Afiyet olsun kuzumAyyy maşallah Can'ım sanabenim iki hamileliğim de iğrenç geçti et hiç yiyemedim.. Anca tost çubuk kraker vs.. Resmen midem yönetti sonuç 15-20 kilo..
Sen iki canlısın kaptanım yi yi
İkbaaaaaaaal bize de uğra kız
Ay benimki 82.5 olacaktı kaptanım
Ayyy ben de yedim galiba çok güzeldi
Daha az mı yiyeceksin
Yidim ben yidim yidim
Uyarın için teşekkür ederim harpym, hemen düzeltiyorum.Ayyy maşallah Can'ım sanabenim iki hamileliğim de iğrenç geçti et hiç yiyemedim.. Anca tost çubuk kraker vs.. Resmen midem yönetti sonuç 15-20 kilo..
Daha az mı yiyeceksin
Yidim ben yidim yidim
ay biz senle batmanı konuşacaktıK : ))) halaya gelimmi düğüne ne zamndır canım çekiyordu halayı22 ağustosta Nevşehir'de 25 ağustosta Batman'da canım :)) biz sevgili ikende aileler biliyordu yaaaama daha rahatlık oluyor
Günaydın ben iyiyim kaptanım azıcık uyudum kalktım kabus gördüm : /Canlarim nasilsiniz, gece uyumayinca sabahta boyle gec uyandim :))
Ortalamamiz gayet guzel kizlar, listesini paylasmayan 2 takim kaldi ama bu haliyle 4. siradayiz.
Hepinizi tebrik ediyorum, nasil geciyor gununuz?
fazla bişey kalmamış canım ulaşırsın benceBen temmuza kadar hedef kiloma ulaşır mıyım sizce? Yada kaç ay sonra mezun olurum?
Ben bebişlerle koşuştururum
Evet bugün o berbat menüsünü yazıyorum ama dediğim gibi kısa süreli bir depresyon geçirdim kendime geldim şimdi istediğiniz cezayı verin iyice böyle kan ter içinde kalayım hakkettim ben bunu
Sabah: 1 bardak tarçınlı süt
Ara: müsli ve kahve
Öğlen: 1 avuçtan biraz fazla çerez, 3 tane küçük çubuk kraker ve nutella
Akşam 5 gibi: iki çatal döner biraz patates kızartması
Çok kötü boğazım ve başım ağrıyor adam akıllı sporda yapamadım sadece 40 dakika kadar yürüyüş
Ben şimdi bir haftalık menü ve spor programı hazırlasam benim için kontroll edermisiniz eksliğimi yanlışımı düzeltirmisiniz bu hafta en az 2 kilo vermem lazım çok kötü hırs yaptım haftaya 65 i görmem lazım
Aynen canm ben konusmayalim diorum anlamiosun ki :) cenen durmuoEl insaf yaniiii ne kadar konuşmuşsunuz, evde değildim takip edemedim, internet zaten berbattt nasıl okudum bir Allah biliyor yanii
Şimdi anlıyorum bizedsofi ile çene çaldığımızda sonradan gelen nasıl dualar ediyor bizee dimi Edaaa
Aynen canm ben konusmayalim diorum anlamiosun ki :) cenen durmuo
Tavuk senden masum sekerimİyi verdin bu zamana kadar, şimdi de gidecek hiç merak etme :))
Şaşırtıcı birşeyler yapsan mesela, menünü değiş, ne bileyim değişik bir bitki çayı falann, maydanoz da tüket canım bu hafta :) ben de taktım maydanoza ama napim kaç gündür tartılıyordum hep sabit, regl yüzünden 1 kilo da artıdaydım, 2 gün önce 57.4 gördüm, dün 56.4 ki bu benim haftalardır gördüğüm sabit kilom, bugün de 55.4 :))beklemiyordum hem de hiçç :)) düzenli yeşilçay ve maydanoz canmış da haberim yokmuşşgüzel bir menüm bile yok benim, içtiklerimi artırdım sadece :))
Bak tavuktan da olabilirr, kaç gündür tavuk yiyorum, bir Edaya danışmak lazım bu konuyu, tavuk uzmanı ne de olsa
Cikolataaaa : )eee ödül olarak ne yiyoruzzzz
Teşekkür ederim ablacım tabiki yürüyüşe herzaman devam :) ama ben leslie yerine dışarı çıkmayı tercih ediyorum evde spor yapmayı sevmiyorumKaptan daha iyi bilir ama canim sporla daha oncede kilo verdim
Leslie yuruyusss devaminda bolgesel
Bunlarla super forma kavusursun
Hergun yaparsan ciddi fark gorursun vucudundaaa
Nacizane tavsiyemm
Az değil daha düzenli aslındaAyyy maşallah Can'ım sanabenim iki hamileliğim de iğrenç geçti et hiç yiyemedim.. Anca tost çubuk kraker vs.. Resmen midem yönetti sonuç 15-20 kilo..
Daha az mı yiyeceksin
Yidim ben yidim yidim
Canım benim stres problemim var zaten ben en ufak şeylerde bile stres yaparım. Benim asıl sorunum ben herşeyi önceden planlarım anlık yaşamam ve önceden planladığım şey olmazsa busefer çok daha fazla stres yapıyorum. Küçüklüğümden beri bu var malesef (gerçi şimdide fazla büyük sayılmam ama yinedeCanım ne yaparsan yap ama stres yapma.. Yazılarından bile stresli gibi geliyorsun bana :))
Hırs yap tamam ama kendine psikolojik baskı yaparak değil, bugün yedin diye de kendini suçlu hissetme, telafi edicem de, yarın daha düzenli beslencem falann...
Bu hafta sana müsli yasak, patatesi de unut, nutella da neymişşş :))
Bak bence bu hafta her öğüne çorba ekle, sonrasında da protein, hatta imkanın varsa çorba, et, salata ile beslen.. Ben düzenli bunu yapınca faydasını görürüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?