- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
350 kaldı.
bu akşam tenise gitcez jillian sonrası kavga etmeyiz umarım yine
Ağrın yoksa birşey olmazz :)
Seni yarın bir görelimmm, sumo squat+jillian+tenis
jillian sonrası şüpheli gibi geliyo bana
acillik olmam dimi
Jillianı iki gündür yapamadım zatenYok artık Allah korusun, o kadar da zorlamanın anlamı yok, sağlığından olacak değilsin ya..
Jillian sonrası durumuna bak işte iyi olmazsan gitmezsin..
Aklıma geldinn, dedim buna sevinse sevinse Harpy sevinirr yanılmadımmmm
Ama sumo squat biraz zor
olcaz olcazzzz
2014 na büleeeedim bennn
ama yine olcam...
bugünki egzersizi 500 yapcam ben.
501 yapan olursa topuklarına sıkarım
nerdesinizzzz
yemege neler yapcaksnz z.yaglı enginar istio canım ama bnm enginarcm c.tesileri pazara ckıo her yerden alamıorm kılcıklı oluo die..
tavuk sote mı yapsam fırına kanat mı atsam ne dusunuosnz
Ben fırına tavuk koydum birde mercimekli pırasa böreği denemesi yaptım karatay a uygun bişey adı börek ama hamurlu falan değil.nerdesinizzzz
yemege neler yapcaksnz z.yaglı enginar istio canım ama bnm enginarcm c.tesileri pazara ckıo her yerden alamıorm kılcıklı oluo die..
tavuk sote mı yapsam fırına kanat mı atsam ne dusunuosnz
uyudum uyudum ben hep hep uyudum
Selam kızlar çocukları parka götürdüm geldim ama ben de bittim yani.. Yemek yok ev bomba düşmüş gibi. Kızımı uyutmayın başarabilirsem işlere bi el Atcam..
Evet bu daha zor ama normalini 1050 yapmıştım bunda da 700 yaparım herhal :)
700
Ayy ben de o durumdayım ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum enginarı da yeni yedik.. Tavuğu da neyse yeşil mercimekli bi çorba gördüm ondan yapcam galibada yanına be bilmiyorum..
501 yapanın topuğuna sıkacakmışş karkralcesiAkşam keyifli eğlenceli desene
Sayfalar pek ilerlememiş bugün enerjimizmi düştü yoksa hani nerde sohbetler.
bu harpy nabım sen söyle 700 bide
Ayyy ne kadar pahali cocuk kiyafetleri magazalarda . aldim papyom gomlek bide bpaltolana takilan lastikli bisi varya omzunda geciriliyor cok sik . dar paca kot altina ooofff :) ayakkbi aldik:) bide baston aldik bebek arabasi cokk buyuk kaliyor cok zorlaniyorum artik belim agrimaya baslamisti itmektencanım dün yapmak zorundaydım çünkü sabah evden çıktık dün gece 12 de eve girdik. evden çıkmadan yaptım ki üstümde yük kalmasın
canımsın güzeller güzelim teşekkür ederim.
bezelyenin dönemi şimdi canım yazın güzel olmuyor bence
Günaydın canım güzel haftalar, kolay gelsin.
günaydın canım bende yorgunum canım dün bende senle aynı durumdaydım... cumaya kadar çok kasalım....
canım papyon tak bence küçük çocuk önünde sallanan kravattan rahatsız olabilir... papyonu görmeyeceği için unutabilir asılmaz bence lcw da çok uyguna renk renk modellerde var.
Ben fırına tavuk koydum birde mercimekli pırasa böreği denemesi yaptım karatay a uygun bişey adı börek ama hamurlu falan değil.
Ayyy ne kadar pahali cocuk kiyafetleri magazalarda . aldim papyom gomlek bide bpaltolana takilan lastikli bisi varya omzunda geciriliyor cok sik . dar paca kot altina ooofff :) ayakkbi aldik:) bide baston aldik bebek arabasi cokk buyuk kaliyor cok zorlaniyorum artik belim agrimaya baslamisti itmekten
yapcam bana ne bana netamamdır bekliyorum
yeter daha başka yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?