Çok hoş canım:)InsaAllah nisanligim bu nasil sizce???
Benimoooo
saka yaptim canim :)Kimsenin malında gözüm yok
Ben de 1 tane elbise almayı düşünüyorum temmuz ayı gibi, yani olsaydı bundan alırdımm :)
olur canim koy:)
saka yaptim canim :)
2tane olsaydi adres verirdim sende gider oburunu alirdin 1 tane getirmis
180 tl mifiyat bizim parayla 180 pahalimi sence ?
canin sag olsun :))
hayir bizim parayla sizin parayla ne kadar bilmiyorum180 tl mi
canin sag olsun :))
He:) birden 180 tl sandım hemen al diycektm :) canım şal mı düşünüyorsun eşarp mı:)hayir bizim parayla sizin parayla ne kadar bilmiyorum
sal canimHe:) birden 180 tl sandım hemen al diycektm :) canım şal mı düşünüyorsun eşarp mı:)
internetden cevirdim sizin parayla 354 tl diyor :))He:) birden 180 tl sandım hemen al diycektm :) canım şal mı düşünüyorsun eşarp mı:)
dogrumu bilmem artikinternetden cevirdim sizin parayla 354 tl diyor :))
fiyat bizim parayla 180 pahalimi sence ?
Hımm :) bana şal hiç yakışmadıgı halde bende şal takmıştım ama bidaha tövbee:))sal canim
İyimiş vallaha canımm tabi doğru çevirdiyse :)internetden cevirdim sizin parayla 354 tl diyor :))
Vallaha herşeyi aldırırken bende utandım ama millette diyor aldır sonra pişman olmaYani nişan için verilir ama sıradan günlerde giyilecek elbiseye ben vermem şahsen..
En son 100-e aldım, gerçi elbise, kumaş falan süperdi değdi yani parasına, ama kayinvalidemler aldığı için utandım biraz fazla mı oldu diyehele tesettür elbise değildi..
Ayy süper kız ne güzel gitmiş santimler :)
Ayy çok yoruluyorum Can'ım yaa kızım da tüketti beni bugün.. Her gün erken yatayım diyorum hep 12 yi geçiyor
Ayy Can'ım be kadar sevindim anlatamam :) gözünüz aydın ..
Sesli güldüm şu yazdığınanapim Türkçeleri var da ben mi yazmadım eğer merak ettiysen sana da yollayayım yabancı kalma :)
1 defa nisanlaniyoruz dimi?? birdefaligina olur benimkinide kayinvalidem odeyecek bana hava hossYani nişan için verilir ama sıradan günlerde giyilecek elbiseye ben vermem şahsen..
En son 100-e aldım, gerçi elbise, kumaş falan süperdi değdi yani parasına, ama kayinvalidemler aldığı için utandım biraz fazla mı oldu diyehele tesettür elbise değildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?