Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar çocukları parka götürdüm geldim ama ben de bittim yani.. Yemek yok ev bomba düşmüş gibi. Kızımı uyutmayın başarabilirsem işlere bi el Atcam..

Aklıma geldinn, dedim buna sevinse sevinse Harpy sevinirr yanılmadımmmm
Ama sumo squat biraz zor

Evet bu daha zor ama normalini 1050 yapmıştım bunda da 700 yaparım herhal :)

olcaz olcazzzz
2014 na büleeeedim bennn
ama yine olcam...
bugünki egzersizi 500 yapcam ben.
501 yapan olursa topuklarına sıkarım

700

nerdesinizzzz
yemege neler yapcaksnz z.yaglı enginar istio canım ama bnm enginarcm c.tesileri pazara ckıo her yerden alamıorm kılcıklı oluo die..

tavuk sote mı yapsam fırına kanat mı atsam ne dusunuosnz

Ayy ben de o durumdayım ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum enginarı da yeni yedik.. Tavuğu da neyse yeşil mercimekli bi çorba gördüm ondan yapcam galiba da yanına be bilmiyorum..

nerdesinizzzz
yemege neler yapcaksnz z.yaglı enginar istio canım ama bnm enginarcm c.tesileri pazara ckıo her yerden alamıorm kılcıklı oluo die..

tavuk sote mı yapsam fırına kanat mı atsam ne dusunuosnz
Ben fırına tavuk koydum birde mercimekli pırasa böreği denemesi yaptım karatay a uygun bişey adı börek ama hamurlu falan değil.

501 yapanın topuğuna sıkacakmışş karkralcesi Akşam keyifli eğlenceli desene

Ayyy ne kadar pahali cocuk kiyafetleri magazalarda . aldim papyom gomlek bide bpaltolana takilan lastikli bisi varya omzunda geciriliyor cok sik . dar paca kot altina ooofff :) ayakkbi aldik:) bide baston aldik bebek arabasi cokk buyuk kaliyor cok zorlaniyorum artik belim agrimaya baslamisti itmekten

Güle-güle giysin miniğin inşaAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…