Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pilim tükendi canım ondannn

Gerçekten burada neden böyle oluyorum ben bile anlamış değilimm
nişanlımın gözünden uzakkk, görürse diyecek bize gelince somurtkann burada gülmenden geçilmiyorr
Ya ama burda kız kıza cozutuyoruz git iki kere onun ailesinin yanında böyle olda abooo elli laf eder ağır oldiye senin suçun yok Fatimem

Guzeller hepinize iyi geceler,Allah rahatlik versin..
Suan evim felaket bir halde, sabah ansizin kahvaltiyi yarim birakip ciktik, oglen geldik listeler ve takimla ilgilendim, derken aksama yemek hazirlayip, evi adam etmem lazim
Hepinizi opuyorum, yarin gorusmek uzere

ONEMLI DIPNOT: Canlarim cumadan sonra takim olarak odulleri biraz fazla kaciriyoruz.Hatta pazartesiye kadar oduller yenmeye devam ediliyor nerdeyse.Pazartesiden sonrada cumaya kadar toparlanmak cok zorlasiyor, takimin derecesi dusuyor.
Bu gunden itibaren herkesin artik 1 odul hakki olsun.Cuma ve cumartesi gunleri 1 odul ogunumuzu yapalim ve sonra yeni haftaya azimle baslayalim.Pazar gunlerinede kesinlikle sarkmasin oduller.
Cuma- cumartesi odul yapmayanlar bu haftanin hakkini kaybetmis olacaklar.

Birden fazla odul ogunu yapanlara telafi cezasi 300 adet egzersizden baslayacak haberiniz olsun.
Diger takimlari da inceliyorum, biz gercekten odullerde ipin ucunu biraz kaciriyoruz.
Lutfen artik dikkat edelim bu konuya.Hepinizi operim muahhh

Özge, ben bunu başlarda gösterdiği gibi biraz yavaş yapsam olur mu ?
olur tabi guzelim :)

cok kapsamli ilgileniyormus hocaniz, cok guzel Mervem:)

Yok canım aslında herkesin içinde bir çocuk ve yüklü miktarda enerji vardır .ancak bunun açığa çıkmasına izin verecek ortam ve kişiler lazım yoksa yapamaz zor yani bi yerde pes eder.

Bak işte tam da benden bahsetmişsin :)) sanırım benim için dediğin ortam burası :) ister takımda ister takım dışında konuştuğum insanları yakınım dediklerimden bile çok sevdiğimi, daha iyi anlaşdığımı düşünüyorum bazen.. Yıprandım gerçekten, yalanlardan, ikiyüzlülerden, yüzüne bakınca gül arkamı döndüğümde diken olan insanlardan.. o yüzden pek gülmek, eğlenmek gelmiyor artık içimden.. sanal ortamda tanıdıklarıma yaklaştım böylece.. 1 evimin içi, 2 burası, son zamanlarda kendimi iyi hissettiğim yerler..

Yavaş yap işleri cnm çok yorma kendini koca ev...Kolayy gelsin oğluşunu öp tebrik ediyorum kendisi handsomeboyyy bu pazar anneler günü sabah birine kahvaltı akşam diğerine yemeğe gidicez tutucam kendimi haftaya da eksi görmem lazım

Herkese iyi geceler Allah'a emanet olun.....

İyi geceler canım :)

Ya ama burda kız kıza cozutuyoruz git iki kere onun ailesinin yanında böyle olda abooo elli laf eder ağır oldiye senin suçun yok Fatimem

Yok canım işin kötü tarafı ailesi de öyle olmamı ister, çünkü gerçekten aşırı enerili, güleryüz, şakacı insanlar :) gerçi kendisi her ne kadar ağır olmamdan etkilenmiş olsa da ailesinin yanında öyle olmamı istemiyor :)) gülmek şart,, yoksa yandım

Kolay gelsin kaptanım :)

Evet cnm yazdığımı detaylandırmışsın aynen katılıyorum sana.insanıncanını en çok yakan hep en yakın akrabaları yılların dostları olmuştur.bazen oluyor ki bir yabancı dahada iyi anlıyor ve yardımcı oluyor.tuhaf ama bu böyle.bu ortam daha free aslında sanal ama bakıyorum çok samimi cümleler kuruluyor.ne çıkarımız var ki birbirimizden işin içine çıkar girmeyince dostluk başlıyor. Bu ekipte herkesbirbirine olumlu yardımcı olmaya çalışıyor. Daim olsun

Ne şanslısın daaha ne olsun enerjik ortam sen gelinsin sus otur demeyeceklerse ohoooo harika

Çok haklısın canım.. ben de öyle sürekli sanal ortamlarda takılan biri değilim, hatta bir tek burası var :) buranın sıcaklığı başka :) çıkar konusunda öyle haklısın kiiii, ne güzel işte çıkar gütmeden arkadaş oluyoruz :)
İnşaAllah daim olur

Ne şanslısın daaha ne olsun enerjik ortam sen gelinsin sus otur demeyeceklerse ohoooo harika

Susup otursam garip garip bakarlar yanii o derece alışkın değiller
Şanslıyım gerçekten bu konuda, bir süre sonra ben de onlar gibi olurum herhalde :) yoksa işim zor

Tabiki başka sanal ortamlarda ne işimiz var Allah korusun. Banada 16 yıllık dostum tavsiye etti eşimde he tamam dedi daha ne olsun.zaten evdeyim annemler çok uzak burda motive oluyorum eğleniyorum kafam dağılıyor e bide üstüne zayıflıyorum buna parada ödemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…