Selamlarrr efendimm
Ohh bir mutluluk, bir keyiff pasa da yok ben deki keyif..
Endorfinin, seratoninin dibine vurmus, onlari calistirmaktan analarini aglatmia durumdayim.
Gelelim sebebineee, hunharca odul yaptimm efenimm. Hemen geceyim gun ozetini.
Sabah cikolatali gevrekle basladi gun, sora spora gittim, ordan yine dr a gittim karnimin sag tarafinda son gunler de agri vardi p.tesi cikcak sonuclar. Ordan arkadasa gidipp sutlu bir kahve efenimm soraa aksam eve gelip bol malzemoslu bir pizza yapip hunharca yedimm. Hem pisman hem mutluyum valla super duygular icerisindeyim kizlar
Ya nette sorun vardı giremedim baya.olacak o kadar sağlıkla kucağımıza alalım da bunlarda geçer.bende hala bir sürü ilaç kullanıyorum.ama bu halimize de çok şükür gülüm.Çok şükür gülüm arada pürüz çıkıyor ama ilaçlara devam.sen nasılsın hiç görünmüyor sun.ozlettin kendini
Selam baskanim ulvi misyonumuz dogrultusunda bugun koca bir kase taze serbetli cutir lokma koruma altina alindi elimi surmedim korudum. #direnlokmaAy keyif mi? O ne? Annem hasta Can'ım malesef eve geldiğimden beri ve Hafsa kendi evimden çıkmadan önce bile işleniyorum jumping jack hak getire :)
Can'ım ilk aylarda böyle Ağrı'lar normal kendine hamilelikle ilgili bir kitap alsana Can'ım en azından böyle bir Ağrı'n olduğunda sebebini anlarsın..
Can'ım 1 tane yiyebilirsin bence meyve sonuçta..
Aldım gazı gidiyorum
Ben ben
Öyle tabi gülüm şükürler olsun sen kaç ayliksin suan gülümYa nette sorun vardı giremedim baya.olacak o kadar sağlıkla kucağımıza alalım da bunlarda geçer.bende hala bir sürü ilaç kullanıyorum.ama bu halimize de çok şükür gülüm.
4 olduk şükür gülüm ama hala ağrı oluyor bazen ödüm kopuyrÖyle tabi gülüm şükürler olsun sen kaç ayliksin suan gülüm
Busem nasılsınSelam baskanim ulvi misyonumuz dogrultusunda bugun koca bir kase taze serbetli cutir lokma koruma altina alindi elimi surmedim korudum. #direnlokma
Tecrübe olmadigindan işte gülüm. Gamlibaykus oldum bende.gülüm akıntı falan oluyor mu hala sende.sen asıl tehlikeli zamanı atlattın gülüm Allah 2. Yi nasip ederse onda tecrübeli olacagimizdan daha rahat oluruz4 olduk şükür gülüm ama hala ağrı oluyor bazen ödüm kopuyr
Gecmis olsun canimBöbrek üstü bezinde kist var o da tansiyonunu çok dengesizleştiriyor. Yatarken tansiyonu 10 kalkıp biraz yürüyünce oluyor 20-21 annem 24 görmüş ve biliyorsun bu çok çok tehlikeli birşey malesef hayatını tehtit ediyorbize en son geldiğinde burada şikayet etmiştim işte o Zaman'dan beri toparlanamadı 1 gün iyiyse 3 gün kötü malesef..
Var canım hala bazen baya artıyor hattaTecrübe olmadigindan işte gülüm. Gamlibaykus oldum bende.gülüm akıntı falan oluyor mu hala sende.sen asıl tehlikeli zamanı atlattın gülüm Allah 2. Yi nasip ederse onda tecrübeli olacagimizdan daha rahat oluruz
canim benim ben kendimi acaba yanlis mi ifade ettim.canım tabiki kişisel algılamadım takımın genel kuralları varsa yapamadım demek ki , ama 21 günde toplasan 3 kere yazamamışımdır menümü , o da rahatsızdım , her gün muhakkak girip bir iki birşey yazıyorum . menümü yazmam yeterli gelmiyor sanırım o yüzden kural gereği ayrılmam gerek sandım. walla guruptan ayrıldım diye düşünüp canım sıkıldı pide söyledm , o derece buraya yazma düşüncesi beni hep engelliyordu buraya bağlıydım , ama kural gereği mecburen ayrıldım sandım
menümü yazıyorum canım her gün , yeterli olmuyor sanırım arada da sohbete katıliim diyorum ama olmadı galiba
tabiki liste için değil sizinle burada olmak beni daha çok motive ediyor, çok fazla sohbete katılamasam da yazdıklarınızı okumak bile yetiyor, ama menümü çok nadir aksattım ve her gün giriyorum topiğe , sırf burası için kk ya geri döndüm zaten , ama kural gereği ayrılmam gerek diye düşündüm , mecburi sandım yani güzel bir dileYawrukush bana ayrılmam gerektiğinin sinyalini verdi gibi algıladım
tebrikler canim, az kaldi mutlu sona, nasilsin??Geçen hafta 64,700
Bu hafta 64
Aradaki fark 700 gr
Kaldı 9 kilo
hazir foto idi kuzum :)Bu fotoyu çektin mi canım hazır mı çok güzel afiyet olsun bende içiyorum şimdi
hic sakinca yok aynen boyle devam et guzelim:)Anlıyorum canım gitmeyi hiç istemiyorum ben, menümü bu şekilde yazmamda sakınca yoksa listeye dahil olmadan da menümü sporumu yazarım tabiki teşekkür ederim
bak asyam bu gunleri hatirlayip, esinle hic ailesi yuzunden kavga etme..Aminnevde olmadığında ev bomboş geliyor
ah ah bu fincani gorunce cok tatli, cok hos hissediyorum kendimi , masallah da diyim yine kirilmasin aman:)Eki Görüntüle 1823268
Ben keyfim ve kahvem birde güzel fincanım
ellerine saglik ablam :)***4. TAKIM 463. Etap ***
Mavibocuk (64.5///%)Kilosu sabit
haeshin (62.4/62.3/0.1/%0.16)
Asyaca (75.1/73.9/1.2/%1.60)
edsofi (73.1/72.7/0.4/%0.55)
melinda23 (66.5///%)Kilosu sabit
ddanes (60.8/60.4/0.4/%0.66)
CheGuevera (64.9/64.7/0.2/%0.31)
gogo2405 (66.3/65.9/0.4/%0.60)
sevimlicadi0 (67.6///%)Kilosu sabit
abesle_istigal (94.2/92.3/1.9/%2.02)
harpy (83.3/82.5/0.8/%0.96)
tiffany20 (55.6/55.4/0.2/%0.36)
Ollalla (54.2/53.5/0.7/%1.29)
happy_moon (55.8/55.3/0.5/%0.90)yeni uye, baslangic tarihi:14 Nisan, baslangic kilosu:57.2 , hedef:49
4. Takim Ortalaması:%0.67
bu fincan takimimizin gozunun nuru:)afiyet olsun ...fincan meraklısı olarak fincanı da içindeki de çok beğendim.
ellerin dert gormesin kuzum:)
GELISME TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Mavibocuk 23 165 74.2 64.5 60 2 harpy 33 168 88.0 83.3 60 3 haeshin 33 168 76.1 62.4 60 4 abesle_istigal 29 175 104.2 92.3 75 5 mugehatun 27 160 79.0 76.2 55 6 kitabi 35 165 95.0 88.6 65 7 happy_moon 30 152 57.2 55.3 49 8 gogo2405 38 167 77.5 65.9 60.0 9 zey zey 26 170 60.7 59.0 56.0 10 Asyaca 30 168 84.0 73.9 63 11 AKovser 21 155 57.0 55.4 48.0 12 edsofi 24 163 76.2 72.7 66 13 Ollalla 20 155 57.2 53.5 45 14 tiffany20 20 163 60.0 55.4 50 15 CheGuevera 30 168 75.9 64.7 63 16 melinda23 28 160 77.0 66.5 60 17 betusi 30 165 76.6 73.5 57 18 ddanes 34 153 65.0 60.4 50 19 sevimlicadi0 18 169 73.6 67.6 55 20 LunaDaisies 28 157 92.0 90.3 59 21 bnnu 25 170 61.0 59.2 57 22 mart09 40 173 76.0 75.6 68 23 keping 30 162 65.5 64.0 55 24 KarKralicesi 28 168 73.2 71.0 65 25 aypdr 32 154 66.3 66.3 60
afiyet olsun:)Ben dondurma yedim
sanada afiyet olsun cnaim:)Ooooo baksennn :) afiyet olsun bende ya dondurma yada karam bitter yiciimmm :)
yaa dusun halimizi sayfalarca tavuk okuyoruz:)El insaf yaniiii ne kadar konuşmuşsunuz, evde değildim takip edemedim, internet zaten berbattt nasıl okudum bir Allah biliyor yanii
Şimdi anlıyorum bizedsofi ile çene çaldığımızda sonradan gelen nasıl dualar ediyor bizee dimi Edaaa
evet canim kuzucuk hemen kardesi eve gelecek sanmis:))ahaha ciddimsn ay bn onu yerim beee panda akın öp bnm için
spor yok mu Nenam:)bugun ki menümü vereyim int. paketim yok sabaha kalmasn
sabah 5 chrry domates
1 salatalık
az bsy pynr
4 zeytn
2 dilim ekmek
ara
tek sekerlı turk kahvesı
öğlen
1 kase mercimek corbası
1 kase patates yemegı etlı
1 kase salata
ara
çilek 1 kase
aksamda 1 koca tabak cacık yıcem baskada bsy yemıcem vucudumda şişlik var hıc bsy yıesm yok ama bsyler atıstırım dedm cacık yapıp yıcem
Mervem aerobik yerine baska bir spor programi yapsan.Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim :)
Ah özgem yaa her hafta 100gram gram versem Tamam ama gitmiyorspor hocasıda dedi 6 ayda duraklama yaşayabilirsin normal dedi hayırlısı diyorum :)
aaa hosgeldin Saadetim, nasilsin canim?
canim meyve ve musliyi bu haftalik cikart hayatindan.Tartıda - yi göremeyince birde okuldaki stress ve problemler yüzünden bugün moralim çok bozuldu saçmaladım bugün çok kötü geçti yemek konusunda zorda olsa kendimi toparladım. Bu sefer yarından itibaren çok daha dikkatli olacam. Ama fitnessimin süreside bitti ve hiç bir faydasını göremedim buyüzden yazılmaktandada vazgeçtimYawrukush ablacım vaktin olduğunda bana spor önerisinde bulunurmusum günlük yapabileceğim hareketler felan. Spor programı hazırlamak istiyorum kendime. Herşeyin üzerine bir çizgi çektim yarın herşeye 0 dan başlıyorum. Buarada kaptanım bu hafta biraz daha az yiyeceğim göz yumarsın değil mi ama detoks felan yapmıyorum sadece daha az yemeye karar verdim. Bol bol çay felan içeçem bide yoğurt kürüne başlayacağım bakalım. Bu seferde başaramazsam ne yaparım bilmiyorum artık
gelin gelinn beklerimm mangal bahcede hazir bekliyor:))Takım olarak Özgeye yemeğe gitmişizz
ehehee:)
ne guzel olur azicik dinleniriz Mervem:))Ben bebişlerle koşuştururum
afiyet olsun canim:)Ben elbette bir klasik olan karamel trilece:)
Cocuklar uyusunda keyifle yemek icin disari cikcam
ikbal gelmez cok yogun:)Ayyy maşallah Can'ım sanabenim iki hamileliğim de iğrenç geçti et hiç yiyemedim.. Anca tost çubuk kraker vs.. Resmen midem yönetti sonuç 15-20 kilo..
Sen iki canlısın kaptanım yi yi
İkbaaaaaaaal bize de uğra kız
Ay benimki 82.5 olacaktı kaptanım
Ayyy ben de yedim galiba çok güzeldi
Daha az mı yiyeceksin
Yidim ben yidim yidim
canim verecek kilon epey az her hafta ortalama 500 gr versen 2-2bucuk ayda mezun olursun guzelim:)Ben temmuza kadar hedef kiloma ulaşır mıyım sizce? Yada kaç ay sonra mezun olurum?
afiyet olsun:)BENDE köme yedim =)
sinav stresindendir o :)Günaydın ben iyiyim kaptanım azıcık uyudum kalktım kabus gördüm : /
onca gunu nasil tuttun aklinda Busem masallah)Simdi once carsamba menum
Sabah
Yarim simit
Peynir
Az zeytin
Salatalık
Aksam
Bulgurlu zeytinyagli biber dolmasi
Yesil cay ve sade kahve ictim
Spor yok
Su en az 3 lt
Perşembe
Sabah
2 yumurta
Bes zeytin ve zeytin yagi
Limonlu yesil cay
Ogle
Sade kahve
Aksam
Bakla
Yogurt
Taze sogan
Su 3 lt anca olmustur
Spor yok
Bugun
Sabah
2 yumurta
6 siyah zeytin
Zeytinyagi
Peynir
Bol maydanoz
Limonlu yesil cay
Ogle sade kahve
Aksam
Mercimek Çorbası
1 tane bulgurlu biber dolmasi
Yogurt
Taze sogan
Aralarda
Sade kahve
Spor henuz yok
Su 2.5 lt şimdilik
Bu aradaYawrukush uma bildirmistim buradan da soyleyim kilo bildirimimi guncellemek istiyorum
Gh 62.4
Bh 61.6
F 800 grEki Görüntüle 1823491
canim yarin yeni bir sayfa ac bakalim:)Evet bugün o berbat menüsünü yazıyorum ama dediğim gibi kısa süreli bir depresyon geçirdim kendime geldim şimdi istediğiniz cezayı verin iyice böyle kan ter içinde kalayım hakkettim ben bunu
Sabah: 1 bardak tarçınlı süt
Ara: müsli ve kahve
Öğlen: 1 avuçtan biraz fazla çerez, 3 tane küçük çubuk kraker ve nutella
Akşam 5 gibi: iki çatal döner biraz patates kızartması
Çok kötü boğazım ve başım ağrıyor adam akıllı sporda yapamadım sadece 40 dakika kadar yürüyüş
Ben şimdi bir haftalık menü ve spor programı hazırlasam benim için kontroll edermisiniz eksliğimi yanlışımı düzeltirmisiniz bu hafta en az 2 kilo vermem lazım çok kötü hırs yaptım haftaya 65 i görmem lazım
Selamlarrr efendimm
Ohh bir mutluluk, bir keyiff pasa da yok ben deki keyif..
Endorfinin, seratoninin dibine vurmus, onlari calistirmaktan analarini aglatmia durumdayim.
Gelelim sebebineee, hunharca odul yaptimm efenimm. Hemen geceyim gun ozetini.
Sabah cikolatali gevrekle basladi gun, sora spora gittim, ordan yine dr a gittim karnimin sag tarafinda son gunler de agri vardi p.tesi cikcak sonuclar. Ordan arkadasa gidipp sutlu bir kahve efenimm soraa aksam eve gelip bol malzemoslu bir pizza yapip hunharca yedimm. Hem pisman hem mutluyum valla super duygular icerisindeyim kizlar
Selam baskanim ulvi misyonumuz dogrultusunda bugun koca bir kase taze serbetli cutir lokma koruma altina alindi elimi surmedim korudum. #direnlokma
Alan temizlige girisiyor lafi banaydi sanirimYawrukush Kaptaniskom
Bak nasil enerjim varsa alan trmizlige girisiyooo
Vallahiii saka gibi
Sen birde bana cok temizlik yapma diyorsunnn
Uleynnn 2gundur ev supurmedim sadece mutfak
Yarin sunum bitince haftaya bosum
Ben cam kapi girmezmiyimm tutmayin beniii:)
Ben size destek olurum beybilerrrr
Enerji iyidirrr
Herseyyyy guzel gonlunuze gore olsun
Cok iyisinnn yewrummmm
Harikasinnnn hatttaa bravoooo
Diyet aklinda yoktu
Birden girdin olaya ve resmen superman gibisinnnn
Helal olsun
Gecmis olsun canim
canim benim ben kendimi acaba yanlis mi ifade ettim.
ben senin takimdan ayrilmani kesinlikle istemiyorum guzelim.
cunku takimda beraber, destekle cok guzel gidiyor kilolar.
biliyorum firsat buldukca takima ugradiginida, lutfen kal bizimle.
biz gitmeni istemiyoruz hic:))
tebrikler canim, az kaldi mutlu sona, nasilsin??
hazir foto idi kuzum :)
hic sakinca yok aynen boyle devam et guzelim:)
bak asyam bu gunleri hatirlayip, esinle hic ailesi yuzunden kavga etme..
Allah basimizdan eksik etmesin onlari kuzum:)
ah ah bu fincani gorunce cok tatli, cok hos hissediyorum kendimi , masallah da diyim yine kirilmasin aman:)
ellerine saglik ablam :)
bu fincan takimimizin gozunun nuru:)
afiyet olsun:)
sanada afiyet olsun cnaim:)
yaa dusun halimizi sayfalarca tavuk okuyoruz:)
evet canim kuzucuk hemen kardesi eve gelecek sanmis:))
spor yok mu Nenam:)
Mervem aerobik yerine baska bir spor programi yapsan.
adimlara artik vucudun alisti, aerobigede oyle...
oyuzden degisik bir sporla vucudu sasirtsan..
birde canim azicik karbonhidrat ye.
ekmek, birazcik pilav vs..
Seni gormek ne guzel:)
Kuzucuk nasil?
Ben iyiyim sukur, hamilelik arada bulantili, genelde halsiz ve hep oglanin pesinde kosturarak geciyor:)
ozledik gulum...
canim meyve ve musliyi bu haftalik cikart hayatindan.
et urunleri, salata,sebze, yogurt tuket olur mu canim:)
az yiyebilirsin biraz ama detoks gibide ac kalma sakin..
gelin gelinn beklerimm mangal bahcede hazir bekliyor:))
ne guzel olur azicik dinleniriz Mervem:))
afiyet olsun canim:)
ikbal gelmez cok yogun:)
ne yidin ne yidin??
canim verecek kilon epey az her hafta ortalama 500 gr versen 2-2bucuk ayda mezun olursun guzelim:)
sinav stresindendir o :)
onca gunu nasil tuttun aklinda Busem masallah)
evlat iyiymis cok sevindim:)
canim yarin yeni bir sayfa ac bakalim:)
Rabbim sagsaglim nasip etsin insallahVar canım hala bazen baya artıyor hatta
Cok cesitli yemek olmayinca tuttum valla :) bisiklwtteyim şu an sizi okuyorum neredeyse 1100 mesaj olmus imdaaatcanim benim ben kendimi acaba yanlis mi ifade ettim.
ah ah bu fincani gorunce cok tatli, cok hos hissediyorum kendimi , masallah da diyim yine kirilmasin aman:)
Kuzucuk nasil?
Ben iyiyim sukur, hamilelik arada bulantili, genelde halsiz ve hep oglanin pesinde kosturarak geciyor:)
ozledik gulum...
ne yidin ne yidin??
canim verecek kilon epey az her hafta ortalama 500 gr versen 2-2bucuk ayda mezun olursun guzelim:)
Merak etme basgan arkandayizAyy ben de pizza yemeyi planlıyorum pazar günü
Bravo Haeshin başarılarının devamını diliyorum. Siz değerli üyelerim misyonumuzu korudukça çiğnenen bu hunharca yutulan lezzetli tatlı ve böreklerin varlığı nesiller boyu varlığını koruyacaktır..
Yaşasın börek ve tatlıları koruma ve koklama derneği
Ahh cektiklerimden ansiklopedi çıkar gülüm. Ne kadar anlatsam boş.canim benim ben kendimi acaba yanlis mi ifade ettim.
Kuzucuk nasil?
ozledik gulum...
ne yidin ne yidin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?