Tabi tabiii iyi geceler yazıp sonra 1 saat burdan ayrılamayan benim sankiiii
ne yapayimya sozlum aricak diye iyi geceler yazdim aramadi simdi aradi bir elim telde bir elim pc de hayat bana guzel ohhhTabi tabiii iyi geceler yazıp sonra 1 saat burdan ayrılamayan benim sankiiii
kulagimi cinladi ne ariyor dur bir bakiyim ne istiyor belki bali bitmisdir
Vallahi ablam imkanların el veriyorsa kesinlikle git hem düzenli olur hem eğlenceliKızlar bugün yürüyüşe hep beraber çıktık eşim kızım. Eve yakın bi spor merkezi var bayaa kompleks yani. Fitness yoga boks ne bilim hamam sauna jakuzi veveve yüzme havuzu plates herşeyden var. Ne zamandır önünden geçiyoruz pahalıdır diye es geçiyoduk bugün soralım dedik en fazla boynumuzu büker geri döneriz eve.
Çalışan paketi varmış haftaiçi hergün 18:00 den 23:00 e kadar haftasonu ful istediğin kadar. Ayrıca kızım haftasonu havuza girecek istediği kadar ve üyelik boyunca 6 kez misafir götürme hakkı var art 1 ay hediye. Bu özellikler 13 ay ücreti 1550 tl. Sanırım pazartesi gidip üye olucam. Burda özdilek var ordada benzer bişey varmış eşim onuda soralım dedi ama eve yakın olan daha cazip ne dersiniz güzel dimi. Kızımla gözlerimiz parladı resmen.
aaaa biz kadinlar giybet nedir biilmeyizki gunahimizi aliyorlar valllahi
Benimki de geçen konuştuğumuzda diyor gıybetimi mi yapıyorsunuzz, kulaklarım kızarıyor daa
sanki tek yakını benimm, hep ben konuşurumm
ne yapayimya sozlum aricak diye iyi geceler yazdim aramadi simdi aradi bir elim telde bir elim pc de hayat bana guzel ohhh
bir zamanlar ben sikayet ediyordum hic aramiyorsun diye simdi her saat basi ariyorValla kıymetini billl, bizim de vardı o günlerimiz :)
mesajına 30 saniye geç cevap yazsam napıyorsun diye başlardı sorguyaa :)) boş ver herşeyi vaktini ona ayır
aaaa biz kadinlar giybet nedir biilmeyizki gunahimizi aliyorlar valllahi
bir zamanlar ben sikayet ediyordum hic aramiyorsun diye simdi her saat basi ariyor
insaAllah o gunleriniz geri gelecek ...
Amin ...Allah ayırmasın canım
İnşaAllah
evet canim cuma heyecani basiyor:)Kaptanim uyumamisin nedense cuma gunleri uyku tutmuyir seni
tebrikelr canim:)Günaydın
Geçen hafta 82.5
Bu hafta: 82.1
Fark: 0.4
Oran: 0.48
tamamdir kuzum basla bakalim jiliana:)Sagol tatlim
Jilliani deniyim o halde
Telafi elbet yaparim biliyorsun
Pazara kadarrr pazar baslarrim tatlim
normal o kadarcik kilo kuzum, iyi eglenceler:)şükür iyiyim gülüm.yarın tanıdığımızın düğünü var ona hazırlık yapıyorum ne giysem diye kararsızım azcık kilo aldım da
eksidesin kaptanim tebrikler:)Gecen Hafta: 73.9
Bu Hafta: 73.8
Çarsamba 73.6 ydi anlamadim. Cok uyudum ondan mi acaba ? Bu hafta wc problemim de olustu. Uzgunum elimden geleni yaptim bu kadar oldu.
sen harika bir hatunsun, masallah sana:)Gecen hafta 92.2
Bu hafta 91.4
Fark- 800gr
Diyete baslarken amacim 8mayisa 91gormekti
Cok sukur nasip oldu
Imkansiz diyordum ama basardim:)
sabitede sukur, bu hafta dikkat et nolur canim, jilianada devam et guzel gitsin kilolar..Bende artidaydim sukur sabit oldum bugun . sqbitteyim yani kizlar
ohh odulun dibine vuracaksin Edam:)Bugun arkadsim gelecek kisir yapicam bimdende hazir kalbura basti aldim evde fazla kalmasin diye hazir aldim yoksa ben 1 tepsiyi yerim
gecen hafta hstaliktan cok gitmisti bu hafta o kiloda olmanda guzel canim:)Günaydın Kızlarr
Yavv dünde 59 dum bugünde 59m yaa dün akşam yatmadan yarım saat önce yarım litre su içtim ama gece hiç wc gidemedim normaldede en az 2 defa gitmem gerekirdi sabah kalktığımda gittim acaba ondanmı yaaa püfff ben bugün en az 200 gram eksi bekliyordum ama Neyse sağlık olsun diyelim
anlayacagınız üzere;
Geçen hafta:59
Bu Hafta :59
mervem baslasana sende jiliana kuzum:)günaydın kızlarr yaaa dün gece annemle yatarken uyukum gelmiş dalmış gitmişim :))
Menüm
Sabah
Omlet
Öğlen
Salatalık
Domates
Yeşilçay
Ara
Türk kahvesi
Ara
10 badem
Akşam
Peynir
zeytin
yeşillik
Küçük bir kabak dolması
Ara
Türk Kahvesi
1litre su
10000 adım
Haftalık kilo bildirimi
Geçen hafta64.5
Bu hafta64.5
Refik var yine iyi
tebrikler canim, ayni zamanda gecmis olsun:)Geçen hafta 64
Bu hafta 62.2
Fark 1.8
Dışım agridigi ve canım birsey istemedigi için bu hafta hızlı kilo verdim
sagol canim:)Günaydın kaptan
tesekkur ederiz canim:)Süper kuzum:) Şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum kuzum:)
Allaaaaahhhh :)Geçen hafta: 55.4
Bu hafta:54.9
Fark:0.5
canim artik temelli dondun mu?Günaydın kızlarcım, nasılsınız?
Ben döndüm, takımdan atıldım mı noldu bilmiyorum? Buhranlar içerisindeydim ama toparladım gibi kendimi en azından diyet ve spor için kendimde güç bulabilcem. Kilo bildirimi yapayım ben.
Geçen hafta 77
Bu hafta 76
fark -1
tebrikler canimin ici ne guzel gitmis:)Geçen hafta:66,5
Bu hafta:65,8
Fark:0,7
Yüzde:1,052
Gelecek hafta için hedef kilo:65
1.5 kg yeter canim.Bu jillianda dambıl ne kadar kullanmak gerek benim evdeki el ağırlıklarım 1.5 kg
tebrikler canim:)Gecen hafta - 53.5
Bu hafta - 53.0 (korkudan gitdi sanirim)
Fark -500 gram
ayy cok sevindim canim benim, hemde cooook cooooook:)Selam kızlar çocuk doktoru işi tamam Gastroentoloji vizesi çıktı ama tabi randevu bulmamız gerekiyor.. Hepinize çok teşekkür ediyorum sizin dualarınızla işim çok Kolay halloldu :)
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Kızımın besin alerjisi var canım birçok besini tüketemiyor.. Özel amino asit bazlı bir mama kullanıyor.
Harikasın darısı 8lere ve 7lere inşallah
Teşekkürler ben de seni tebrik ederim :)
Hipoalerjenic amino asit bazlı diyet mama canım. Çoklu besin alerjisi için. Çoğu besini tüketemediği için hala genel olarak mamadan besleniyor..
Pregomin canım teşekkür ederim..
anladim kuzum:))Hayırlı cumalar :)
Sağol canım :)
Kaptanım şöyle ki, oruçtan dolayı hem akşam geç yediğim hem de sahurda az da olsa birşeyler yeyip içtiğim için sabah çok artı çıkıyorum, akşama kadar iniyor sonra.. O yüzden iftardan önce tartıldım sonra da pilavımı yedimşimdi tartılsam en az 1 kilo artı çıkarım :)
Tebrikler canlar
ohhh mis gibi spor ve spor sonrasi dinlenme olmus:)Kızçeler naptım ettim eşimle konuştum televizyonu ayarladım televiZyondan bağlandım jill yaptımmm akşamı bekleyemedim. Nasıldı derseniz sitelerdeki yorumlar kdar pert olmadım sebebi bence iki haftadır leslie yapmış olmam vucudum bacaklarım biraz güçlenmiş terlemedim mi terledim, yoruldum. Bitti duşumu aldım sodamı aldım uzattım ayaklarımı ohhh biraz dinleneyim günün egzersizi ve adım yapıcam biraz
tebrikler ablam:)Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.9
Bu hafta 65.7
Fark 0.2
Yüzde 0.30
canim bu hafta cok cok guzel bir kg verdin.Hepinizden tek tek özür dileyerek baslamak istiyorum. Dün ipin ucunu kacurdim ben yine persembe öncesi oldu utancimdan yazamadimda yazmaya yüzüm yok resmen hatta birdaha yazmam gruptan çıkayım dedim ama yapamadım gruba 1 gün girmedim hemen şaçmaladım şunu öğrensim ben bu grupsuz tek başıma diyet felan yapmıyorum çünkü burda üzerimde başka bir sorumluluk oluyor. Tekrardan hepinizden özür dilerim yarından itibaren eğer sizde kabul ederseniz toparlanıp kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Kilo bildirimimide yapayım
Geçen hafta emin değilim tam ya 67.6 yada 67.7 dü
Bu hafta 66.3
Tekrardan hepinizden özür dilerim
gecmis olsun ablacim yavruya.Selam kızlar kilo veren vermeyen herkesi azminden dolayi tebrik ediyorum.
Malesef ben de kilo veremedim .
Geçen hafta 88.5
Bu hafta 88.5
Fark . 000000000000000000
Sabah oğlumu ishalden dolayi doktora götürduk. Serum takıldı ama benim oğlan durur mu yeri göğü inletti. Alacağı serumu gozyasiyla peşin peşin çıkarttı. Ben de serumu yarıda kestirdim.
Ağladikca daha çok sıvı kaybetti.
eve az önce geldik uyudu şimdi.
Ne kadar zor çocuk büyütmek ya. Bazen hatta değil sık sık bekarligimi özlüyorum.
canim daha cok gelsene takima, sohbet edelim:)Ben dun yedikleri yazmadım dur yazayım da atayim üzerimden.
Sabah kellogs süt
Öğlen tavuk sis salata bir kaşık pilav 10tanede fırında patates
Aksam bir adet domates dolması 5 kaşık cacık
Aralarda 3 kayisi 3 erik 5 kiraz 15 ekranın
Iki yeşil çay bir Türk Kahvesi
6000 adım
Bol yürüyüş anlayacağız
Su aç içtim 1 lt ancak vardır
Benden bu kadarcik
gecmis olsun canim, bir disari cikip hava alsaydin Nenam...nasılsınız?
hiç yazamadım bugun özür dilerim inanın okumaya vaktim yok resmi defterleri yazdırıorm ve tansiyonum oynadı bi hava alamadm resmen
ahh ahhh ne muhtesem bir resim :)Eki Görüntüle 1827841
Hadi buyrun kahveyeee
haftaya dikkat edersen cok guzel eksiler gelir cnaim:)Yawrukush ben regl zadeyim kilom sabit diyorum aslen 1 kilo su topluyorum ama haftaya belli olacak ,
kilo veren herkesi tebrik
tesekkur ederiz canim:)Bunları Biliyor muydunuz ?
devammmmm
Çörek otu ile zayıflama konusunda yardımcı bir besin olarak kullanılabilmektedir. Çünkü çörek otu birçok konuda şifa kaynağıdır. Zayıflama konusunda çörek otu yağı kullanılmaktadır. Dikkat edilecek konu yağın % 100 gibi bir konsantrasyona sahip olmasıdır.Çörek otu ile zayıflama için çörek otu yağı yemeklerden bir saat kadar önce kullanmak gerekir. 1 çay kaşığı ölçüsündeki yağın içilmelidir. Aynı şekilde çörek otunun yağı yerine kendisi de kullanılabilmektedir. Çörek otu ile zayıflama için kullanımı yine yemeklerden bir saat kadar önce 1 çay kaşığı ölçüsünde kullanılır ve üzerine bir bardak kadar su içilir. Fazla kiloları olan kişilerin bu şekillerde kullanmaları önerilmektedir. Çörek otu ile zayıflama bu şekildeki kullanmayla sağlanabilmektedir çünkü bu şekilde hem iştahı keser hemde çabucak doyma hissi uyandırır. Laboratuvar ortamında yapılan araştırmalar bu şekilde kullanılması durumunda çörek otu ile zayıflamanın mümkün olabileceğini onaylamaktadır
Ayrıca ;
- Çörek otunun yemeklerden önce tüketilmesi iştahın kapanmasına yol açmaktadır. Bu nedenle kişi daha az yemek durumunda kalmaktadır
- Çörek otunun karaciğeri temizleme gibi bir etkisi bulunmaktadır. Temizlenen karaciğerden salgılanan sindirim salgısı artar sonuçta sindirim artışı olur ve çörek otu ile zayıflama bu şekilde gerçekleşmiş olur
- Çörek otu içeriğinde Lubricant adı verilen yağlayıcı bir madde bulunur. Bu madde bağırsaklarda kayganlaştırıcı bir etki yapar ve besinlerin geçişini hızlandırır
sampiyonum regliyi defet haftaya bol bol eksilerle gel, mezuniyet kapida:)Geç kaldım
64.7 gecen hafta
64.2 bu hafta
Özür dilerim
Mervem basla ub hafta jiliye:):) ayy gelinliğe nasıl gircem ben psikolojim bozuldu yaw
izne yarildin ama takima arada ugra canim, diyetini de aksatma bak yaz geldi catti:)selam kızlar kaçak geldi.. izne ayrılmak benim için en uygunu oldu heralde.. yeni pek çok arkadaş gelmiş gördüğüm kadarıyla.. hepiniz hoş geldiniz keyifli kilo vermeler diliyorumkilo veren vermeye çalışan herkese de tebrikler..
canim nasil bir is dusunuyorsun?Yok canm belgem yok cirak muamelesi yaparlar onu birak cok az kazanior kuaforler vercek bana en fazla 125 haftalik veriolar sgk yok napim kuaforlugu gereksiz. Hem ben bide ole cok sabirli degilim kadinin girtlagi skıveririm vallahi
ahh canim benim aglattin beni.Yok be tatlim oglan icin kres cok iyi olur cunku inanlmaz aktif bi cocuk 20 aylik ama inan bugun en son duvara tirmanmaya basladi . surekli aktif ayni oyuncaklardan sıkıliyor hoplayip ziplamak istiyor en son yasam unitesinin icinde yatiodu yaracakti kafayi . sattik yasam unitesini. Cam masayla ugrasio bu ara hep etrafa sariyor ondanda korkuyorum . kafam okdar doluki. İnan biyerden cocuguma bisey beyenip alamiorum cepte para yok . smdiye kadar hep baskalarini. Kiyafetlerini giydi artik kalmadi . gozum vitrinde kaliyor ogluma bisi alamiyorum.ona smdi hazirandayazlik kiyafet alinmasi lazim ortebetik ayakkabi alinmasi gerek 2 tane . tanesi 90 tl ayakkbilarin . eee ben en son ne zamn kuafore gttigimi hatrlamiyorum. Tesettrluyum . begendigim hic biseyi alamiyorm . millet cwsit cesit aliyor . ne guzel giyiniyor hadi ben fazla istemiorum gozum tok cok sukur ihtiyacm kadar yeter . zor yani kisacasi . esimde dertlenince oda icime oturdu .
ehehe jilian hepinizi sevgiyle opuyordur canim:)İlk gün jillian maceram bitti bende bittim
Ben mi onu yaptım o mu beni bilmiyorum
Kadında bir surat var yiyorsa dediklerini yapma sırtımdan popoma doğru akan terler cabası
Ay bittim kızlar kalkın yapmayan varsa yapsın hadi
Ben Refik gidene dek ölçülerimi almayacağım karar verdim
canim spor yok mu??Menüm dağınık , yeni iş yerine alışmaya çalışıyorum hayatım değişiyor zor bir dönemim. .. yoruldum gerçekten çok yoruldum
Atistirmalik bir de burçak var ilave
olarak
Eki Görüntüle 1828179 Eki Görüntüle 1828180
canim sen ozrunu dilemissin, artik erkek kisisini kendi haline birak.bende buna benzerşeyler yaşadımdüğünde benim görümcemde kendini süslemekle meşguldüsağol canım aynen herşey boş kimseye dayanmayacaksın bu dünyada ben eşime gittim özür diledim sarıldım bana yapma lütfen bla bla bi sürü şey dedi ben de vazgeçtm
cok guzel canim:)
supersin Deryam:)
sen de haklisin be kuzum:)Özgem ben burda olduğum halde dahil olamıyorummm
var ya odulun dibine vurmussun aboooovvvv...Oncelikle menumu yazmadan bir az utaniyim
Kahvalti 2 yumurtali sade omlet 2 dilim cavdar ekmegi 1 kk peynir
Ogle- 15 kasik pilav 2 izqara but 2 kucuk izgara et 1 dlim pizza
Ara 1 dilim pasta , dondurma 1 adet
Aksam 1 kase yogurt
Ilaveten
5 kuru kayisi
3 litre su
1 bardak yesil cay
Sporuda yazmisdim
Yawrukush
amin canim tum kuzularin bahti acik olsun..Maşallah kuzucuğaAllah zihin açıklığı versin hayırlı olsun abd de mi doğdu ingilizce hemen öğrendi
Hoşbulduk canımmmAyyy taze anne gelmis hos gelmisss
evet odul bir az fazla kacmis ama ben size kayinvalidemin numarasini vereyim onla konusun hep o yapti ))))evet canim cuma heyecani basiyor:)
tebrikelr canim:)
tamamdir kuzum basla bakalim jiliana:)
normal o kadarcik kilo kuzum, iyi eglenceler:)
eksidesin kaptanim tebrikler:)
sen harika bir hatunsun, masallah sana:)
sabitede sukur, bu hafta dikkat et nolur canim, jilianada devam et guzel gitsin kilolar..
ohh odulun dibine vuracaksin Edam:)
gecen hafta hstaliktan cok gitmisti bu hafta o kiloda olmanda guzel canim:)
mervem baslasana sende jiliana kuzum:)
tebrikler canim, ayni zamanda gecmis olsun:)
sagol canim:)
tesekkur ederiz canim:)
Allaaaaahhhh :)
tebrikler kuzum:)
canim artik temelli dondun mu?
her gun duzenli menu- spor paylasimi istiyorum guzelim...
tebrikler canimin ici ne guzel gitmis:)
1.5 kg yeter canim.
sen kendine gore dambili ayarlarsin..
tebrikler canim:)
ayy cok sevindim canim benim, hemde cooook cooooook:)
anladim kuzum:))
ohhh mis gibi spor ve spor sonrasi dinlenme olmus:)
tebrikler ablam:)
canim bu hafta cok cok guzel bir kg verdin.
ve yanlislarinin neler oldugunu da ogrendin.
bundan sonrasi senin azmin kuzum, bizim sana destegimiz tam.
bugun yeni bir sayfa ac, haftaya guzel bir eksi daha gelsin...
gecmis olsun ablacim yavruya.
Benim oglumda gecen sene hastaneyi yikti ama yinede taktirmadi serum, insallah sen evde iyi edersin onu.
Allah sana guc kuvver versin...
canim daha cok gelsene takima, sohbet edelim:)
patatesler diyeti bozmus buarada:)
gecmis olsun canim, bir disari cikip hava alsaydin Nenam...
ahh ahhh ne muhtesem bir resim :)
haftaya dikkat edersen cok guzel eksiler gelir cnaim:)
tesekkur ederiz canim:)
sampiyonum regliyi defet haftaya bol bol eksilerle gel, mezuniyet kapida:)
Mervem basla ub hafta jiliye:)
izne yarildin ama takima arada ugra canim, diyetini de aksatma bak yaz geldi catti:)
canim nasil bir is dusunuyorsun?
Mesela ilk geldigimde buraya ben ogrenciydim , esim ogrenciydi ben de burada ki turk bir cocuga bakmistim evde 6 ay.
Sende oglunla birlikte enden bir cocuga baksan.
hen oglunada arkadas olur canim.
Insallah hayirli kapilar acilir Edam..
ahh canim benim aglattin beni.
Allah hicbir anne babayi evladinin ihtiyaci, istegini alamayacak zorlukta birakmasin
Seni de feraha cikartsin, guzel kapilar acsin insallah...
ehehe jilian hepinizi sevgiyle opuyordur canim:)
canim spor yok mu??
canim sen ozrunu dilemissin, artik erkek kisisini kendi haline birak.
Biraz kabuguna cekilie sonra magarasindan cikar tahminim:)
cok guzel canim:)
supersin Deryam:)
sen de haklisin be kuzum:)
var ya odulun dibine vurmussun aboooovvvv...
amin canim tum kuzularin bahti acik olsun..
Oglum burada dogdu evet, 2.5 yasina kadar hep Turkce konustuk ,hic krese vs gitmedi.
Son 6 aydir ingilizceyi ogretmeye basladik, kismetse agustosta da okullu olacak, artik okulda tamamen soker ingilizceyi:)
Iyiyim canim ssen nasilsin ??)))Hoşbulduk canımmmnasılsın
Evet ne istersen yapıyosun ilk girişte kilo yağ oranı falan ölçülüyomuş ilk gün hoca ayarlıyo sporları aletleri falan sonra serbest.Çok güzel girdiğinde istediğini yapabiliyomusun mesela bugün havuz yarın başka bişi çok iyi yaa mutlaka kaydol cnm
Amin ...
Konusma bitdi bende gidiyorum uyucammm sende git uyu arkadasim uyuuuuuuuuuuuuuu
doldursunlar canim takim boyle eglenceli :)evet
kaptanim yaaa car car konusuyorlar hep dolduruyorlar burayii
kiz deme sozlune ayi diye, ilerde kismet olursa esin olacak, cocuklarinin babasi olacak, deme oyle...bide nisanlimi gorsen yemek kasigindan bir az buyuk kasik varya adini bilemedim simdi onla yiyor ayi sonucta bosuna ayi demiyomki )) balida cok seviyor ama armut yemez herhalde armut yemeyen ayida var bak birs ey oyrenmis olduk
o zaman hic dusunmeyin ablacim:)Benim kvalidemde öyle. bi mevlütte kadının biri senin gelin yedimi dedi o da kuş kadar yiyo zaten dedi sonra başımda bekleyip pilavı eti yedirtti bana amaa tatlıyı yemeden kaçtım
Uygun canım diğer paketler pahalı en aşağı 1800 -2000 ama bu uygun saatleride çalışanlara göre zaten.
Emzirdim altını değiltim ancak kuzum
evet odul bir az fazla kacmis ama ben size kayinvalidemin numarasini vereyim onla konusun hep o yapti ))))yeye odul bu odul dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?