- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Akşamı sabırsızlıkla bekliyorummmm701 yapcam hadi bakalım
düşünüyorum
eminmisin
son kararınmı?
Akşamı sabırsızlıkla bekliyorummmm
ben 800 yapcameminmisin
son kararınmı?
canım geçmişi okuamadm bugunde hiç okuyacak gibi dilim muazzam bir baş agrısı uykumumu alamadm nedir ve tonla evrak işin bile neresnden tutcagmı bılmıorm yarn maas gunu onlarlada ugrasmam lazm berbat bı haldeım su içip kendime gelmeye çalışıyorum zorla önemli bsy kaçırmadım dimi
yok canm önemli bir şey anladığım kadarıyla dikkat et kendine vitaminsiz kalıp vücudunu harab etme. meyveni ye ara öğünlerinde kiraz ye yorgunluğunu alır çilek ye antioksidan zaten tam zamanları koy minik kaplara götür işyerine.... ihmal etme bak aç kalıp daha kötü olma
kuzum bugunden ıtıbaren asılıorm menü yazmaya yüzüm yok yazmıcamda berbar ötesi haftasonu
sende baya yogunmussun allah kabul etsin mevlüdünüzü inşallah dün sizin ordan geçtik kv dem den dönüşte saat 7 falandı
cam mam bosver ya dinlen bugun en kötü ufak işlerini yap camıda her gün 1 tane silsen yeter yorma kendini
nee anaaam biseksüel mii vay anasını bi kadınla bir erkekle tövbeler olsun Allahım taş yağacak başımıza.... Allahım islah et ya kıyamet kopacakCan'ım nena doğru söylüyor. Hava sıcak ama illa güzel bişey giydireyim diyorsan kısa kollu bir gömlek ve uygun bir şort güzel olur. İstersen pantolon askısı ve papyon da takarsın. :)
Lezbien olsa gene iyi biseksüel cınım yani erkek kadın farketmiyor :) esas şuan 42 yaşında olduğunu öğrenince ben şok
neresini sevmedin ya.
taş gibi oluo bacakalr taşşşş
gidimde wcde 100 kadar yapemde gelem
ulu orta yapamam malum işteyim
Nerdesinizzz ? Haftasonu kadar sessizzz burasıııı
nerdesinizzzz
yemege neler yapcaksnz z.yaglı enginar istio canım ama bnm enginarcm c.tesileri pazara ckıo her yerden alamıorm kılcıklı oluo die..
tavuk sote mı yapsam fırına kanat mı atsam ne dusunuosnz
eve gidimdeOturma boş boşş hırs yaptın devam et öyleysee, yapamam demee yaparsınnnnn
ben 800 yapcam
canım çok saol amin Allah kabul etsin inşallah... gece 12 de geldik perttim. valla salonun camlarını sildim iki tane kocaman boydan boya zaten mutfak sildim bide o kadar. zaten koltukları it arkalarını süpür sil camsil evi süpür banyo temizle spor yap tabiaralarda devamli bebeği besle uyut kolumu kaldırmaya halim yok ama ütü yapcam akşama daha işler çok ya.
nee anaaam biseksüel mii vay anasını bi kadınla bir erkekle tövbeler olsun Allahım taş yağacak başımıza.... Allahım islah et ya kıyamet kopacak
haha çok iyi wc de spor
yaa bende ne zaman spor yapmak istemeyeyim hemen açıp bu hatunların karınlarına bakıyorum bide önüme bakıyorum kalkıyorum haha
Fatimem ancak fırsat buldum işlerim bu aralar yoğun olacak. temizliklere giriştim azar azar hergün yapıcam...
,ben akşama boş mantı koydum fırına severmisin üzerine yoğurtlu sarımsaklı yapıcam ama yemem sadece 1 parça tadıcam çorbam var eşimi aradım taze fasülye al dedim yarın yapmak için
eve gidimde
400 yap hadi sen
150 yaptim simdilik yesil cay iciyorum kaldi 650 )))Yok mu artırann
150 yaptim simdilik yesil cay iciyorum kaldi 650 )))
Kwdi yiyodun demi sen tatlim
et gitmiyor artık, havalar da ısındı değişik şeyler yemek istiyorum değişik derken kurbağa falan değil yaniii
En hafif tavuk oluyor idare ediyoruz protein diye
Selamlar guzeller nasilsiniz?
Yolculuk gunu geldi catti :)
Simdi kahvalti hazirlayip, bir yandan da gecmisi okumaya calisacagim.
Kismetse Turkiye saatiyle gece 4te yola cikacagiz, sali aksam 9da Ankaraya inmis olacagiz:)
Hemen kahvaltiyi hazirlayayim yoksa bu bulanti beni mahvedecek :)
Kwdi yiyodun demi sen tatlim
kafamı sallasam olur muBu kadar uyunur muu tembelll
Kalk 2 hareket yappp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?