Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

e

evet demekki yardim ediyorlar zayiflamana
benimki en son geldiginde 1 kutu yesil cay ve 1 kilo kuru kayisi getirmisdi

Evet ama habersizzz yardımmm
Bilseler zayıflama olayınııı yandım ki ne yandımm
zaten kadın her gördüğünde süzülmüşsün, biraz daha zayıflamışsın falan diyor, bir de üzülüyor askerden dolayı kilo verdim sanıyor sesimi çıkaramıyorum ben de :)
Rahatsızlığım yüzünden meyveye geçtiler, tatlı yasak malumm :))

cok guzelmis ablacim, fiyati sizin icin uygunsa hic durmayin:)

Süper ötesi birşey ablacımmm, hem de yakınnn, kaçırılmaz bir fırsattt :)

Aynı bennn :)) sığmıyor yemek kaşığı ağzıma napimm
bide nisanlimi gorsen yemek kasigindan bir az buyuk kasik varya adini bilemedim simdi onla yiyor ayi sonucta bosuna ayi demiyomki )) balida cok seviyor ama armut yemez herhalde armut yemeyen ayida var bak birs ey oyrenmis olduk

Bu kayınvalideler bitirecek bizi haberin olsunnn
Bizimkiler de eskiden gelirken pasta getirirlerdi şimdi meyve getiriyorlarr
Benim kvalidemde öyle. bi mevlütte kadının biri senin gelin yedimi dedi o da kuş kadar yiyo zaten dedi sonra başımda bekleyip pilavı eti yedirtti bana amaa tatlıyı yemeden kaçtım
cok guzelmis ablacim, fiyati sizin icin uygunsa hic durmayin:)
Uygun canım diğer paketler pahalı en aşağı 1800 -2000 ama bu uygun saatleride çalışanlara göre zaten.

bide nisanlimi gorsen yemek kasigindan bir az buyuk kasik varya adini bilemedim simdi onla yiyor ayi sonucta bosuna ayi demiyomki )) balida cok seviyor ama armut yemez herhalde armut yemeyen ayida var bak birs ey oyrenmis olduk

Gece gece iyi güldümmm
Diyorum ya anlamıyorum ben bunlarıı, anlamadığm yerden geldi yinee

Bence gitttt

Çok güzel girdiğinde istediğini yapabiliyomusun mesela bugün havuz yarın başka bişi çok iyi yaa mutlaka kaydol cnm

Genel kayınvalide olayıı gelini yedirmek sanırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…