Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım çok saol amin Allah kabul etsin inşallah... gece 12 de geldik perttim. valla salonun camlarını sildim iki tane kocaman boydan boya zaten mutfak sildim bide o kadar. zaten koltukları it arkalarını süpür sil camsil evi süpür banyo temizle spor yap tabiaralarda devamli bebeği besle uyut kolumu kaldırmaya halim yok ama ütü yapcam akşama daha işler çok ya.

nee anaaam biseksüel mii vay anasını bi kadınla bir erkekle tövbeler olsun Allahım taş yağacak başımıza.... Allahım islah et ya kıyamet kopacak

neresini sevmedin ya.
taş gibi oluo bacakalr taşşşş
gidimde wcde 100 kadar yapemde gelem
ulu orta yapamam malum işteyim

haha çok iyi wc de spor

Tam istediğimmm kas yokk ama güzellll

Eki Görüntüle 1829301

yaa bende ne zaman spor yapmak istemeyeyim hemen açıp bu hatunların karınlarına bakıyorum bide önüme bakıyorum kalkıyorum haha

Nerdesinizzz ? Haftasonu kadar sessizzz burasıııı

Fatimem ancak fırsat buldum işlerim bu aralar yoğun olacak. temizliklere giriştim azar azar hergün yapıcam...

nerdesinizzzz
yemege neler yapcaksnz z.yaglı enginar istio canım ama bnm enginarcm c.tesileri pazara ckıo her yerden alamıorm kılcıklı oluo die..

tavuk sote mı yapsam fırına kanat mı atsam ne dusunuosnz

,ben akşama boş mantı koydum fırına severmisin üzerine yoğurtlu sarımsaklı yapıcam ama yemem sadece 1 parça tadıcam çorbam var eşimi aradım taze fasülye al dedim yarın yapmak için

Bu resimler motivasyon kaynağııı

Kolay gelsin canım, 2 çocukla da zordur tabi..

Selamlar guzeller nasilsiniz?
Yolculuk gunu geldi catti :)
Simdi kahvalti hazirlayip, bir yandan da gecmisi okumaya calisacagim.
Kismetse Turkiye saatiyle gece 4te yola cikacagiz, sali aksam 9da Ankaraya inmis olacagiz:)
Hemen kahvaltiyi hazirlayayim yoksa bu bulanti beni mahvedecek :)

Aleyküm selamm :) Çok şükür iyiyim benn :))
Sağ salim gidersiniz inşaAllah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…