Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
Sahurda2 minik poğaca
1 fincan çay, su

İftar
1 fincan mercimek çorbası
ciğer
salatalık
2 dilim çavdar ekmeği

su 1 lt
2 fincan çay

Spor - Jillian 30 day shred
Sanırım son kez yaptımmm, pencereleri açtım, hava zaten serindi neredeyse buz gibi hava doldu eve ama ben yine terledim ve haliyle kafamdan dikenler çıktı resmen, hala kaşınıyor, dokunmicam kaşımicam deyip tutuyorum kendimi :/
bu beni delirtince ip atlama da yalan oldu tabi

Gecmis olsun canim bence sen kendini zorlama yapma yediklerine dikkat ederek zayiflarrsin spor yapma bence zararli o yuzden soyluyorum fazla terledikce azalicana cogalicaklar bi tanidikta vardi ordan biliyorum sabretmek gerek sabretsen elbet bir gun bu da gecicek.Allah kabul etsin orucunu....

Ben sana didimdidim . zorlanirmisin didididim . bu jillianle istersen kutuplara git gene su gibi terlersin ayyy ne guldum ya

Oncelikle menumu yazmadan bir az utaniyim

Kahvalti 2 yumurtali sade omlet 2 dilim cavdar ekmegi 1 kk peynir
Ogle - 15 kasik pilav 2 izqara but 2 kucuk izgara et 1 dlim pizza
Ara 1 dilim pasta , dondurma 1 adet
Aksam 1 kase yogurt
Ilaveten
5 kuru kayisi
3 litre su
1 bardak yesil cay
Sporuda yazmisdim
Yawrukush

ya ona karşı değilde kendi içimde bişeyler eksiliyor her seferinde o yüzden aynı olmayacam dedim : / benimde isteğim herşeyin tatlıya bağlanmasını ama o uzattıkça ben kırılıyorum malesef
Canım bak hastalık yapma kendine üzme düzelecek diyetine sporuna odaklan lütfen yürüyüş yap iyi geliyor biliyosun

Sabah 5 yumurta sahanda
Tahin pekmez beyaz peynir domates 1.5 tbe
Oglen koca kase patates salatasi 1 tane kalbura basti cay
Aksam koca kase patates salatasi masuz bitirdim yarin yemeyim diye .
Su fazla icmedim sular 2 gun yok wc ye az gitmem gerek yarim litre .
Spor jilin level 1
7 bin adim

k
kiz ziplamadimmi ??

kaf dağının zirvesi

Ben daha manyak ötesi bir yer bekliyordumm

Çok sağol canım, çok da teşekkür ederim :)
Gerçekten öyle anlaşılması zor bir durum ki, ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor, kaç gündür hafif geçiyor iyiyim dedim yaparım dedim ama maalesef son oldu :)

Bizim dunyamizda yasamaya calisiyorlar kiz cok uzakta degil

Ne bizim dünyamızzzz uzaylı onlarr uzaylıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…