Tesekkurler bu guzel haberi sizden okudum ilk:) canim takimim tebriklerKızlar Tebriklerkazandınız. Emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim.
Ayrıca çok teşekkürler bizlerde çok eğlendik ve kızlar çok güzel kilolar verdiler. Sevgilerleöpüyorum hepinizi...
Boyum 1.64 tatlım:)O kilolardayken en son ilkokuldaydim sanirim55 ney yaff boyun kac tatlim senin
Zaten yersenn başka kimse birşey yiyemezz, sen bir bize baksanaa
Kızlar Tebriklerkazandınız. Emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim.
Ayrıca çok teşekkürler bizlerde çok eğlendik ve kızlar çok güzel kilolar verdiler. Sevgilerleöpüyorum hepinizi...
Teşekkürler tatlımKızlar Tebriklerkazandınız. Emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim.
Ben 55 hatırlamıyorum bile abla direk 70 olmuşum gibi hissediyorum kendimiO kilolardayken en son ilkokuldaydim sanirim55 ney yaff boyun kac tatlim senin
ay bizim aşirette çok takarlar valla bilemedim kimlerden senin nişanlınBiri takı mı dediayy handan sizin oralarda ne alınır vallaha yaa ben sizin adetleri bilmiyorum
siz bana bi 7-8 kilo daha verdirin çeyrekler sizin olsun baldan tatlı canlarımmmm
ehehe olsunValla benden gramlik altin olur
Derya yav. Kavun ve beyaz peyniri tek sartla yerim :))) susuz raki ah ülen:))) diyette olmicaktim ki.Maalesef oyle tatlim evet, karpuz cok aramam da kavun en en en sevdigim meyve. Yaninda beyaz peynirr birde bovvv nasil dayencez
sağol kaptanımsinav stresindendir o :)
Bilmiyorum ki aşiretlerini kız:)ay bizim aşirette çok takarlar valla bilemedim kimlerden senin nişanlın
Bide bizim akraba çıkıyomuş : DDBilmiyorum ki aşiretlerini kız:)
Anamm iyi gülerimBide bizim akraba çıkıyomuş : DD
Özelden yaz istersen bakalım bizim akrabımıAnamm iyi gülerim
Son hickirik diye film vardi. Filmin son repligi suydu: bugun nalanin aglattigini yarin handan guldurecekti. Neden hatirladim bilmiyorum. Böyle alakasiz bilgileri neden tutuyorum aklimda onu hic bilmiyorum hele:)))Handan kiz handan :))
Yok aç kalmak yok ama müsli felanda yok. Birde böyle deneyelim belkide hatayı gerçekten müsli felan yemekte yapıyorumdır bir bugün biraz araştırdım eğer hafta 5-6 saat kardioya yaparsakta metabolizma yavaşlar ve kilo verme dururmuş. Bu nedenle kendi sporumuda evde yapcam eğer artık bu haftada kilo veremezsem atacam kendimi camdan aşağıcanim benim ben kendimi acaba yanlis mi ifade ettim.
ben senin takimdan ayrilmani kesinlikle istemiyorum guzelim.
cunku takimda beraber, destekle cok guzel gidiyor kilolar.
biliyorum firsat buldukca takima ugradiginida, lutfen kal bizimle.
biz gitmeni istemiyoruz hic:))
tebrikler canim, az kaldi mutlu sona, nasilsin??
hazir foto idi kuzum :)
hic sakinca yok aynen boyle devam et guzelim:)
bak asyam bu gunleri hatirlayip, esinle hic ailesi yuzunden kavga etme..
Allah basimizdan eksik etmesin onlari kuzum:)
ah ah bu fincani gorunce cok tatli, cok hos hissediyorum kendimi , masallah da diyim yine kirilmasin aman:)
ellerine saglik ablam :)
bu fincan takimimizin gozunun nuru:)
ellerin dert gormesin kuzum:)
afiyet olsun:)
sanada afiyet olsun cnaim:)
yaa dusun halimizi sayfalarca tavuk okuyoruz:)
evet canim kuzucuk hemen kardesi eve gelecek sanmis:))
spor yok mu Nenam:)
Mervem aerobik yerine baska bir spor programi yapsan.
adimlara artik vucudun alisti, aerobigede oyle...
oyuzden degisik bir sporla vucudu sasirtsan..
birde canim azicik karbonhidrat ye.
ekmek, birazcik pilav vs..
aaa hosgeldin Saadetim, nasilsin canim?
Seni gormek ne guzel:)
Kuzucuk nasil?
Ben iyiyim sukur, hamilelik arada bulantili, genelde halsiz ve hep oglanin pesinde kosturarak geciyor:)
ozledik gulum...
canim meyve ve musliyi bu haftalik cikart hayatindan.
et urunleri, salata,sebze, yogurt tuket olur mu canim:)
az yiyebilirsin biraz ama detoks gibide ac kalma sakin..
gelin gelinn beklerimm mangal bahcede hazir bekliyor:))
ehehee:)
ne guzel olur azicik dinleniriz Mervem:))
afiyet olsun canim:)
ikbal gelmez cok yogun:)
ne yidin ne yidin??
canim verecek kilon epey az her hafta ortalama 500 gr versen 2-2bucuk ayda mezun olursun guzelim:)
afiyet olsun:)
sinav stresindendir o :)
onca gunu nasil tuttun aklinda Busem masallah)
evlat iyiymis cok sevindim:)
canim yarin yeni bir sayfa ac bakalim:)
Çok geçmiş olsunBizim burada şebeke suyuna klor koyarken depo patlamış tüm hepsi suya karışmış bi güzel içtim ondan sonra bardak elimde iken müdür yardımcısı içtiğim musluğun üzerine yazı yapıştırdı suyu sakın içmeyin diye
Şu an çok fena karın Ağrı'm b mide bulantım var
Şehir genelinde sular kesildi temizleniyormuş ama ben içtim ve sonuç ortada
Whatsapptan yazsam olar mı :))Özelden yaz istersen bakalım bizim akrabımı
olur canim : )Whatsapptan yazsam olar mı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?