bana esarpdan daha cok sal yakisiyor o yuzden sal istiyorumHımm :) bana şal hiç yakışmadıgı halde bende şal takmıştım ama bidaha tövbee:))
İyimiş vallaha canımm tabi doğru çevirdiyse :)
Vallaha herşeyi aldırırken bende utandım ama millette diyor aldır sonra pişman olmaama benim düşüncemse ben sevdiğim adamla mutlu olduktan sonra iki çabut parçasına o kadara gerek yok :)
Cok saolasin canim, valla biz de cok sevindik. Sabaha kadar uyuyamadim kalp carpintisindan bir de goz gormeyince daha da panik oluyor insan. 12 bile erken geliyor bana :)Ayy süper kız ne güzel gitmiş santimler :)
Ayy çok yoruluyorum Can'ım yaa kızım da tüketti beni bugün.. Her gün erken yatayım diyorum hep 12 yi geçiyor
Ayy Can'ım be kadar sevindim anlatamam :) gözünüz aydın ..
Sesli güldüm şu yazdığınanapim Türkçeleri var da ben mi yazmadım eğer merak ettiysen sana da yollayayım yabancı kalma :)
Hımm :) bana şal hiç yakışmadıgı halde bende şal takmıştım ama bidaha tövbee:))
İyimiş vallaha canımm tabi doğru çevirdiyse :)
Vallaha herşeyi aldırırken bende utandım ama millette diyor aldır sonra pişman olmaama benim düşüncemse ben sevdiğim adamla mutlu olduktan sonra iki çabut parçasına o kadara gerek yok :)
1 defa nisanlaniyoruz dimi?? birdefaligina olur benimkinide kayinvalidem odeyecek bana hava hoss
Hangisi yakışıyorsa onu tercih et kuzum bn bi hevesle taktım şal inşallah herşey istediğin gibi olur tatlım :)ba
bana esarpdan daha cok sal yakisiyor o yuzden sal istiyorum
Ayy aydin ki ne aydin canim cok saolasin, ya gecen ay ki guzeldi ama bu ay baya az gibi geldi bana. Bu hafta son gerci,artik yenilemiycem kaydimi evde devam ederim, ramazan ayi geliyor gidemem.Ben artiydim canim
Kiz Türkçe spor yapsana
Cok guzel sonuclar
Gozunuz aydin canimmm
Ahh kuzum vallaha haftaya eşya alışverişi yapacağız bazen sinirleniyorum herşeyin en pahalısını alacam diyorum sonra sakinleşince diyorum neyi beğenirsem onu alacam diyorumİşte bazen ben de herşeyin en güzeli olsun diyorum bazen de senin gibi o kadar para vermeye gerek yok diyorum :))
Orası öyle tabi, 1 kereliğine herşeye izin var
sag ol canim:)Hangisi yakışıyorsa onu tercih et kuzum bn bi hevesle taktım şal inşallah herşey istediğin gibi olur tatlım :)
gelinlige daha karar vermedinmi? dugun ne zaman?Ahh kuzum vallaha haftaya eşya alışverişi yapacağız bazen sinirleniyorum herşeyin en pahalısını alacam diyorum sonra sakinleşince diyorum neyi beğenirsem onu alacam diyorumvallaha çok zor hiç tadım tuzum kalmadı yaw ne yapacağımı bilmiyorum inşallah kolay geçer alış veriş en çok derdimde gelinlik yaw
Ağustosun 22sinde canım yok daha karar veremedim pazartesi batmanda olacağız oradan bakacam eğer beğenebilirsem oradan alacam yok beğenemezsem nevşehire bakcam oda olmadı kayseriye gidecem ay çok zor vallah bazen ağlama krizleri tutuyorgelinlige daha karar vermedinmi? dugun ne zaman?
Hmm abiyeleri hep öyle yapıyorlar kuzum normal fiyatıelbiseyi bir sitede buldum 445 tlMavibocuk
Skma canini hall olur hic unmadigin yerden geliyor bazen benimki oyle oldu dune kadar kara kara dusunuyordum ben ne giycem diye nisanligim 4 saat mesafe uzakta olsa beni buldu :) senide bulur :)))Ağustosun 22sinde canım yok daha karar veremedim pazartesi batmanda olacağız oradan bakacam eğer beğenebilirsem oradan alacam yok beğenemezsem nevşehire bakcam oda olmadı kayseriye gidecem ay çok zor vallah bazen ağlama krizleri tutuyor
31 mayis canim zahmet etme ben bunda karar kildim kafam karismasin
Ah ah inşallah kuzum vallaha bnim azcık psikolojim bozuldu ne giysem kendimi top gibi yuvarlanıyor görüyorumSkma canini hall olur hic unmadigin yerden geliyor bazen benimki oyle oldu dune kadar kara kara dusunuyordum ben ne giycem diye nisanligim 4 saat mesafe uzakta olsa beni buldu :) senide bulur :)))
ayy az kalmış kız tmm canımm :)) musmutlu bir Şekilde giy Inşallah :))31 mayis canim zahmet etme ben bunda karar kildim kafam karismasin
yapma oyle agustosa cok var sen agustosa kadar erirsin kizzzz ))Ah ah inşallah kuzum vallaha bnim azcık psikolojim bozuldu ne giysem kendimi top gibi yuvarlanıyor görüyorum
duvarla bu kadar samimi olmaya gerek yok canim. . . PAZARTESİ GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
Harpy - 4 set bb / 4 set leg raise / 4 set fire hidrant / Ripped in 30 / 260 günü egzersizi
Asyaca - Jilian six pack / pilates 45 dk / leslie 1 ml express / 6.000 adım
KarKralicesi - 200 cezam / 25X2 mekik / günü egzersizi 350 / squat 150/ bacak egzersizi 25X2/ 6.000 adım / 1 saat tenis
abesle_istigal - Jillian 30 day shred / 200 günü egzersizi
tiffany20 - 40 squat / 120 ip atlama / 12.000 adım / 250 günün egzersizi
Mavibocuk - 18.000 adım / 1 saat airobik / 100 günlük egzersiz
O Ollalla - 20.000 adım / 770 günün egzersizi / Jillian 30 day shred
Dahlia_ - 1020 günün egzersizi / 120 duvar şınav / 100 DK / 50 squat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?