Allah yardımcın olsun canımestağfurullah canım
aileme artık yansıtmamaya çalışıyorum ama annem anlıyor sesimden her zaman ben de geçiştiriyorum herşeyi içimde biriktire biriktire ben hasta oluyorum sonra.. hiç çıkışı yok bunun malesef
Tabikiiii paylaştıkça artar sevgi de,enerjide yoksa ne tadı kalır ne tuzu geçen günlerin. Bazen yoruluyorum miskinleşiyorum ama çok lüks bir durum onca iş sorumluluk kadının omuzlarında.Bu enerjinin ucundan bir parça alabilir miyimmm
Bende onu düşündüm kuzum tekrar yapayım diye ama airobiğin olmadıgı günlerde yapabilirim airobiğin oldugu günlerde yaparsan yerimden kalkamammervem baslasana sende jiliana kuzum:)
saolasın kaptanımmodulun afiyet olsun cnaim:)
butun enerjiyi burda kullaniyor evde fisss galiba
canım havalar yağmurlu, beni çok etkiliyor bu havalar.
sürekli uykulu ve halsizim, telefonumunda sanırım bataryası bozuldu sürekli kapanıyor, aniden şarjı bitiyor telefona dokunmaya korkuyorum resmen. pc de de bana sıra gelmiyor =)
Yok canım aslında herkesin içinde bir çocuk ve yüklü miktarda enerji vardır .ancak bunun açığa çıkmasına izin verecek ortam ve kişiler lazım yoksa yapamaz zor yani bi yerde pes eder.butun enerjiyi burda kullaniyor evde fisss galiba
tamam kuzum aerobik olmayinca jilian yap sende:)Bende onu düşündüm kuzum tekrar yapayım diye ama airobiğin olmadıgı günlerde yapabilirim airobiğin oldugu günlerde yaparsan yerimden kalkamam
Tabikiiii paylaştıkça artar sevgi de,enerjide yoksa ne tadı kalır ne tuzu geçen günlerin. Bazen yoruluyorum miskinleşiyorum ama çok lüks bir durum onca iş sorumluluk kadının omuzlarında.
Sanırım değilim ama çok yakın bi zamandı cnmprofil resminde guzelmis hamismisin burda ??? hamise benziyonda )))
canim pazartesi yolcuyum, salidan itibaren sporlar sende:))Kaptanımm ne zaman gidiyorsunn ?
Yani ben ne zaman takımda yatmaya başlicam onu merak ediyorum
canim kizlar belirledi olculeri gecmis sayfalarda var, yanlis birsey yazmayayim.Yawrukush kaptanım, şimdi kalkıp jillian yapıcam nerelerimi ölçeyim ?
bir de dumbella rım 1 er kg lık sorun olmaz dimi ?
He yaa olsa keşke annelikte tatil izin mizin yok vallaGerçekten öyle.. Kadınlara da cumartesi, pazar tatili şart artık :))
CUMARTESI GUNU EGZERSIZLERIMIZ
Canlarim yarin saat 23'e kadar attiginiz ADIMLARINIZI ve DIZLERI KARINA CEKEREK KOSMA
egzersizinizin adedini beni etiketleyerek yaziniz lutfen.
Kolay gelsin, bol ter atmalar
canim pazartesi yolcuyum, salidan itibaren sporlar sende:))
canim kizlar belirledi olculeri gecmis sayfalarda var, yanlis birsey yazmayayim.
Ama genel olarak gogus, bel, karin ,kalca, bacaklar ve kollari olctuler.
1 kgluk dambil yeterli canim:)
Ben yatar artık haydi iyi geceler :)
He yaa olsa keşke annelikte tatil izin mizin yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?