bunu anlamadim ama guleyimaaa olmazsa olmazzzzz, nasıl unutursun onuu
rus salatası yemek rus ruleti oynamak gibi birşeyy benden söylemesiii
e
evet demekki yardim ediyorlar zayiflamana
benimki en son geldiginde 1 kutu yesil cay ve 1 kilo kuru kayisi getirmisdi
cok guzelmis ablacim, fiyati sizin icin uygunsa hic durmayin:)Kızlar bugün yürüyüşe hep beraber çıktık eşim kızım. Eve yakın bi spor merkezi var bayaa kompleks yani. Fitness yoga boks ne bilim hamam sauna jakuzi veveve yüzme havuzu plates herşeyden var. Ne zamandır önünden geçiyoruz pahalıdır diye es geçiyoduk bugün soralım dedik en fazla boynumuzu büker geri döneriz eve.
Çalışan paketi varmış haftaiçi hergün 18:00 den 23:00 e kadar haftasonu ful istediğin kadar. Ayrıca kızım haftasonu havuza girecek istediği kadar ve üyelik boyunca 6 kez misafir götürme hakkı var art 1 ay hediye. Bu özellikler 13 ay ücreti 1550 tl. Sanırım pazartesi gidip üye olucam. Burda özdilek var ordada benzer bişey varmış eşim onuda soralım dedi ama eve yakın olan daha cazip ne dersiniz güzel dimi. Kızımla gözlerimiz parladı resmen.
kaptanim yaaa car car konusuyorlar hep dolduruyorlar burayiioyyys bitti gecmis cok sukur:)
ne konusmussunuz arkadas :)
Hemen sporlari halledeyim...
a
agzim kucukyaaaa yiyemiyorum ben yemek kasigiyla cay kasigiyla yiyom ssag olsun kayinvalideem dusunmus benim icin cay kasigi koymus )))
bunu anlamadim ama guleyim
Kızlar bugün yürüyüşe hep beraber çıktık eşim kızım. Eve yakın bi spor merkezi var bayaa kompleks yani. Fitness yoga boks ne bilim hamam sauna jakuzi veveve yüzme havuzu plates herşeyden var. Ne zamandır önünden geçiyoruz pahalıdır diye es geçiyoduk bugün soralım dedik en fazla boynumuzu büker geri döneriz eve.
Çalışan paketi varmış haftaiçi hergün 18:00 den 23:00 e kadar haftasonu ful istediğin kadar. Ayrıca kızım haftasonu havuza girecek istediği kadar ve üyelik boyunca 6 kez misafir götürme hakkı var art 1 ay hediye. Bu özellikler 13 ay ücreti 1550 tl. Sanırım pazartesi gidip üye olucam. Burda özdilek var ordada benzer bişey varmış eşim onuda soralım dedi ama eve yakın olan daha cazip ne dersiniz güzel dimi. Kızımla gözlerimiz parladı resmen.
bide nisanlimi gorsen yemek kasigindan bir az buyuk kasik varya adini bilemedim simdi onla yiyor ayi sonucta bosuna ayi demiyomki )) balida cok seviyor ama armut yemez herhalde armut yemeyen ayida var bak birs ey oyrenmis oldukAynı bennn :)) sığmıyor yemek kaşığı ağzıma napimm
Senin hiç suçun yok demiiiievet
kaptanim yaaa car car konusuyorlar hep dolduruyorlar burayii
delidir ne yapsa yeridirDeli anlamadığım birşeye niye gülüyorsunnn
Benim kvalidemde öyle. bi mevlütte kadının biri senin gelin yedimi dedi o da kuş kadar yiyo zaten dedi sonra başımda bekleyip pilavı eti yedirtti bana amaa tatlıyı yemeden kaçtımBu kayınvalideler bitirecek bizi haberin olsunnn
Bizimkiler de eskiden gelirken pasta getirirlerdi şimdi meyve getiriyorlarr
Uygun canım diğer paketler pahalı en aşağı 1800 -2000 ama bu uygun saatleride çalışanlara göre zaten.cok guzelmis ablacim, fiyati sizin icin uygunsa hic durmayin:)
bide nisanlimi gorsen yemek kasigindan bir az buyuk kasik varya adini bilemedim simdi onla yiyor ayi sonucta bosuna ayi demiyomki )) balida cok seviyor ama armut yemez herhalde armut yemeyen ayida var bak birs ey oyrenmis olduk
Bence gittttKızlar bugün yürüyüşe hep beraber çıktık eşim kızım. Eve yakın bi spor merkezi var bayaa kompleks yani. Fitness yoga boks ne bilim hamam sauna jakuzi veveve yüzme havuzu plates herşeyden var. Ne zamandır önünden geçiyoruz pahalıdır diye es geçiyoduk bugün soralım dedik en fazla boynumuzu büker geri döneriz eve.
Çok güzel girdiğinde istediğini yapabiliyomusun mesela bugün havuz yarın başka bişi çok iyi yaa mutlaka kaydol cnmKızlar bugün yürüyüşe hep beraber çıktık eşim kızım. Eve yakın bi spor merkezi var bayaa kompleks yani. Fitness yoga boks ne bilim hamam sauna jakuzi veveve yüzme havuzu plates herşeyden var. Ne zamandır önünden geçiyoruz pahalıdır diye es geçiyoduk bugün soralım dedik en fazla boynumuzu büker geri döneriz eve.
Belgesel izle canim anlarsinGece gece iyi güldümmm
Diyorum ya anlamıyorum ben bunlarıı, anlamadığm yerden geldi yinee
Benim kvalidemde öyle. bi mevlütte kadının biri senin gelin yedimi dedi o da kuş kadar yiyo zaten dedi sonra başımda bekleyip pilavı eti yedirtti bana amaa tatlıyı yemeden kaçtım
Uygun canım diğer paketler pahalı en aşağı 1800 -2000 ama bu uygun saatleride çalışanlara göre zaten.
Belgesel izle canim anlarsin
Ayyy taze anne gelmis hos gelmisssÇok güzel girdiğinde istediğini yapabiliyomusun mesela bugün havuz yarın başka bişi çok iyi yaa mutlaka kaydol cnm
kulagimi cinladi ne ariyor dur bir bakiyim ne istiyor belki bali bitmisdir
Evet evett biraz öküz, biraz ayı belgeseliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?