canim once basladigin jiliani bitir sonra karin egzersizi olana gecersin bitince canim:)Kizlar benm karnim problemli jillianin karin bolgesi calismalari aayrimi oluyor ? Napayim sizce
cok sagol Fatimem insallah guzelim:)Aleyküm selamm :) Çok şükür iyiyim benn :))
Sağ salim gidersiniz inşaAllah canım :)
kafamı sallasam olur mu
Döv beni fatimemaaaa ama olmaz ki böyleeeee senin canın gerçekten oklava istiyor anlaşılannn
1.bucuk metre vardi Edam oyy goz goze geldik bir de :)Ayyyyy yilanmi allahim kac metre kaptanim allah korusun sizi . aman giris katta hersey cikar kaptanim sen en iyisi daireye gec yaw bunlarla mi ugrasixan yilan biter fare cikar iiiyyykkk tuylerim dikeldi vallahi
sagol canim benim, gorevliler haftasonu ilgilenmiyorlarGel di Can'ım kotkma bilgi msjı
Ayyy kaptanım çok gecmiş olsun yaa, inşallah gidişini görürsün.. Görevlilerin gelmesi beden bu kadar sürdü? Ben sana diyecektim zehirli o diye de yüreğine indirmeyeyim dedimTeksas işte filimlerden bile daha çok aksiyon dolu yarın uçağınız kaçta? Hayırlı yolculuklar diliyorum
sagol ablam hayirlisi, sizin ev durumunuz ne oldu, hayirlisi olsun insallah ablam:)Ah kuzum yaa ne çektin evden bi ağız tadıyla oturamadınız kısa zamanda satılır inşallah.
ne guzel bir anneler gunu hediyesi olmus ablacim, gule gule kullanin spor salonunu, hep iyi gunlerde insallah:)Bugün hava çok nane molla ama gündüz mevlüte gittik sonra hep beraber çıktık yürüyerek çarşı gezdik mayo aldık terlik falan havuz için. Ben kararsız kalmıştım spor merkezi için eşim anneler günü hediyesi olarak kabul edermisin dedi olur dedim kızımda çok mutlu oldu havuz için. Eğer sakıncası yok derse ordaki hoca jillian yapmaya devam edicem ama artık işten eve yürümem.
Menümü yazayım
Sabah yumurta 1 dilim kızarmış ekmek peynir zeytin domates salatalık çay
Öğleden sonra mevlütte yarım kıymalı pide ayran tabiki tatlıda vardı yemedim sonra karpuz kestiler onuda yemedim bana tebriklerr
Akşam dışarıda 1.5 çiğ börek yedim normalde porsiyon 5 tane oluyo ben o kadarını yedim ve ayran
Sade kahve 1 kare bitter
Su 2.5 litre
Spor 9500 adım jillian level 1 200 jj ceza
ablam hosgeldin, nasilsin, biciriklar nasil??merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir bu aralar pek okuyamıyorum sizi
umarım en kısa zamanda sayfayı düzenli takip edebilirim
Yawrukush canım geçmiş olsun ne yılanı yaa, aman dikkat edin
cok sagol Demetim, oerim yanaklarindan :)
sen bu hayran bakislari, bu guzel sozleri coktan hakettin.Herkese günaydın güzel bir hafta diliyorum hepinize
Dün sabah köye gittim nişan vardı
Geç geldim jillian felan derken
Yazamadım geçmişi de okuyamadım bildirim de yapmadım
Nasıl aktif bir üyeyim yarabbim
Hepini yapacam biraz sonra
Gelelim nişana
İnsanların bana hayretler ve hayranlıkla geçen bakışları vardı herkes Nasıl böyle zayıfladığımı
Yüzümün hiç çökmediğini
20 yaşındaymış gibi göründüğümü
Söylemesi beni çok mutlu etti
1.5 ay önce aldığım pantolonumu nişanda giymek istedim ama çok geniş oldu giyemedim
Yani özetle dün çok güzel yorumlar aldım çok mutluyum
Geçmişi okuyayım
canim isleri yetistiremedim, daha bavullar hazir degilGünaydın herkese..Yawrukush kaptanımız nerde yaw tüm gece hiç yazmamış kaptanım meraktayım iyi misiniz?
sanada guzelim:)Günaydın 4. Takımın bal kızlarıııı
Musmutlu haftalar dilerim
ne hareketli bir haftasonu olmus canim, hayirli olsun:)merhabalar nasılsınız?
anneler gününüzü yürekten kutlarım allah hepinizi evlatlarnıza bagıslasn inşallah
ben inanılmaz yogun bir hafta sonu gecirdim kayın biradere kız istedik nişan yaptk dün anneler günü ve kardemsımın d.gunuydu 2 gundur nefes almaya vakit bulamadm desem yeridir.
ne ugrayabıldm buraya ne bsy ve malesef kötü bir hafta sonuydu bnm acımdan yıyecekelrı reddetmeme malesef ızın vermediler hıc yazmak bile istemiyorum oyle söylim size ve işin kötüsü hiç su içmedim susamadm bildiginiz... afedersnz idrarım nerdeyse turuncu renk
almissin kiyafetleri Edam, guzel gunlerde giysin yakisikli insallah canim:)Haftaya yakinimizin dugunu var ogluma kiyafet alicam papyonlumu kravatlimi alsam bilemesim bise venm oglan cok terleyen bi cocuk bilemedim
cok yorulmussun canim insallah dinlenebilirsin bugun..Herkese günaydın merhabalar,
Yoğun ve yorucu geçen bir haftas onunun ardından yataktan çok zor kalktım... Dün sabah erkenden kv deme gitmiştik öğleden sonra 3 ay önce vefat eden dayımın mevlidine gittim zaten annemle aynı apartmandalar. gece ye kadar annemlerdeydim gelen giden koşturmaca çocuklar büyük oğlum kudurdu orda annemin evini altını üstüne getirdi bir yandan bebeğim... eve geldiğimde saat 12 idi. uyumam 12:30 ama tahmin ederseniz ki devamlı hasana uyandım. sabah 6 da kalkıp eşime gömlek ütüledim. anlayacağınız şuanda gün sonu gibi yorgunum hemen kahvaltımı yaptım 11 de . bugün temizlik yapmam lazım görselde ev temiz düzgün ama çekyat çekmek istiyorum cam silmek istiyorum bi yandan yapmak istemiyorum ama başlamam lazım. dünki menüm benimde nena gibi... kuranda pilavı yedim ama saat 4 den sonra hiç bir şey yemedm sabaha kadar. su ancak 1.5 ltre içmişimdir. tartılmadım bu sabah belki yarınsabah bir bakarım bugün hafif geçiştiricem sütümü etkilemeyecek düzeyde bakalım artık.. öpüyorum.
sagol guzelim benim, cok tesekuur ederim :)Yawrukush hayırlı yolculuklar dilerim. Umarım oğlun sakin durur uzun geçen yolculuğunuzda. Gel bekliyoruz seni
bugun Tr saatiyle gece 4te guzelim :)özge bugun mu yolcu tr ye
canim kusuruma bakmayin islerim nitmedi takima gelemedim..Keyifli haftalar dilerim canlarr
Kusura bakmayın daha erken gelemedim, Kaptanımız bugün de burda olacak sanıyordum, bilsem daha erken gelip günün egzersizini paylaşırdım..
ellerin dert gormesin Fatimem:).... PAZARTESİ GÜNÜ SPOR EGZERSİZLERİMİZ ...
Akşam saat 23e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve SUMO SQUAT egzersizinizi beni etiketleyerek yazınız canlar.
Kolay gelsin bol ter atmalar
canim benim cok sagol Nenam ,, heyecandan kalbim gum gum:)Yawrukush ummm hayırlı yolculuklar şimdiden hoş gelecen ülkemizeee
biz un kurabiyesiyiz:))bunlar hatunsa biz neyiz. biz hatunsak bunlar ne
kafamda deli sorular
supersin kuzum, bu hafta tam katilim bekliyorum sende canim :)350 kaldı.
bu akşam tenise gitcez jillian sonrası kavga etmeyiz umarım yine
artik uyan canim, yeter bu kadar:)uyudum uyudum ben hep hep uyudum
canimm cook sevindim yakisikli kuzucuk hayirli gunlerde giysin, ustunde eskisin insallah..Ayyy ne kadar pahali cocuk kiyafetleri magazalarda . aldim papyom gomlek bide bpaltolana takilan lastikli bisi varya omzunda geciriliyor cok sik . dar paca kot altina ooofff :) ayakkbi aldik:) bide baston aldik bebek arabasi cokk buyuk kaliyor cok zorlaniyorum artik belim agrimaya baslamisti itmekten
...GUZEL TAKIMIMA, CITIRLARIMA VEDA...
Canlarim dun tahmin ettigim, planladigim gibi gitmedi islerim oyuzden takima ugrayamadim, hepinizin affina siginiyorum.
Bugunden itibarengogo2405 gonca ablam kaptanimizdir..
Mavibocuk Merve, Asyaca Derya ve Dahlia_ Fatime de kaptan yardimcilarimiz.
Sizleri bu guzel insanlara, takimi da hepinize emanet ediyorum, gozum hic arkada degil...
Fatime hergun gunluk egzersizlerimiz paylasacak, lutfen katilim saglayalim..
gogo2405 ablam cezalarda hic elini korkak alistirmayacak, beni aratir ona gore :))
Hepinizi cok seviyorum, bir yanim buruk, gozlerimde acicik doldu..
Hergun takima girecegim benden kurtulus yok
Takim olarak kacamaklari biraz kaciriyoruz, lutfen haftasonlari tek 1 kacamak yapiniz!!
Tum takim bu durumdan kotu etkileniyor..
Tekrar ugrayabilir miyim emin degilim bugun ama firsat bulursam mutlaka gelirim, optum guzeller
Yarin aksam sizlere memleketimden mesaj yazmak dilegiyleeeee
iyi yolculuklarkaptanım kazasız belasız gel memleketine inşallah = ))...GUZEL TAKIMIMA, CITIRLARIMA VEDA...
Canlarim dun tahmin ettigim, planladigim gibi gitmedi islerim oyuzden takima ugrayamadim, hepinizin affina siginiyorum.
Sizleri bu guzel insanlara, takimi da hepinize emanet ediyorum, gozum hic arkada degil...
gogo2405 ablam cezalarda hic elini korkak alistirmayacak, beni aratir ona gore :))
Takim olarak kacamaklari biraz kaciriyoruz, lutfen haftasonlari tek 1 kacamak yapiniz!!
Tekrar ugrayabilir miyim emin degilim bugun ama firsat bulursam mutlaka gelirim, optum guzeller
Döv beni fatimem
...GUZEL TAKIMIMA, CITIRLARIMA VEDA...
Yok bende sevmedimBenim dışımda herkes mi sevdiiiii
İyi yolculuklar tekrardan ablacım güzel güzel eğlenin. Uçuşunuzda güzel geçer İnşaallah. Sen merak etme ben eminimki Gonca ablamız görevini laiği ile yapçak ve diğer kaltanlarımızda. İnşaallah bu hafta güzel kilolalar veririz. Yaz yaklaştıkca sanki hepimiz iyicr ipleri saldık gibi geliyor banada ama toparlacapız Allah izniyle sen merak etme...GUZEL TAKIMIMA, CITIRLARIMA VEDA...
evet çalışmadım daha yeni mutfağı toparladım birazdan başlıyacam çalışmayaDur sen durrr, ucuz kurtulamazsınnn, ne demek bu kadar uyumakkkk
Spor yok, ders de çalışmadın dimiiiii
Hayırlı yolculuklar canım, bol bol dinlenirsin inşaAllah
Yok bende sevmedim
Hic yapmadim bile cünkü yapamiyorum
İyi yolculuklar tekrardan ablacım güzel güzel eğlenin. Uçuşunuzda güzel geçer İnşaallah. Sen merak etme ben eminimki Gonca ablamız görevini laiği ile yapçak ve diğer kaltanlarımızda. İnşaallah bu hafta güzel kilolalar veririz. Yaz yaklaştıkca sanki hepimiz iyicr ipleri saldık gibi geliyor banada ama toparlacapız Allah izniyle sen merak etme
evet çalışmadım daha yeni mutfağı toparladım birazdan başlıyacam çalışmayaeşim nöbette yalnızım yine kızma bana bu kadar ağlarım bak
ilaçlarında etkisi var bebeğiim : (,Ah ahh nedir bu squatın senden çektiğiiii
Bitürlü barışamadınızzzz
Kızz uyumaa bu kadarrrr
Strese sokmak gibi olmasınn ama çalışmanlazım, spor yapman lazımmmm ama sen napıyorsunn uyuyorsunnnn
ben bu jiliana baktım bunu benim yapabilmem için önce biraz kilo vermem lazım şimdi yaparsam kalp krizinden tık giderimJillianim geceye kaldi ya
Tamam canım :)Canim aerobik eglenceli ama belliki beden kuculmemis senin o yuzden sen jilliana basla bir an once usenme zamn daraliyorMavibocuk
ilaçlarında etkisi var bebeğiim : (,
son 2 hafta kpss gk gy son 3 hafta kpss a bu zamanu iyi değerlindirmem lazım haklsın tam bir skandalım ben
Selam kızlar:)))
Tamam canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?