Evet cnm zamanı planlıyorum hasan fırsat verdikçe temizlikti yemekti spordu yemek saatlerimi atlamamaya çalış bol su devamlı wc gittt gellltel görüşmelerim takıma bakmaya çalışıyorum kafam dağılıyor
ana sayfaya koy ))Evet yastğımı takımın kapısına koymayı düşünüyorum, takımın kapısı da yok ya neyse
enerji patlamasi yasiyor Fatimeyede ver bitmis onda yada hic yokmus ben bilmemEvet cnm zamanı planlıyorum hasan fırsat verdikçe temizlikti yemekti spordu yemek saatlerimi atlamamaya çalış bol su devamlı wc gittt gellltel görüşmelerim takıma bakmaya çalışıyorum kafam dağılıyor
Sen mi enerjisiz birisin ???Benden enerji alman bile büyük bir olayenerjisiz biriyim dee
ana sayfaya koy ))
Var var onda da var maşallahkiz
enerji patlamasi yasiyor Fatimeyede ver bitmis onda yada hic yokmus ben bilmem
odulun afiyet olsun cnaim:)Sabah
yumurta
zeytin
peynir
2 smit
öğlen
1 smit
akşam
3 dilim tiramisu
su: 2lt
spor: 45 dk pilates, jillian level 1
İyi geceler canım yarın görüşürüzzzzBu sefer gitmezsem pc basinda uyuya kalicayim ben kactim Allaha emanet...
ha bu aradaedsofi hic konusmadik
butun enerjiyi burda kullaniyor evde fisss galibaSen mi enerjisiz birisin ???İlahiiii çok hoşsun. Buranın enerji depolarından birisin sen estf
canım havalar yağmurlu, beni çok etkiliyor bu havalar.Yoksun canım, pek fazla görünmüyorsunn :) nasılsınn ?
profil resminde guzelmis hamismisin burda ??? hamise benziyonda )))İyi geceler canım yarın görüşürüzzzz
kiz
enerji patlamasi yasiyor Fatimeyede ver bitmis onda yada hic yokmus ben bilmem
Sen mi enerjisiz birisin ???İlahiiii çok hoşsun. Buranın enerji depolarından birisin sen estf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?