Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun kuzum

Uyarın için teşekkür ederim harpym, hemen düzeltiyorum.

22 ağustosta Nevşehir'de 25 ağustosta Batman'da canım :)) biz sevgili ikende aileler biliyordu yaaa ama daha rahatlık oluyor
ay biz senle batmanı konuşacaktıK : ))) halaya gelimmi düğüne ne zamndır canım çekiyordu halayı

Canlarim nasilsiniz, gece uyumayinca sabahta boyle gec uyandim :))
Ortalamamiz gayet guzel kizlar, listesini paylasmayan 2 takim kaldi ama bu haliyle 4. siradayiz.
Hepinizi tebrik ediyorum, nasil geciyor gununuz?
Günaydın ben iyiyim kaptanım azıcık uyudum kalktım kabus gördüm : /

Simdi once carsamba menum
Sabah
Yarim simit
Peynir
Az zeytin
Salatalık

Aksam
Bulgurlu zeytinyagli biber dolmasi
Yesil cay ve sade kahve ictim
Spor yok
Su en az 3 lt

Perşembe
Sabah
2 yumurta
Bes zeytin ve zeytin yagi
Limonlu yesil cay

Ogle
Sade kahve

Aksam
Bakla
Yogurt
Taze sogan
Su 3 lt anca olmustur
Spor yok

Bugun
Sabah
2 yumurta
6 siyah zeytin
Zeytinyagi
Peynir
Bol maydanoz
Limonlu yesil cay

Ogle sade kahve

Aksam
Mercimek Çorbası
1 tane bulgurlu biber dolmasi
Yogurt
Taze sogan

Aralarda
Sade kahve

Spor henuz yok
Su 2.5 lt şimdilik

Bu arada Yawrukush uma bildirmistim buradan da soyleyim kilo bildirimimi guncellemek istiyorum
Gh 62.4
Bh 61.6
F 800 gr

Evet bugün o berbat menüsünü yazıyorum ama dediğim gibi kısa süreli bir depresyon geçirdim kendime geldim şimdi istediğiniz cezayı verin iyice böyle kan ter içinde kalayım hakkettim ben bunu
Sabah: 1 bardak tarçınlı süt
Ara: müsli ve kahve
Öğlen: 1 avuçtan biraz fazla çerez, 3 tane küçük çubuk kraker ve nutella
Akşam 5 gibi: iki çatal döner biraz patates kızartması
Çok kötü boğazım ve başım ağrıyor adam akıllı sporda yapamadım sadece 40 dakika kadar yürüyüş
Ben şimdi bir haftalık menü ve spor programı hazırlasam benim için kontroll edermisiniz eksliğimi yanlışımı düzeltirmisiniz bu hafta en az 2 kilo vermem lazım çok kötü hırs yaptım haftaya 65 i görmem lazım

Canım ne yaparsan yap ama stres yapma.. Yazılarından bile stresli gibi geliyorsun bana :))
Hırs yap tamam ama kendine psikolojik baskı yaparak değil, bugün yedin diye de kendini suçlu hissetme, telafi edicem de, yarın daha düzenli beslencem falann...
Bu hafta sana müsli yasak, patatesi de unut, nutella da neymişşş :))
Bak bence bu hafta her öğüne çorba ekle, sonrasında da protein, hatta imkanın varsa çorba, et, salata ile beslen.. Ben düzenli bunu yapınca faydasını görürüm..

Aynen canm ben konusmayalim diorum anlamiosun ki :) cenen durmuo

Selam arkadaşlar bende cumaya -500 gram vermiş olmanın mutluluğundayım benim için çok k güzel bir eksilme. Böyle devam edersem 1 ayda baya eksilmiş olucam zaten biraz vucudumda toparlanma bariz fark ediyor. Bugün çok sıkı spor yapacaktım. Sabah kahvaltıya ansızın misafir geldi öğlen tam misafirimi yolcu edip spora başlayacaktım ki gelen bir telefon akşama ağır misafirlerim olacağını söyledi hemde yemeğe nasıl mutfağa daldım nasıl masamı hazırladım etrafı toparla bilmiyorum şimdi gelmek üzereler her an. Sanırım geç giderler... Yarın görüşürüz halim olursa menumu yazıcam olmadı yarın paylaşıcam. Gerçi yarın yine annemlere geçiceö tüm gün. Ama geçen hafta olduğu gibi elime alıp koklayacağım anacımın yaptığı hamur işlerini yemeklerden yeteri kadar yicem. İnşallah bozmam diyetimi. en kötü minnak ısırık ile tadına bakarım bişilerin :) çok öpüyorm sizi. Herkesi tek tek tebrik ediyorum

Aynen canm ben konusmayalim diorum anlamiosun ki :) cenen durmuo

Çenem düşsün benim çenemmm
İnan ki, çok konuşan biri değilim hem de hiççç, tanıyanlar burda görürse beni valla inanmazlar bu kadar yazı yazdığıma hele şaka yapan, çok gülen biriyle uzaktan yakından alakam yok somurtan, asık suratlının biriyim, hele kaşlar çatıldı mıı yaklaşma burda hem gülüyorum, hem konuşuyorum herşeyi de unutuyorum

Tavuk senden masum sekerim

Evet üşenmeden kendime 1 haftalık plan yaptım haftaya sadece pazartesi, salı, çarşamba okulum var bende menümü ona göre yaptım eğer bu işe yarar ise haftaya cuma ondan sonraki hafta için bir program hazırlarım.
8 dakikalık karın egsersizi yazdığım yerde Derya ablanın paylaştığı egzersizi yapmayı düşünüyorum (değişik pozisyonlarsa mekik hareketi)
Şimdi fikirlerinize ihtiyaçım sizcr nasıl işe yarar mı bu menü

S shrrr Seherim 4 adet ust vucut videosu paylasiyorum canim.
Hangisi icine inerse ona basla guzelim.
Ya da her birini 1er haftadan 1 ay boyunca yapabilirsin guzelim, operim :)
ozgecim her hafta birini yapayım ben bacak olarakda squat falanda atayım ortaya karisik olsun:)))
teşekkür ederim cok

Kaptan daha iyi bilir ama canim sporla daha oncede kilo verdim
Leslie yuruyusss devaminda bolgesel
Bunlarla super forma kavusursun
Hergun yaparsan ciddi fark gorursun vucudundaaa
Nacizane tavsiyemm
Teşekkür ederim ablacım tabiki yürüyüşe herzaman devam :) ama ben leslie yerine dışarı çıkmayı tercih ediyorum evde spor yapmayı sevmiyorum

Az değil daha düzenli aslında
Canım benim stres problemim var zaten ben en ufak şeylerde bile stres yaparım. Benim asıl sorunum ben herşeyi önceden planlarım anlık yaşamam ve önceden planladığım şey olmazsa busefer çok daha fazla stres yapıyorum. Küçüklüğümden beri bu var malesef (gerçi şimdide fazla büyük sayılmam ama yinede ). Sana şöyle söyleyeyim benim 1 sene sonra okulda çok büyük bir proje yapmam lazım ben şimdiden onun stresine girdim bile şimdiden planlıyorum. Normal öğrençiler 2-3 ay önceden başlıyor sadece. Ben normal bir sunumda bile 2 hafta da kafayı yiyorumdum birşeyler yolunda gitmiyecek diye bunda ne yaparım hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…