Canım 20 kiloya yakın verince duraklama yaşıyorum malesefCanim sen bu güzel menülerle nasil kilo veremiyorsun hic anlamiyorum hem menün hem sporun cok güzel
İyim kuzum daha iyimiş çok şükür bugün görmeye fırsat olmadı daAleyküm selam :)
Nasılsınn ?
Bebiş nasıl olduu merak ettim ?
İyim kuzum daha iyimiş çok şükür bugün görmeye fırsat olmadı da
Bitanemmm hayırlı yolculuklar :) bol bol hasret gider bitanemm...GUZEL TAKIMIMA, CITIRLARIMA VEDA...
Canlarim dun tahmin ettigim, planladigim gibi gitmedi islerim oyuzden takima ugrayamadim, hepinizin affina siginiyorum.
Bugunden itibarengogo2405 gonca ablam kaptanimizdir..
Mavibocuk Merve, @Asyaca Derya ve Dahlia_ Fatime de kaptan yardimcilarimiz.
Sizleri bu guzel insanlara, takimi da hepinize emanet ediyorum, gozum hic arkada degil...
Fatime hergun gunluk egzersizlerimiz paylasacak, lutfen katilim saglayalim..
gogo2405 ablam cezalarda hic elini korkak alistirmayacak, beni aratir ona gore :))
Hepinizi cok seviyorum, bir yanim buruk, gozlerimde acicik doldu..
Hergun takima girecegim benden kurtulus yok
Takim olarak kacamaklari biraz kaciriyoruz, lutfen haftasonlari tek 1 kacamak yapiniz!!
Tum takim bu durumdan kotu etkileniyor..
Tekrar ugrayabilir miyim emin degilim bugun ama firsat bulursam mutlaka gelirim, optum guzeller
Yarin aksam sizlere memleketimden mesaj yazmak dilegiyleeeee
Inşallah kuzummÇok şükür, iyi olsun hep..
Sağol canım
tatlım cok sevindim barısmanıza eşler arasında uzun küslükler sevmiyorum ben
yavruum nasıl oldunnn ?
fazlaısyla yorulduk tatlım ama güzeldi havanın tadını cıkardım miss
senin nasıl geçti haftasonun
hadi bakalım sanada bu yakısırdııı
rahatlat tabiki hem dahada zamnın var moral bozmak yokk
Amin canım sağolasınZor tabi canım, ama çalışman lazım sen de biliyorsun..
Allah yardımcın olsun..
Bu resimler motivasyon kaynağııı
Kolay gelsin canım, 2 çocukla da zordur tabi..
Oo 20 kilo verdigini bilmiyordum o zaman normal tabi ama 6 ay sabit kalmakta cok yorar insani psikolojik anlamda ama sonra Allahin izniyle bi vermeye baslarsin hemencicik mezun olurusun InsaallahCanım 20 kiloya yakın verince duraklama yaşıyorum malesefspor hocamda normal 6 ayda duraklar dedi
Ahh kolay gelsin kuzum hangi konular var:)Kızlar analiz diye dersim var onu çalışıyodum anca gelebildim.Nasılsınız?
Aynen yaa yoruluyorum hakketten bazen moralim sıfır oluyor ve yemek istiyorum ama midem kabul etmiyor artık inşallah kuzum :)Oo 20 kilo verdigini bilmiyordum o zaman normal tabi ama 6 ay sabit kalmakta cok yorar insani psikolojik anlamda ama sonra Allahin izniyle bi vermeye baslarsin hemencicik mezun olurusun Insaallah
Hıı anladım canım ya hiç vaktim yok ki yeni işe başladım sabahtan akşama kadar sahada dolaşıyorum eve gelince eliptiği bile yapamıyorum hafta sonları ancakCanım jillian başladık eğer başlamak istersen yaz ölçüleini.
Cnlarim jillianin karin bel icin olsni varmiii bnm oralat sorunlu
İyi akşamlar jillian lar
Bugünkü menüme ilave bol salata var
gogo2405
10.127 adım
Eki Görüntüle 1829472
Eki Görüntüle 1829469 Eki Görüntüle 1829470 Eki Görüntüle 1829471
Ay toto resimleri de paylaşın aradabana onlardan lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?