az mı yiyeceksin

eee ödül olarak ne yiyoruzzzz

Yidim ben yidim yidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…